Her hücreme kadar mutsuzum yorgunum bıkkınim

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Şuan sahile kendimi zor attım.MUTSUZUM.gözlerim ağlamaktan sis . dün tesadüfen eşimin banka sifresine girdim kredi kartı borcunun 10 bin TL olduğunu öğrendim.zaten geçen sene benden habersiz yaptığı borçlar yüzünden boşanma durumuna geldik.cok fazla yalan konuşuyor ve dediği kelime şu beni buna sen mecbur ediyorsun.Yoruldum .heryerim yorgun ben işyerinde her türlü mobbing sırf borç var diye katlaniyorum 13 bin TL gibi bir para için .2 evliliğim ilkinde aldatildim bunda bu babamın evine dönemem 3 yaşında çocuğum var tek başıma hep çalışıp hem kira ödeyip bakamam kazandığım paradan kira ödemekten fatura ödemekten aidat ti derken kendime kuaför parası kalmıyor konudan konuya geçiyorum beynim zonkluyor.umarim anlatabilmisimdir.telefondan giriyorum.

Ayrılmayın ama çalışmayı bırakın gereksiz borç yapıyorsa. Hiç de borç var demeyin, Üstüne bir binsin yük.

2 seceneginiz var.
Ya calisip didinip esinizin nereye gittigini bilmediginiz borclarini odeyeceksiniza
Yada ayrilip gerekirse kuafore gitmeden, kendi ayaklariniz uzerinde saglam bir sekilde durarak kizinizla kendinize hayat kuracaksiniz.
Ikisinin de artilarini eksilerini tartin biçin ona gore yol cizin.
Yoksa anlattiklarinizdan esinizin duzelecegi umudu olmadigini goruyorum. Ailesine anlatmayi da deneyebilirsiniz veya

Ekstrenin detaylarına bakmadınız mı, nereye harcamış diye, gerçi geçmiş aylardan devam eden borç da olabilir. Onun için geçmiş ekstrelere de bakmak gerekir. Bu insanın maddi bir faydası yoksa size ayrıl kurtul derim, borçlarından da kurtulursunuz.

Arkadaşı ile yediği yemek nasıl sizin yüzünüzden oluyor? Sormadiniz mi?

Rahat yaşamak istiyorsa evlenmeseymis. Çocuk yapmasaymis.

Eski konularınızda garip çoğunluğu hırsızlık ve eşinizle ilgili zaten . Çözemedim .

Back
X