• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her hareketi batıyor!

Eşinin durumunu kadınlar yaşar genelde
Kadın derdini anlatmaya çalışır erkek dırdır yaptığını düşünür.
Bir türlü anlaşılmaz bu durum
Ama ben eşine hak veriyorum açıkcası
Sen ona ilgi göstermediğin için üstüne geliyo.
Bu da ilgi beklediğini gösterir.
Büyü mü var acaba?
Yada nazarmı değdi

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Konuşmayı tavsiye etmiş bazılarınız ama her ikimiz içinde geçerli karşı tarafla ilgili bir sorunu dile getirdiğimizde konu öyle bir yere varıyor ki ohoooooofff... inanamazsınız bir bakmışız bütün gelmiş geçmiş şimdi hepsi masada. Bub yüzden olsa gerek susmak en kolayı gibi geliyor. Susunca da içimde büyüyor boğuyor. Gıcık olduğum en basit bişeye örnek vereyim mesela dün akşam ben bi koltukta o bir koltukta uzanıyoruz, zaten hiiiç muhabbet gelmiyor içimden Seksenler dizisini izliyoruz. Ben çok seviyorum. Kaliteli buluyorum o diziyi. Kendisi de Çocuklar Duymasına bayılır. Senelerdir aynı muhabbet o dizide artık komik bile gelmiyor bana. Sevenler vardır içinizde çok yermek istemem ama çok kaliteli de bulmuyorum artık. Her neyse almış eline kumandayı " ıyyy baydı bu da artık" deyip değiştiriyor kanalı. Boğasım geliyor resmen. Çok bencil. "Senin izlediğin o dandik dizilerden çok daha kaliteli" demek geliyor. Ya da " Ben izliyorum ama" demek geliyor. İçimde birşey bastırıyor sesimi. Ağzımı sımsıkı kapatıyor susuyorum ama boğuluyorum.Bu çok basit bir örnekti.

Aslında anormal bir durum değil yaşadığın.
Sürekli sorgulayan seviyo musun ediyo musun görüyo musun gidiyo musun tavrında,
Tabiri caizse "mıymıntı" erkekler insanı sıkar ve boğar.
Kaçmak uzaklaşmak istersin. Bu gayet normal .
Heleki onca şey yaşanmış soğumuş olman normal, eh be adam
madem kaybetmek istemiyosun kadını iki biyere götür iki hediye al ...
Bence rahatsız olduklarını açık açık söylemelisin ona .
Yoksa kafasında kendi kendine bişeyler kurar sonra onlara inanır bide bununla uğraşırsın.

eşinizin iyi hoş taraflarını görmeye çalışın bir insanı sevmek istemiyorsak herşeyi gözümüze batar bence biraz sizin zamana ihtiyacınız var bir piskoloğa gitseniz belki geçmiş kalan içindeki kırgınlıkları temizleyecek ve siz daha sevgi dolu bir insan olacaksınız.. kocasına deli divane aşık olan bayanlar kocaları kusursuz oldukları için aşık değillerdir aşık insan kusurları görmez bu bir gerçek... belki aşık olamazsınız yeniden ama sevip saygı duyabilirsiniz yeniden...

Back
X