Her Kafadan Bir Ses Çıkıyor

Ben arnica bora 5000 kullanıyorum. Sulu süpürge olduğu için tozu üflemiyor ve temizlik yaparken çevreye ekstra toz yayılmıyor. Bir kere içinde ki suyu bir gün dökmeyi unuttum. Hic koku oluşmamış. Ama eminim daha fazla beklerse çok pis kokar.

Fazladan bir hazne temizliğine ihtiyaç yok. Bütün parçaları kolay yıkanıyor.

Annem de kullanıyor. İyi olduğunu bildiğim için evlenmeden önce hic düşünmeden tercih ettim.

Bazen pratik ve çabuk olsun diye küçük süpurgemi açıyorum. Toz farkını hemen farkediyorum çöküyor. Toz torbalı kullanmam ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim düğünüme 1 ay kaldı ve hala elektrik supurgesi alamadım.

Kimi toz torbali alma orjinal olmayan torbalar sikinti cikariyor diyor kimisi toz torbasizlar tekrar tozlari geri veriyor diyor kimi sulu supurgenin haznesini iyi temizlemessen koku yapiyor diyor ve kafam cok karisti artik.

Sizlerden marka model onerisi istiyorum.
Şöyle yaklasik 600 liraya kadar emis gucu ve watti yuksek bir supurge kullanan memnun olan ayni sekilde memnuniyetsizligi olan da yazarsa sevinirim.

CAnım bende çok araştırdım çeyizim için sulu istemiyorsan toz torbalılardan hepa13 filtrelileri tercih et çünkü hepa13 tozu dışarı bırakmıyor nettende araştırabilirsin ve benim süpürgem philips fc9192 henüz kullanmadım ama beyaz eşya yetkili serviste çalışan bir tanıdığıma sordum çok iyi olduğunu söyledi 500 w emiş gücü var :16: philips ürünleri gerçekten çok kaliteli

Goldmaster Hepalı süpürge. 2 Seneye yakındır kullanıyorum. Böyle bir rahatlık yok.

Kizlar benim düğünüme 1 ay kaldı ve hala elektrik supurgesi alamadım.

Kimi toz torbali alma orjinal olmayan torbalar sikinti cikariyor diyor kimisi toz torbasizlar tekrar tozlari geri veriyor diyor kimi sulu supurgenin haznesini iyi temizlemessen koku yapiyor diyor ve kafam cok karisti artik.

Sizlerden marka model onerisi istiyorum.
Şöyle yaklasik 600 liraya kadar emis gucu ve watti yuksek bir supurge kullanan memnun olan ayni sekilde memnuniyetsizligi olan da yazarsa sevinirim.

Fakir veya philips al da ne alırsan al.

Philips Maraton diyorum bende..Sekiz yıldır kullanıyorum. Bayağı eskidi.Bozulsun yine alırım..

Kizlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin...

O torbalarla hic ugrasmak istemiyorum :(
Kuzenim Arnica bora almis pek memnun kalmamis. Kafami karistirdi doğrusu.

Bi hatun kucuk pratik bisey al zaten iki kisisiniz hali yolunmasin bosuna demis. Aklima yatti bu aslinda...

Philips Marathonun methini duydum bu biraz daha ağır basiyo acikcasi.

Ihlasin supurgesini annem kullaniyo cok agir ama toz namina bisey kalmiyo fakat ben ona o kadar para veremeyecegim simdi :/

Biz her tür süpürgeden kullandık. Sulu olanları hiç tavsiye etmem, evet temiz oluyor ama hiç pratik değil. Suyu bekletemiyorsun kokuyor. Doldurmak, temizlemek ve hemen dökmek gerekiyor...
Torbalıların torbası falan ayrı bir dert zaten...
Dik süpürgelerin emi gücü yüksek olanlar var fena değil onlar. Biz bütün evi süpürüyoruz yetiyor ama çok da iyi temizlemiyor gibi geliyor bana...
Samsung SC8481 var kademeli ve oldukça hoş bir süpürge, torbasız ama haznesi var...

İnternette araştırdık philips marathon' dan herkes memnun görünüyor, bende onu alacağım... :31::34:
Bir de philips alabiliyorsan dyson al diyen arkadaşlar olmuştu, o da çok iyimiş. En düşüğü 1200 lira sanırım..

Rowenta RO6789 Ergo Force Cyclonic 700W Animal Care Mor Elektrikli Süpürge aldim kizlar.
Emis gucu cok kuvvetli denedim.
Ve marathondan cok şikayet geliyormus. Filtresi toz haznesinin icinde direk temas halinde oldugundan bi sure sonra ilk gunku emis gucunu kaybediyormus makine. Ve mutlaka filtresini degistirmek zorundaymissin otle biraz daha idare edeyim diyemiyomussun. On filtre 120 arka filtre 90 liraymis. Kullanım Kılavuzunda 6 ayda bir degistirin yaziyormus.

Bnm aldigim supurgenin farkli bir filtre sistemi varrmis ve değiştirmeye gerek yokmus bu sistem sayesinde.
Umarim pisman olmam bakalim.
Var mi benim Süpürgeden kullanan acaba ?

Rowenta RO6789 Ergo Force Cyclonic 700W Animal Care Mor Elektrikli Süpürge aldim kizlar.
Emis gucu cok kuvvetli denedim.
Ve marathondan cok şikayet geliyormus. Filtresi toz haznesinin icinde direk temas halinde oldugundan bi sure sonra ilk gunku emis gucunu kaybediyormus makine. Ve mutlaka filtresini degistirmek zorundaymissin otle biraz daha idare edeyim diyemiyomussun. On filtre 120 arka filtre 90 liraymis. Kullanım Kılavuzunda 6 ayda bir degistirin yaziyormus.

Bnm aldigim supurgenin farkli bir filtre sistemi varrmis ve değiştirmeye gerek yokmus bu sistem sayesinde.
Umarim pisman olmam bakalim.
Var mi benim Süpürgeden kullanan acaba ?
Merhaba bu süpürgeyi düşünüyorum aciliyetim var, epey olmuş siz alalı, hala kullanıyor musunuz, uzun vadede memnun musunuz, artı ve eksileri?

Back
X