Her hafta Maşa isteyen komsu

Ben kardeşlerimle bile aynı maşayı kullanmam. Kuaföre de gitmeyi tercih etmiyorum gidersem kendi ürünlerimi götürüyorum. Bir başkasının kullandığı maşayı nasıl tekrar kullanıyorsunuz ki öncelikle bunu anlayamadım. Bu tarz ürünler şahsidir. İlk istediklerinde canım ben başkasının kullandığı şeyi kendim kullanamam bunlar şahsi eşyalar deyip vermeyecektiniz. Hele ki emir kipiyle bişey istenmesine asla tahammül etmem ve izin vermem. Siz biraz fazla ödün vermişsiniz. Sinirlenmek yerine hazır fırsatını bulmuşken mesafenizi koyun. Bir daha da asla hiçbir ürününüzü vermeyin. Size bu yüzden alınan darılan insandan zaten hayır gelmez. O tamamen çıkarcı demektir.

Öyle bide hayir derimki bole istismarlara hele elektronik bi kerede hic tanimadigim bir komsu bana fazla ketılım olup olmadigini sormuştu ben sok

Kusurabakma ablacim bu olaya..ohaa.diyerek.basliycam.

Canim.sen iyi misin?
Her hafta bu kadar sey istenir mi?
Ustelik emir verir gibi.

Bir daha asla birsey verme

Kizin mesajini da aynen anasina ilet watsap ileti kismimdan.

Sakin verme bir cöp bile onlara

Vermem.
Neden vereyim?
Sigara alacağı paraya gitsin maşa sprey falan alsın.
Kullanmayan insanın eşyasından geçinmesini biliyorlar ama.

muhatap olma uzaklaş emin ol mutlu olacaksın

Bana salak diyen yüzsüze kusura bakma fazla çıkıştım diyerek jöle hediye ederim içine de basarım tutkalı çemkirirse "pardon ya salaklığıma denk geldi derim. Şöylelerine baştan prim vermeyin yahu.

geri yollamış 5 dk sonra. siz neden dalgamı geçiyorsun yazdınızki?
zaten maksadın vermemek. hem çok yersiz , saç bakımı vs başkası ile paylaşımaz hele jöle kaç lira ?
istemeleri ayrı sorun zaten. bundan sonra nasıl toparlarsın bilemem. bana salak diyen komşu kızına annesinin hatrına katlanamam cevabını verirdim .

o son istediklerinde söylenerek vermenizi anlayamadım. neden yani?
ayrıca fön makinası sigara kokar mı Allah aşkına. bahane bulmak yerine niye veremem kusura bakma diyemiyorsunuz?

Ver mi kötü ol ,vermemi köyü ol demişler eskiler .... bence bu kadar uzun boylu vermeyin ... ayrıca annesine de bahsedin

Maşa yerine maaş okumuşum yuh dedim sonra da maşa olduğunu farkettiim ama soba maşası sandım ay iğrenç her hafta istemese de saç masası verilir mi tırnak makası gibi bişi bir de sigara kokacak. Atmıştım çöpe

ilginc komşularınız varmış...bugune kadar kimse maşa istemedi benden

Jöle bile alamayip ikide bir kapiniza gelme tenezzülünde bulunmus kizin söylemlerine fazla takilmissiniz.
"Kisisel esyalarimi paylasmayi tercih etmiyorum kusura bakmayin" diyip kestirip atmak lazim en bastan.
Ve o gözünü sevdigim mesafe,can'dir!

Komsunun aynisindan bizde de vardi. Bekarken haftada 2-3 kere duzlestiricimi, kiyafetlerimi, cantalarimi ve evdeki dvd-ni sterdi. Kiyafetleri filan 1 gun sonra verirdi ama dvd evinde aylarca kalirdi. Ne zaman kapisini calip dvd-ni istesem ne yapacaksin dvd-ni, bir sey mi izliyeceksin diye soruyordu. Resmen hesap soruyordu)))
Bir komsum da elektrikli supurgemizi isterdi )))
Baska bir komsum da fönumu aldi, bozdu verdi ve bir sey de demedi))) ( Şuan rahmetli, ALLAH rahmet eylesin )
Sizin komsu da cok yuzsuz. Komsudan jole , sprey istemek de abarti. Resmen kullaniyorlar sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…