Her hafta Maşa isteyen komsu

Bu nasıl yüz göz olmak ya. Valla menfaatçi insanla selami sabahı bile keserim anında. Çünkü kullanıldığını düşündüğüm anda uykularım kaçıyor. Eksik gedik şeylerde yardim edilir de kız sizin alacaksınız gibi davranmaya başlamış. Ister anası ister danası kussun bence karlı çıkarsınız. Terbiyesini de bozmuş hadi hayır duyamıyorsunuz en azından bunu fırsat bilin.

Yuz verirseniz astarini da isterler yok derseniz kotu olursunuz bazi insanlar bu kadar rahat. Ben ozel seylerimi degil komsu ile kimseyle paylasmam. Makyaj malzemesi isteyenleri de gordum ama ben baskasi ile ortak kullanamam bu tarz seyleri.

Bunlar zaruri ihtiyaç değil, lüks ihtiyaç. Kimseye bişeyini vermek zorunda değilsin verme de zaten ne saçma sapan insanlar var. Ben kımseden birseyını isteyemem ya gercekten.

Masa duzlestirici kisisel bakimdir nasil istiyor ve kullaniyorlar bir baskasininkini anlaniyorum. Ama sizde de suc var bence vermeyecektiniz. Hayir demeyi ögrenin

Hadi 1 istedi, hadi 2 de istedi 3 nedir ya? Aldın denedin belli ki yaptın hoşuna gitti git al kendine.

Bence cevabını çok güzel vermişsiniz, fırsat bu fırsat alamasınlar artık.

Suyunu çıkarmış biraz. Annesine söyleyin. Yazık ben olurum olmam şu kıza Bi maşa fön makinesi alın deyin. Nasılsa mahalle karısı gibi çemkiriyor vermeyin olsun bitsin.

Suclu sensın hıc alınma. Fazla yuz vermıssın hem boyle seylerın tarakla rujla aynı hıjyenı barındırdıgına ınananlardanım kımseyle paylasamam kımseden de almam kuafore bıle gıtmeyı bırakalı cok oluyor bu sebepten. Gelelım asıl konuya. Bı kız her gun jöle sprey fon makınesı kullanıyorsa bunlar lux degıl ıhtıyactır ozaman kendı alsın ben olsam onlara bu saatten sonra tuz bıle vermem. Sızde muhattap olmayın

Ozelbesyalarinizi nasil verirsiniz aklim almiyor sahsen ben vermezdim vermem de ..hele hele kullanilmakkk cok kotuu

1 istenir 2 istenirde surekliyse gidip kendi alsin.. bi masa kac para Allah askina? Bence boyle olmadi iyi olmus takma

1 defa vermissiniz sonra niye veriyorsunuz ki. kisisel esyalar bunlar, paylasilmamali. fazla samimi olmussunuz sanki.
kuzenime verdim sekerim, ahh bozuldu canim gibi pembe yalanlar soyleyip vermeyin hicbir kisisel esyanizi. az yesinler de kendilerine alsinlar bir maşa, bir fön.

Sprey ikinci defa istenir mi yahu. Hadi acelesi vardi, almaya vakti yoktu verirsin ama ikinci ne demek. Keske 2nci istediginde senin olsun deyip bir daha gelmesini onleseydiniz. Araya da mesafe koyardiniz.

Masayida hic vermemeliydiniz ama madem verdiniz yine istediler, sigara koktu silde getir vs gibi onlarinda size karsilik verebilecegi bir sekilde hic konusmasaydiniz keske, karsilikli irrite etmissiniz birbirinizi. siz tabi ki haklisiniz ama belli ki karsinizda utanmaz, cekinmez insanlar var, Hic kendinize laf ettirecek koz vermeyecektiniz. Aa masami kuzenim aldi valla ben zaten pek kullanmiyordum istedi ona verdim senin olsun dedim diyebilirdiniz. Zaten spreyide kullanmiyorum canim senin olsunda demis olsaydiniz bu kadin kullanmadigi esyalarini veriyor demek diye dusunurlerdi, konu kapanirdi.

Hic sevmedigim seyler hayatim boyunca kimseden duzlestirici masa istemedim. Ama benden isteyen cok oldu artik o kadar bezdim ki sonunda dandik 20 tllik olanlardan aldim biri istediginde onu veriyorum kendi kullandigimi kimseye vermiyorum. Yüzsüz cünkü insanlar alan geri getirmiyor bazen gunlerce haftalarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…