Her hafta Maşa isteyen komsu

Mutluluk gecicidir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
130
33
28
Selam hanımlar aynı apartmanda bir komşu var benden yaşca büyük 3 kızı var yaşları yakın en büyüğü 24 yaşında. Neyse ben kapali bir bayanım. Ama açıkken, aldığım masalarım, duzlestiricilerim var.
Neyse 3 aya yakındır her hafta abartısız biri masa istiyor , biri fön makinesi , sprey istiyorlar. Ve 3nü birden.
Okula giden kız mesajla ' bana masa lazım sprey lazım gelip alayim ' gibi bir üsluba konuşuyor. Kimseye hayır diyemedigim içinde, tamam diyorum. Geçen hafta gene istedi spreyim az kızın okula lazım dedi jole varsa alayim dedi tamam dedim. Sonra masayı, fon makinesini, jöleyi getirdi ama bir koku nasıl sigara kokuyor hayatta tahammül edemediğim bişey evlerinde sürekli gaz odası gibi içiliyor yani. Bende sildim koydum bugün gene mesaj. X bana jole ile masa lazım. Bende dedim jole yok.ozman masa dedi geldi masayı vericem dedimki geçen hafta iğrenç kokuyordu sigara kokusu vardı, gelirken sil getir aldı gitti masayı yolamış 5 dk sonra, bende mesaj attim dalgamı geçiyorsun diye. Oda gorgusuzlugun bu kadari, vermemek için sigara kokuyo diyosun, salak salak konusuyosun gibi bi mesaj. Aslında cevabını çok iyi veriririm ama annesini üzmek istemedigim için mesaja , görgüsüz biri olsaydim geçen hafta bozulan fön makinemi söylerdim ama söylemedim, bundan sonra görgüsüz insanlarla konuşup, biseyini isteme yazdım.
Şuanda çok sinirliyim. Benden 5 6 yaş küçük bir insanın, okadar iyligime rağmen konuşması ağrıma gitti

Yani saçımı başımı yolarım da elektronik eşyayı emanet almak istemem.

Ne gereksiz muhabbetler.

Bennde kitaplarımı paylaşmak istemiyorum. Kitaplığım dolu.

Ama belirtiyorum. Kitaplarımla özel bi ilişkim var. Cok seviyorum onları. Emaneten kitap vermiyorum.

Kırılan kırılabilir. Kitaplarımdan önemli degil.

Jöle sprey falan en fazla 1 kez istenir sonra gider alırsın.
Bunlar kullanarak tükenen şeyler.
Yaptiklari cok ayıp.
Masa duzlestirici falan da ben vermezdim. Basta niye var dediniz ki
En güzeli bozuldu yada ben kapali oldugum icin kuzene gönderdim falan diyecektiniz.

burda her boyle konu açıldığında komşu ile konu sahibini hatali buluyorum senin evin kuafor salonu mu yoksa hayrat mi gelip maşa alicam yok jöle vs vs sende tutmus sigara kokusu diyorsun ondan sonra cevabini almisin malesef neden hayir demiyorsun neden bir sınır çekmiyor sonra da cok kırılıyorsunuz anlayamiyorum

:bicak:o_O ne denir ki bilemedim ama sinirlenmeyin boşuna benim de öyle komşum var. Kek kalıbımı alıp temizlemeden gönderiyordu en sonunda silikon kek kalıbını yakmış mı ne yapmış simsiyahtı. Ayrıca benim fırınımı kullanıyordu hafta da iki üç gün en son bir gün dışarı çıkacağım keki koyamam şimdi dedim diye mesafe koydu :duduk:

Ne gereksiz muhabbetler.

Ama belirtiyorum. Kitaplarımla özel bi ilişkim var. Cok seviyorum onları. Emaneten kitap vermiyorum.

Aynı ben :) kimseden de kitap almadım bugüne kadar. Vermek için ısrar edene de "ben kitap vermediğim için kimseden almam" der hemen internetten sipariş listeme eklerim kitabı :)

Selam hanımlar aynı apartmanda bir komşu var benden yaşca büyük 3 kızı var yaşları yakın en büyüğü 24 yaşında. Neyse ben kapali bir bayanım. Ama açıkken, aldığım masalarım, duzlestiricilerim var.
Neyse 3 aya yakındır her hafta abartısız biri masa istiyor , biri fön makinesi , sprey istiyorlar. Ve 3nü birden.
Okula giden kız mesajla ' bana masa lazım sprey lazım gelip alayim ' gibi bir üsluba konuşuyor. Kimseye hayır diyemedigim içinde, tamam diyorum. Geçen hafta gene istedi spreyim az kızın okula lazım dedi jole varsa alayim dedi tamam dedim. Sonra masayı, fon makinesini, jöleyi getirdi ama bir koku nasıl sigara kokuyor hayatta tahammül edemediğim bişey evlerinde sürekli gaz odası gibi içiliyor yani. Bende sildim koydum bugün gene mesaj. X bana jole ile masa lazım. Bende dedim jole yok.ozman masa dedi geldi masayı vericem dedimki geçen hafta iğrenç kokuyordu sigara kokusu vardı, gelirken sil getir aldı gitti masayı yolamış 5 dk sonra, bende mesaj attim dalgamı geçiyorsun diye. Oda gorgusuzlugun bu kadari, vermemek için sigara kokuyo diyosun, salak salak konusuyosun gibi bi mesaj. Aslında cevabını çok iyi veriririm ama annesini üzmek istemedigim için mesaja , görgüsüz biri olsaydim geçen hafta bozulan fön makinemi söylerdim ama söylemedim, bundan sonra görgüsüz insanlarla konuşup, biseyini isteme yazdım.
Şuanda çok sinirliyim. Benden 5 6 yaş küçük bir insanın, okadar iyligime rağmen konuşması ağrıma gitti

Annemin apartmanında da komşular herşeylerini paylaşır ama saygıyla. Eğer paylaşımınıza karşılık saygı görmüyorsanız bir daha paylaşmayın. İlk kırılan sizsiniz, o yüzden insanlar kırılır mı diye düşünmeyin.

En fazla şampuan isteyeni duymuştum da jöle, sprey bayağı ilginçmiş. Bunları bile isteyebilecek insanlara karşı hiçbir zaman haklı olamazsınız boşuna seviyelerine inmeyin daha çok çamurlaşırlar.
Ayrıca siz üzüleceğinize anneleri üzülsün. Hiç mi sorgulamıyor siz her seferinde nerden buluyorsunuz bunları neden istiyorsunuz ikidebir diye? Sorgulamıyorsa da öğrenmiş olur.

İnsanların bu nankörlüğüne de çok kızıyorum, ses çıkartmadan verirken sorun yok, vermek istemeyince senden kötüsü yok.

Sık sık isterken nasıl utanmıyorlar çok ilginç.

Siz zaten bu tarz aletleri verirken hata etmişsiniz, kişisel şeyler bunlar..

Tamam yaptıkları ayıp da maşa sigara kokar mı hakikaten bilmiyorum. Kumaş değil sonuçta. Hani yanık gibi kokar o da saçı falan yakarsa. Yani hakikaten bahane bulmuş gibisiniz.
İki de bir istemeleri zaten saçma ve yersiz.
Anasına şikayet et.

Maşayı vermek goreviniz olmus malesef...cunku surekli yapilan şey zamanla göreviniz haline gelir..vermem diyemiyorsanuz bozuldu yada kuzenime verdim diyip yollayabilirdiniz..neyse sukur kafasi basmış

Komşu kızları görgüsüz tamam ama görgüsüzlükten hadsizliğe geçişleri sizin tavrınızdan kaynaklanıyor.
Kişisel eşyadır maşa,jöle,sprey vb.
İlk istediklerinde 'kusura bakmayın kişisel bakım malzemelerimi ödünç vermiyorum' diyecektiniz.
Sınırları vaktinde çizmezseniz üzülen siz olursunuz.
Ödünç verdiğiniz halde kötü oldunuz, keşke vermeden olsaydınız.

Ne gereksiz muhabbetler.

hahaa kendimi gördüm. İsteyen olursa yenisini alıp hediye ediyorum. Kitaplık yaptım kendime arka odada artık kimse görmediği için dokunup isteyemiyor da ohh kafam rahat :))

Back
X