her kaşıntı mantar mı? :(

Ben kendi adıma doktordan utanıp sıkılanlardan değilim tabi ki şikayetimi anlatırım ama bu kadar lafı dinlemez kimse.ki burayı hastane sanmaya devam ediyorsunuz.çok modernsiniz ama doktora gitmeyecek kadar da geri kalmışsınız...
burdan falıma baktınız yanıldınız ben doktora gitmekten bıktım.aynı sebeplerden özellikle.benim anlatımım koca site de sizi neden rahatsız ediyorsa artık..........

burdan falıma baktınız yanıldınız ben doktora gitmekten bıktım.aynı sebeplerden özellikle.benim anlatımım koca site de sizi neden rahatsız ediyorsa artık..........
Siz konu açmayın,olumsuz yorumlara gelemiyorsanız.her lafa bir cevabınız varsa ben de yanıt verirken rahatsız olmayın...

Yorumlara bak ya.

Ne kadar birbirimize tahammul edemiyoruz. Kadin ayrintisiyla anlatsa ne olur. Tedirgin olmus anlatmis herseyi iste.

Benzetmelere orneklere bakin bide. Kedinin kuyrugu varmis da bilmem ne. Bide neyi cagristirdigini yazma hakki var mis. Burda bi konu acmak kimseye herseyi yazabilme hakkini vermiyor.

Bu tahammulsuzluk bu agresiflik bu hot hotluk millete ne kazandiriyor bilmiyorum.

Konu sahibi bence doktora aynen buraya yazdiginiz gibi anlatin. Cok gecmis olsun.

Back
X