Her hafta resimli kilo bildirimine var misiniz ?

annelala

54 yolculugu baslasin !!!
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
378
330
53
38
Merhaba bayanlar günlük bildirim yapamiyorum ,sürekli giremiyorum diyenlerden misiniz ? Gelin sadece kendi belirlediğiniz bir günde kilo bildirimimizi tartı resimleriyle yapalım

Neyse sorun değil bu gün güne rejim modunda başladım ve 1 haşlanmış yumurta biraz peynir bir kaç zeytinle kahvaltimi en hafiften bitiricem darısı tüm güne

Bu günü gayet güzel hasarsız atlattım tek sorunum suyumu az içtim yatana kadar da ictigim suyu artirirsam bu gün beklediğinden de iyi geçti

Hala düzene girememiş bir diyetle devam etmekteyim bakalım pazartesi günü tartım ne söyleyecek

Merhaba bayanlar günlük bildirim yapamiyorum ,sürekli giremiyorum diyenlerden misiniz ? Gelin sadece kendi belirlediğiniz bir günde kilo bildirimimizi tartı resimleriyle yapalım

Meraba annelalacım bende eşlik edebilir miyim size bi süredir dikkat ediyorum ama tam olarak bi diyet yaptigım söylenemezdi pazt diyete başladim 61.1 kg ile ancak resmini çekmemiştim tartımın bu sabah tartıldım ve sonuç

158 boyundayım ve benim de hedefim 54 senin gibi ancak acele etmiycem kalıcı kilo vermek amacıyla ayda 2 kg versem yeter diye düşünüyorum bahara kadar kurtulmuş olurum bu fazlalıklardan ve öncelikle ilk hedefim 57
zayıflama yolunda hepimize başarılar...

Canım benim tabiki eşlik edebilirsin tek başına çok sıkıcı oluyor zaten bende düzenli hatta azıcık bile rejim yapamiyorum :) bari birbirimizi sikistiririz

bu aralar sağlık problemlerimden saldım baya sabah tartıldım 61.1 cıktım pazartesi yeniden bi resim çeker atarım tekrar

Canım benim tabiki eşlik edebilirsin tek başına çok sıkıcı oluyor zaten bende düzenli hatta azıcık bile rejim yapamiyorum :) bari birbirimizi sikistiririz

Canım kusura bakma msj ını nasıl kaçırmışım bilemiyorum tabiki birlikte diyete devam edersek motive edebiliriz birbirimizi ☺
ben bu sabah tartildim 60.6 idimm çok sıkı bişey yapmıyorum ama bu aralar surekli arkadaşlar işe dersaneye biseyler getiriyolar tadımlık aliyorum o bile diyetimi engelliyo karar verdim bugünden itibaren abur cubur yok ve akşamları sadece salata yogurt meyve gibi hafif yiycem bakalım cumartesi tartılmayı planlıyorum inşallah o gün 59 ları görmüş olurum o günkü tartının resminide çekip yollarım söz sende pazt gönderirsin ☺ sana başarılar canım tekrardan bu diyet yolculuğumuzun sonu zafer olsun inşallah

inşallah canım benim de bende hiç azim mazim kalmadı Allah ne verdiyse yiyorum valla sanırım ben de 60 ın üstüne çıktım da tartılmaya korkuyorum neyse yeniden bi azim gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum anlıycaan

kilo verememe günlüğü olsaydı kesin bende katılırdım..........

bu gidişle benim günlük ona dönecek her hafta nasıl kendime engel olamadım, nasıl yedim nasıl spor yapamadım, harika azimsizlik örneği nasıl olur onu göstericem

Uzun bir aradan sonra sabah 61.3 kilo tartı sonucumla yine buradayım yok bu sefer kesin vermeliyim hem de ayın 20 sine kadar kardeşimin düğünü var bingil bingil kollarla ortada dolaşmak istemiyorum

Yine geldim bir kez daha zayıflama hevesiyle bu sefer kesin vericem demiycem ama kendimde garip bir azim hissediyorum sanırım bu sefer zayifliycam

Sabah tartildim da resmini cekmedim 60.4 dum hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…