Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende baskı yapmak ve sıkmak istemiyorum ama defalarca uyardım kızları bi kişinin duası 3 gün de anca bitiyorKizlar yanlis anlamayin ama neden bukadar yavas ilerliyor? ? Günlük okunması gerekekir öyle okumaya basladik bi cok dua topiginde bulundum malesef bu topik bu sefer cok yavas ilerliyor ..
Ben okudum Allah kabul etsin.
haklısın kuzumliste çok çok yavaş ilerliyor. biraz özen göstersek arkadaşlar.. zorlanacaksanız eğer bir daha listeye girmemeniz doğru olur diye düşüyorum..
kimsenin kalbini kesinlikle istemem ama..bilemiyorum. özen gösterilse. ben ezbere bile bilmiyordum ilk başlarda. şimdi baya iyi okuyorum. sayımızda çok fazla değil hanihaklısın kuzum
foruma girebiliyorsan önce dualara bakman gerekiyor bence çünkü sorumluluk alıyor söz veriyorsun
bencede bende ilk başlarda ezberim yoktu ama özeniyordum sonra zikirmatik yükledim hem okudugum sayıyı biliyorum hem ezber ettimkimsenin kalbini kesinlikle istemem ama..bilemiyorum. özen gösterilse. ben ezbere bile bilmiyordum ilk başlarda. şimdi baya iyi okuyorum. sayımızda çok fazla değil hani
_haymeana_ .!.:kişi başına düşen sayı :26
313 e tamamlamak için :1
Cilekkokusu12345 için okuyoruz
1 - S Sargoz mazaretli
2- C Camille_claudel mazaretli
3- Y yesil_zeytin_ okudu
4-Nefs okudu
5-Cilekkokusu12345 okudu
6-whiterose00 okudu
7-tubatesbih okudu
8- G guzbahar okudu
9- @-Mahperi- okudu
10- @balbebis okudu
11-yumiti okudu
12-gulfuren okudu
13- @Gui
14-Sealand okudu
Cilekkokusu12345 ün duası :Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah
evet çünkü salı gününden beri hiç giriş yapmamış.Canım napalım....
Eksiğini ben okuyayım yeni arkadaşa geçelim.
Büyük bir olasılıkla sıkıntısı vardır.
Döner inşallah
Allah razı olsun