Her ilişkide öpüşür müsünüz?

ben şunu anlamadım öpüşmek senin için bu kadar önemlimi ?? ha önemliyse kocişine söyle önce öp sonra sev okşa de kaydirigubbakcemile3

haaaa öpmedimi git dudaklarına bal sür gel gel de bak sana ne gösterticem gel gel dadına bah hele bi :roflol:

o zamanda öpmezse öpücük yoksa girişde yok kapalıyız dersinkaydirigubbakcemile4

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

herkesin zevk aldığı şeyler farklıdır
biz normaldede çok öpüşürüz

Bizde bazen öpüşmüyoruz tam manada öpüşmeyi bilmiyoruz zaten haz alamıyorum(z). Öpüşmediğimiz zamanlarda çıplak halde biraz muhabbet ederek , ten temasımızla kendimizi hazırlıyoruz

:kahve: valla ben birşey anlamadım bacım ister öpüş ister öpüşme bu bir tercih sorun değil napacan şimdi herkes ilişkide öpüşüyor diye tedavi mi olacaksın:roflol:

Sizin verdiğiniz bu cevabı kınıyorum.. Bu tarz cevaplar yüzünden yakında insanlar konu açmaya korkar olacak...

hissetmem lazım eşimi öpüşmeden olmazki dudaklarını bedenini herşeyiyle hissetmem lazım

öpüşme ile ilgili bir yerde yazı okumuştum.. sabah uyanınca girilen ilişkilerde daha az öpüşülürmüş. en çok gündüz ilişkilerinde öpüşülürmüş...

ama insanın o anki hisleri arzuları ne ise neyi istiyorsa onu yapar..:)

öpuşmeden ilşkimıolur ne ole yap bıtır işini der gıbı onsevışme şart yoksakullanılmış gıbı hıssederım ben kendımı yaa

Ben öpüşmeden yapamam gibi geliyo bana yasakkelime
Nasıl başlicamkii kafamçokkarıştı
Öpüşüp koklaşılmadan rahat bi ilişki ortamı sağlanmazki...
Önce dudaklar birleşir sonra vücutlar :utangac:

Ben öpüşmeden yapamam gibi geliyo bana yasakkelime
Nasıl başlicamkii kafamçokkarıştı
Öpüşüp koklaşılmadan rahat bi ilişki ortamı sağlanmazki...
Önce dudaklar birleşir sonra vücutlar :utangac:

ahhh ahhh katılıorum sana da bizimki odun gibi duruo ben öpmeye baslayıncabenneyaptımki acaba ben mi öpmeyi bilmiorum anlamadım:utangac:ama annemlere 1 haftalığına falan gittiğimde.geldiğim zman öpüşüo..ama normalde hayır:mymeka:

öpüşmeden olmaz ya
bazen biraz daha çok bazı sefer biraz daha az olur ama hiç olmadan olmaz
ben uzuuuuun önsevişme tarafdarıyım açıkcası
allah'tan eşimde öyle

biz zaten gün içinde de çok sık öpüşürüz öyle bi sorun yok da.

size tavsiyem ön sevişme taktikleri geliştirin. alakasız zamanlarda yanaşın eşinize, öpüşün oynaşın elleşin ama sonu mutlaka seksle bitmesin. öylece bırakabilin. bunu bi kaç sefer deneyin. her ten temasını illa seksle bitiricez diye şartlanmayın. böyle ufak kaçamaklar yapın. örneğin yemek yaparken kocanız otururken bir parça yicek bişey alın elinize gidin kocanızın kucağına oturun onu elinizle yedirin sonra boynunu öpün azcık öpüşün sonra gidin yemek yapmaya devam edin. böyle kaçamaklar heyecan getirir. ama zamanlama iyi olmalı ki azar işitmeyin:)

öpüşmeden nasıl başlanır ki onu bilemedim ben:uhm:
bizde öpüşmek ilişkiye start vermek gibi birşey.aslında bizde sürekli öpüşen birçift değiliz gerçi çocukluyuz her aklımıza geldiğinde öpüşemeyiz ama yine çok öpüşmeyiz ama öpüşmeden de bir ilişki yaşamadım hiç:delphin:

Back
X