Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Kizlar yanlis anlamayin ama neden bukadar yavas ilerliyor? ? Günlük okunması gerekekir öyle okumaya basladik bi cok dua topiginde bulundum malesef bu topik bu sefer cok yavas ilerliyor ..

Kizlar yanlis anlamayin ama neden bukadar yavas ilerliyor? ? Günlük okunması gerekekir öyle okumaya basladik bi cok dua topiginde bulundum malesef bu topik bu sefer cok yavas ilerliyor ..
bende baskı yapmak ve sıkmak istemiyorum ama defalarca uyardım kızları bi kişinin duası 3 gün de anca bitiyor

liste çok çok yavaş ilerliyor. biraz özen göstersek arkadaşlar.. zorlanacaksanız eğer bir daha listeye girmemeniz doğru olur diye düşüyorum..

liste çok çok yavaş ilerliyor. biraz özen göstersek arkadaşlar.. zorlanacaksanız eğer bir daha listeye girmemeniz doğru olur diye düşüyorum..
haklısın kuzum
foruma girebiliyorsan önce dualara bakman gerekiyor bence çünkü sorumluluk alıyor söz veriyorsun

haklısın kuzum
foruma girebiliyorsan önce dualara bakman gerekiyor bence çünkü sorumluluk alıyor söz veriyorsun
kimsenin kalbini kesinlikle istemem ama..bilemiyorum. özen gösterilse. ben ezbere bile bilmiyordum ilk başlarda. şimdi baya iyi okuyorum. sayımızda çok fazla değil hani

kimsenin kalbini kesinlikle istemem ama..bilemiyorum. özen gösterilse. ben ezbere bile bilmiyordum ilk başlarda. şimdi baya iyi okuyorum. sayımızda çok fazla değil hani
bencede bende ilk başlarda ezberim yoktu ama özeniyordum sonra zikirmatik yükledim hem okudugum sayıyı biliyorum hem ezber ettim

_haymeana_ .!.:
kişi başına düşen sayı :26
313 e tamamlamak için :1
Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 için okuyoruz
1 - S Sargoz mazaretli
2- C Camille_claudel mazaretli
3- Y yesil_zeytin_ okudu
4- Nefs Nefs okudu
5- Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 okudu
6- whiterose00 whiterose00 okudu
7- tubatesbih tubatesbih okudu
8- G guzbahar okudu
9- @-Mahperi- okudu
10- @balbebis okudu
11- yumiti yumiti okudu
12- gulfuren gulfuren okudu
13- @Gui
14- Sealand Sealand okudu
Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 ün duası :Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah

Canım napalım....
Eksiğini ben okuyayım yeni arkadaşa geçelim.
Büyük bir olasılıkla sıkıntısı vardır.
Döner inşallah

kişi başına düşen sayı :26
313 e tamamlamak için :1
Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 için okuyoruz
1 - S Sargoz mazaretli
2- C Camille_claudel mazaretli
3- Y yesil_zeytin_ okudu
4- Nefs Nefs okudu
5- Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 okudu
6- whiterose00 whiterose00 okudu
7- tubatesbih tubatesbih okudu
8- G guzbahar okudu
9- @-Mahperi- okudu
10- @balbebis okudu
11- yumiti yumiti okudu
12- gulfuren gulfuren okudu
13- @Gui Nefs Nefs okudu
14- Sealand Sealand okudu
Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 ün duası :Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah

Back
X