• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her hafta resimli kilo bildirimine var misiniz ?

Hoşgeldiniz kızlar canlandi sayfam sayenizde :KK15: yarın sabah resmimi koyuyorum bende , sonra cumaya yine atarim yarın 1 haziran :cry: guyya 6 kilo verecektim anca 2 kilo verebildim 1 ayda:KK70:

Lisabelcim istikrar mi dedin sen :-) sayfalarimi baştan bi okudun mu harika istikrarsızlık ornegiyim ben:KK71: valla 63 gordugum günler çok uzak değil bana. Ben bile verdiysem kesinlikle kendine guvenmelisin:KK54:

Lisabelcim istikrar mi dedin sen :-) sayfalarimi baştan bi okudun mu harika istikrarsızlık ornegiyim ben:KK71: valla 63 gordugum günler çok uzak değil bana. Ben bile verdiysem kesinlikle kendine guvenmelisin:KK54:

okudum ve kendime benzettim:KK48: daha bugün ikinci gün ama bırakmakla bırakmamak arası gidip geliyorum :))) bırakma gerekçem de bugün olsem kendimi sıkıtığımla yemediğimle kalıcam. hiç değilse hayatın güzelliklerinden kendimi mahrum etmiyim :))) felsefeye bak:KK70:

Ben sikamiyorum zaten de bari suna dikkat ediyorum öğlen pasta börek çok mu goturdum ? Akşam 1 kase yoğurt yiyorum. Akşam çok mu kacirdim sinamekili form çaylarından 2 tane iciyorum obur sabah bosaltiyorum :KK70:napayim ayy 3 beyazdan uzak hayat bana gore degil:dondurma: bi de suyu bol icsem var yaaa:KK70:

3 beyaz yok paketli ürünler hazır gıdalar yok kizlaaaar kendinize gelin kilo vercez biz yaaa ben istikrarliyim valla 50 düşene kadar devam cuma tartı günü

Tamamdır canım benim ben de gaza geldim valla :KK68: bi de spor yarışması baslatiyorlarmis ona da katilicam :spor: yaza az kaldiiii gitmek zorunda bıngıl bıngıl yağlarım:mad:

Ben sikamiyorum zaten de bari suna dikkat ediyorum öğlen pasta börek çok mu goturdum ? Akşam 1 kase yoğurt yiyorum. Akşam çok mu kacirdim sinamekili form çaylarından 2 tane iciyorum obur sabah bosaltiyorum :KK70:napayim ayy 3 beyazdan uzak hayat bana gore degil:dondurma: bi de suyu bol icsem var yaaa:KK70:

:olamaz:

biz iflah olmayız bu gidişle:KK48::KK48:

IMG_20160723_172432.webp

Ooo supersin valla :halay:
Ya bisey sorcam sabahları bende 56.2 oluyorum aynı kilodayiz yani ama gün içerisinde yiyeceğim yiye aksama kadar 57.2 ye kadar çıkıyorum koruyamiyorum ya da bu normal mi ay ben hiç spor yapmıyorum yapiyim bari yaa . Buarada hedefim 50 kilo

Canım benim de bu sonuç sabah aç karna ve tuvet sonrasi:KK70: akşam yatana kadar sonuç bazen 58 bile oluyor. Benim boy 162 54 yeter bana da bakalım olacak mı bu sefer :KK64: senin boy kaç bu arada?

Canım benim de bu sonuç sabah aç karna ve tuvet sonrasi:KK70: akşam yatana kadar sonuç bazen 58 bile oluyor. Benim boy 162 54 yeter bana da bakalım olacak mı bu sefer :KK64: senin boy kaç bu arada?
Boyum 1.70 ama ben hep 50 kiloydum 1 sene içinde 60 oldum selulitlerim ve basenlerim çıktı . O yüzden 50 olmadan toparlanamam ben başka türlü

Back
X