• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her hafta resimli kilo bildirimine var misiniz ?

Dediğim gibi bu sefer güzel bi azim var içimde umarım gitmez :) öncelikle telefonuna su hatırlatma programı indirdim bu sayede su içme oranim ciddi arttı, 2 gundur de güzel bi rejimdeyim. Ara sıra kacamaklar yapıyorum ama sorun değil tuh herşey berbat oldu demiyorum. Sabah yumurta başlıyorum ekmeksiz kahvaltı yapıyorum öğlen genelde 1 kase yoğurt yiyorum akşam da 1 kase yoğurt ve ne yemek varsa azıcık yiyorum bol su, yeşil çay iciyorum ve spor yapıyorum. Mesela bu gün 9000 adım tempolu yürüyüş yaptım ;)

Ve önemli mesajimi ayiriyorum! Ben hep yerken mutlu olduğunu dusunenlerdendim ama HAYİR ! İstediğim kiloya ulaşmak için yaptığım calismalardan, HAYİR diyebildigim abur cuburdan, yeter bu kadar deyip yarıda bıraktığım sutlactan çok daha mutlu oldum !!!!!!!

Bu sabah 59.9 u görmenin mutluluguyla yine burayim:KK73: bu yaz tatiline bingil bingil girmeyecegime kendime söz veriyorum !!! Kendime o psikolojiyi bir daha yasatmiycam :KK20:

Yine uzun bir ara ve yine kilo alımıyla burdayim:confused:
Nasıl bir insanım hala cozemedim ayy
61.4 az önceki kilo durumum.

Dün güzel bi diyet günüydü benim için ve akşam en kilolu çıktığım saatlerde 61.3 tüm .sabah da o keyifle tartilayim dedim tatrimin pili bitmiş :(

Bu gün yine mutlu girdim sayfama ;) harika öğünler ve 40 dk tempolu yuruyus 20 dk kadar da mahalle aletleriyle spor yaptım. Umarım yine birakmam da veririm su 6 7 kilomu bu ay:KK73:

Veee yine mutluyum;) hiç bu kadar iradeli olmamistim kendimi kutluyorum:KK73: okuldan yeni geldim ve gelir gelmez yarım saat yurudum . 1 mayıstan beri güzel bi diyet yapıyorum ( arada kaçamak oluyo tabi) hem de her gün yuruyus yapiyorum. Komsularim zayiflamissin dedi dün benim bu diyet olayimdan haberleri yokken çok sevindim ve işin güzel yanı ben tartilmiyorum. Tartimin pili bitti bilerek almiyorum 1 haziranda takip bakicam dayanabilirsem:confused: bakalım bu hırsla gidersem 1 haziranda tamamdır bu is:KK55:

Bu gün de mutluyum !!! Umarım 1 hazirana kadar böyle gider:KK71: sabah 2 haşlanmış yumurta,biraz peynir ,4 zeytin ,şekersiz çay ve 1 su bardağı sut içtim
Öğlen 4 kaşık pilav, 1 dal yeşil soğan ve 1 bardak ayran içtim
Akşam bisey yememistim ki komşum çağırdı 1 kesme helva,3 sarma,1 el açması baklava yedim
Olsun akşam belki gereksiz kaçtı da gün içinde 1 saat yürüdüm o da onu kapatır artik:KK67:

Son 2 gundur giremedim çünkü accik kacirdim bogazimi:kızgın: neyse durmiycam bu gün yine güzel menulerle devam ediyorum büyük gün 1 haziran o_O tatrimin da ne olursa olsun resmini buraya da aticam :skandal: ya herkes bana güler ya da sevinçten ben gulerim artık :KK70::KK70:

İtiraf etmek gerekirse yine azmimi kaybettim :( ama tam anlamıyla değil hala kisiyorum yemeklerden ama kacamaklarim arttı ve spor bitti :kızgın: yeniden sirkelenmem lazım imdaaaatttt:KK31:

Uzun süredir girmiyodum neden mi:mad: yine bozdum herşeyi :kızgın: son 1 haftam kaldi. Yeniden hirslanmak için tartildim sonuç 58.7 hafif kahvaltıdan sonra :KK49: neyseki vermisim biraz. Son 1 haftada ne kadar vericem bakalım :KK55:

Bu gün de mutluyum akşama bozmazsam. Sabah 20 dk tempolu yürüdüm ise giderken ve gün içinde gayet az yedim ve bu arada kendimi tutamıyorum sürekli tartiliyorum sabak 57.9 dum:halay:

Bayadir girmiyorum çünkü bosladim yine diyet işini. Kilom 58 büyük ihtimalle . Sabaha resmini çeker koyarim . Yıne beceremedim ben bu işi:(

Bayadir girmiyorum çünkü bosladim yine diyet işini. Kilom 58 büyük ihtimalle . Sabaha resmini çeker koyarim . Yıne beceremedim ben bu işi:KK43:
Usenmeden bütün yazıları okudum ve yoruldum gerçekten . Benim de kilom 59.5 diyete 3 gün önce başladım cuma günü tartilicam sabirsizlikla bekliyorum . Canım sürekli kilo alıp veriyosun ve bi dikkat ediyosun bi etmiyosun . Gördüğüme göre de bu işe birlikte girecegin pek insan yok suan iyi ki gördüm bu mesajlarını. Hedefim 50 . Bundan sonra aburcubur yediğine dikkat etmeme gibi bişey yok senden söz istiyorum . Zayiflayalim ve kurtulalim artik fazlaliklarimizdan artık inan kendine . Biz bunu yapcaz zayiflicaz:rapci:

Bütün hepsini okudun mu:confused:bravo valla ben dönüp bakmiyorum. Kim benim gibi biriyle yola duser ki ayy:KK70:sayfamda kimsenin olmaması çok doğal :-) bende bi günlük gibi kullanıyorum bu sayfayı . Bana katılırsan sevinirim tabi de umarım sen de bana uymazsin:KK5:

Yok yok ben seninleyim :halay:
Valla cuma günü tartilmicam bakalım kaç kilo çıkcam zayifladigimı farkediyorum üst gidiyo ama alt hiç gitmiyo napcam ben ya asıl sorunum alt kısım zatenn:110:

ben de dün 61.6 ile ilk defa rejime başladım bakalım:)) hedefim 50. yalnız benden istikrar pek yok ya :( daha şimdiden gözümün önünden ne tatlılar ne dondurmalar geçiyo:ruh: neyse inşallah başarılı oluruz :)

Back
X