- 2 Aralık 2015
- 4.556
- 18.566
- 208
İnşallah canlarım sanırım sen de istiyordun rabbim hepimize nasip etsin inşaAllahAyten için okudum Rabbim aytene ve tüm isteyenlere sağlıklı imanlı çocuklar versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canlarım sanırım sen de istiyordun rabbim hepimize nasip etsin inşaAllahAyten için okudum Rabbim aytene ve tüm isteyenlere sağlıklı imanlı çocuklar versin
CNM BEN DUANI OKUDUM.SU GIBI ILERLEDIAllah razı olsun canım benim hepinizden
CNM BEN DUANI OKUDUM.SU GIBI ILERLEDI
MASALLAH NASIPLICE GELICEK BEBISIN GALIBA![]()
Canım senin de allah yar ve yardımcı olsun hadi inşallah güzel haberlerini alırız sürekli ya fettah çekSon 3 arkadaşımın duasını aldım Rabbim kabul etsin inşallah
Aynen canım benim de öyle oldu vallaahhh canım inşallah Rabbim sana bana ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 6 yıldır bekliyorum rabbim bize tez zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin asla tek bana dua etmedim yokluğu o kadar zor ki isteyen herkese ve bana diyerek dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhhhh hepimizin dualarni
Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah :)Milyaay için okudum.rabbim kabul etsin..
Arkadaşımın ismi Ayşen. ,babasının ismi de mustafa :)Arkadaşım için duasını yazdım:)
Allahım okuduğumuz bu hatim yüzü suyu hürmetine babamın kabir azabını kaldır , ruhunu şad et. Bir annenin evladına merhamet ettiği gibi Sende babama merhamet et ve mekanını cennet eyle Allahım. bana kardeşlerime anneme , duama hatmime ortak olan kardeşlerime şafi isminle şifalar ver ,işlerimizi yolumuzu aç gonullerimizdeki duaları hakkımızda hayırlı kıl ve nasip et Allahım. Karşıma hakkımda hayırlı olan kişiyi çıkart ,hayırlı bir ekmek kapısı aç ve kimseyi aç açık bırakma bu soğuklarda Allahım. Askerimizi polisimizi koru ailelerine sağ salim kavuşmalarini sağla ,zalime kötü fikirliye fırsat verme ya Rabbim. Hepimizi hayırlı insanlardan yap ve hep iyi insanlarla karşılaştır. Senki âlemlerin Rabbi ,hastaların şifası ,dertlilerin dermani ,kimsesizlerin vekilisin .Sen ki bizlere imkansız gibi görünen herşeyi bir 'ol' emrinle olduracak kuvvette azamet sahibisin,boynu bükük bırakma bizi. birbirimizi tanımadan kalplerimizi ellerimizi Senin rızana erebilmek için birleştirdik ,çaresiz dermansız bırakma bizi. Amin
cnm 600 okudum yeterlimi?Kızlar ben yetistiremedim yardım edebilecek olan var mi yeni listeye geçmeden bitse iyi olur
Sağol canim allah razı olsun 1100 kaldı onu da okurum inşallah şimdi ev sakinlesir birazdan gelenden gidenden fırsatım olmadıcnm 600 okudum yeterlimi?