- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
10 tane daha okur musun bi tanem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 tane daha okur musun bi tanem
10 tane daha okurmusun kuzum
10 tane daha okurmusun kuzum
Maalesef tatlım okuyamam regl oldum10 tane daha okurmusun kuzum
tamam tatlımMaalesef tatlım okuyamam regl oldum
Ben bugunki arkadasa okudum bir kisi daha var sanirim bugun tabii okurum hayatim liste bitsin okuyunca okudum derim simdi okurum ♡♡10 tane daha okuyabilir misin
allah razı olsun kuzum önceden 4 arkads için okudugun sayıyı bugün için okumuştun demi emin olamadan mazaretli lere ekleyemedim fazla sayıyımazeretliler için 50 okudum canım
bugün 20 tane okuyacaksın kuzum kafan karışmasın birini okumussun zaten 10 daha oku okuyunca yazarsın okudum diyeBen bugunki arkadasa okudum bir kisi daha var sanirim bugun tabii okurum hayatim liste bitsin okuyunca okudum derim simdi okurum ♡♡
önceki okuduğumu listedeki kalan arkadaşlara okudum 4 kişiye okumuşum son 5 kişiymiş 10 daha ouyorum canım,sonraki 50 mazeretli olan arkadaşlar içinallah razı olsun kuzum önceden okudugun 40 sayıyı bugün için okumuştun demi emin olamadan mazaretli lere ekleyemedim 20 fazla sayıyı
yani yarın ki 3 arkadası da şimdiden okuyacaksın ama istersen yarın oku kuzum o liste yi hazırlayınca günlük gitsin diye söylüyorum karısmasın diyeönceki okuduğumu listedeki kalan arkadaşlara okudum 4 kişiye okumuşum son 5 kişiymiş 10 daha ouyorum canım,sonraki 50 mazeretli olan arkadaşlar için