• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her kavgadan sonra boşanma kelimesi

Canım evli değilim ama sana nacizane tavsiyem şu:)

Kavga edilcek bi konu olduğunda hemen duşa gir sakin sakin banyoda aç sıcak suyu kendi kendine içinden karşında o varmış gibi söylen içinden bağır çağır
Ya da dışarı çıkıcam hava güzel de tatlı ye tatlı mutluluk hormonu salgılar:)ama işte çıktım şunu yaptım bunu yaptım çok iyi geldi vay senden uzak kalınca deme:))
Sakinleş sanki bağırmışsın gibi düşün eve gel tepkisiz kal sinirlenme:)
Şunu böyle yap diyorsa hayır istemiyorummm sakınn vs deme tamam hayatım de sakinlikle hiç muhattap yüz göz olma:)
Bak biraz geçsin noluyor buna yaa nasıl böyle sessiz kalıyor diye meraktan çıldıracak:)
Senin iç dünyanı görmesine izin verme o nasıl içinde sessiz ve gizli bi dünya kurmuşsa sende öyle bi dünya kur o merak etsin :)
ama sakın sen merak et senden kurtulmak uzaklaşmak için yapıyorum deme:))

ailesi burda değil bir tek annesi var ve tek çocuk
çok arkadaşıda yoktur öyle
ama şöyle söyliyim önceden popiler bir kişilkti çevresi oldukça fazlaydı
girdiği ortamda kendini fark ettirir
koç burcu :52::52::52:

Bunun etkisi de olabilir eğer çevresinden onaylanmaya,pohpohlanmaya alışmış ise sizden de bekliyor olabilir... Belki öfke kontrolü için bir uzmandan yardım alsanız daha iyi olur...

onunla çocuk gibi ilgilenmemi
deli gibi aşk yaşamak ister
sevgimi sürekli hissetmek ister
onun yaptığı davranışları çoook aşık bir kadın sineye çekebilirmiş hissi yaratır
onu sevmediğimi düşünüyor

Sizin evliliğinizde eşiniz bayan rolünü, siz de erkek rolünü üstlenmişsiniz :)

onunla çocuk gibi ilgilenmemi
deli gibi aşk yaşamak ister
sevgimi sürekli hissetmek ister
onun yaptığı davranışları çoook aşık bir kadın sineye çekebilirmiş hissi yaratır
onu sevmediğimi düşünüyor

Maalesef eşiniz şımartılmaya alışmış :50::50::50: Dediğiniz gibi sizden de bunu görmüyor ise geçmişte yaşanılanlara takılıp kalıyordur sevginizden şüphe duyuyordur... Mesela arkadaş ortamında ki mevzuda hiç üzerinde durmadan surat asmadan evi gelmiş daha sonra onun egolarına dokunarak açıklama yapsaydınız kırıldığınızı söyleseydiniz daha farklı olurdu bence...

Kavga edilcek bi konu olduğunda hemen duşa gir sakin sakin banyoda aç sıcak suyu kendi kendine içinden karşında o varmış gibi söylen içinden bağır çağır
Ya da dışarı çıkıcam hava güzel de tatlı ye tatlı mutluluk hormonu salgılar:)ama işte çıktım şunu yaptım bunu yaptım çok iyi geldi vay senden uzak kalınca deme:))
Şunu böyle yap diyorsa hayır istemiyorummm sakınn vs deme tamam hayatım de sakinlikle hiç muhattap yüz göz olma:)
Bak biraz geçsin noluyor buna yaa nasıl böyle sessiz kalıyor diye meraktan çıldıracak:)
Senin iç dünyanı görmesine izin verme o nasıl içinde sessiz ve gizli bi dünya kurmuşsa sende öyle bi dünya kur o merak etsin :)

keşke yapabilsem bunları ama mümkün olmuyorki
kızım anne benimle oyna diyor kıyamıyorum
orelim bozukken onunla ilgilenemiyorum
sinirliyim biraz dolaşıyım geleyim dedim izin vermedi
konuşucakmışız da anlaşıcakmışız
evin içinde kendimi yiyorum
kendi çıkıyor dışarıya
bende bu sefer sen oynayacaksın çocukla ilgileniceksin
ben duşa giriyorum dedim :ssz::ssz:

kendi çıkıyor dışarıya

Maalesef eşiniz şımartılmaya alışmış :50::50::50: Dediğiniz gibi sizden de bunu görmüyor ise geçmişte yaşanılanlara takılıp kalıyordur sevginizden şüphe duyuyordur... Mesela arkadaş ortamında ki mevzuda hiç üzerinde durmadan surat asmadan evi gelmiş daha sonra onun egolarına dokunarak açıklama yapsaydınız kırıldığınızı söyleseydiniz daha farklı olurdu bence...

evet böyle yapsaydım çok farklı olurdu
binlerce kez özür diler ve bir dahada tekrarlamazdı
bana sen beni tanımıyorsun demekle bunu kastediyor acaba :44:
ben tahamülsüzüm sanrırım

kendi çıkıyor dışarıya

evet böyle yapsaydım çok farklı olurdu
binlerce kez özür diler ve bir dahada tekrarlamazdı
bana sen beni tanımıyorsun demekle bunu kastediyor acaba :44:
ben tahamülsüzüm sanrırım

Aslında eşiniz sizden vazgeçmemiş henüz belki aklınca sizi korkutmak istiyor boşanalım diyerek belki de bu şekilde düzelmenizi bekliyor... Hala bir uzmandan yardım almanız gerektiğini düşünüyorum :34::34::34:

Aslında eşiniz sizden vazgeçmemiş henüz belki aklınca sizi korkutmak istiyor boşanalım diyerek belki de bu şekilde düzelmenizi bekliyor... Hala bir uzmandan yardım almanız gerektiğini düşünüyorum :34::34::34:

bende böyle düşünüyordum aslında vazgeçmiş olsa
geleceğe dair planlar yapmazdı
yardım almam gerektiğinde ben hemfikirim
kendim için hissettiklerim eleştirilerim çok fazla
her konuda kendimi suçlu hissetmem
ve öfkeme hakim olamamam benide korkutuyor

bende böyle düşünüyordum aslında vazgeçmiş olsa
geleceğe dair planlar yapmazdı
yardım almam gerektiğinde ben hemfikirim
kendim için hissettiklerim eleştirilerim çok fazla
her konuda kendimi suçlu hissetmem
ve öfkeme hakim olamamam benide korkutuyor

Kesinlikle vazgeçtiği insanla nasıl gelecek düşünebilir ya da neden sorunu çözmek için çaba gösterir... Kendine göre sizi cezalandırıyor boşanma sözleriyle... Sizi ne kadar yaraladığını üzdüğünü anlatın ve sorunu çözmek istediğinizi bu konuda onun yardımını istediğinizi söyleyin... Bence eşiniz sizi seviyor... Sevgisini kaybetmeden elinizden geleni yapın...:34::34::34:

tahammülsüzlükten ziyade eşiniz istediği olmayınca sanırım iyice bencilleşiyor..
Yaptırım uyguluyor ben çıkıcam ama sen istediğimi yapmadın ceza çıkmıcaksın:((
Benim istediğim olmuyo al bakalım sana diyor..
Canım bence akşama şöyle güzel bi sofra kur ne olursa olsun gülümsemeye çalış sevdiği yemekleri yap hep
Sorarsa çok içimden geldi hayatım hava güzel de:)
Tv izlerken ne seviyorsa ondan alın cips olabilir kuruyemiş falan erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler:)
Birde böyle yapın bakalım bi ne olacak:))
Ama bunları yaparken "senin için" imajından çok ben " biz" olmayı seviyorum evliliğimi seviyorum seni seviyorum imajı verin :))

Aslında kafasında olayı çoktan bitirmiş ve açık açık da söylüyor.

Sizin kendinize bir çeki-düzen vermeniz için her defasında bir şans bir şans diyor ama hep hayal kırılıgı yaşıyor anlaşılan...

Çünkü bir erkek kolay kolay bu kelimeyi kullanmaz...

katılıyorum.

belki de yavaş yavaş sizi boşanma fikrine alıştırıyor olabilir.

''''kafasındaki bir mesleyi çözmediğimi biliyorum
ve nasıl çözeceğimi ona kendimi nasıl inandırıcağımı bilmiyorum
eskiye yönelik mevzu üzerinden tartıp yorumluyor kafasında
defalarca anlatmama rağmen ''''''''

Diyorsunuz....

İşte olay bu !!! Ne yaşandı bilemiyorum ama eşiniz ilşkinizde bir gelgit ve ikilem yaşıyor. Sizde bağırıp çağırıp kavgaya tutuşunca devam edebileceğinize inanmıyor. Eski defterleri kapatmamış eşiniz.

Son düzenleme:
Tartışma sırasında söylenen sözler çok önemlidir. Dil yarası çok acıdır ve kolay kolay geçmez. Birbirinize neler söylediğinizi bilmiyorum ama eşiniz bir yerde haklı gözüktü bana. Hele ki geçmişte yaşananlar varmış. Yaşananların ne oluduğunu anlatmadığınız için yorum yapamıyorum. Ama anladığım kadarıyla eşiniz size güvenmeye çalışıyor fakat siz kavgada olayı abartınca eşinizin güveni tekrar yerlere vuruyor.
Bence önce kendinizi tahlil edin, hatalarınız olup olmadığını iyice düşünüp taşının. Eğer eşinizin geçmişten gelen size güvensizliğini tersine çevirmek istiyorsanız, sakin sakin tartışın. Eşinizin sizden ne istediğini bilin.
Anlattığınız kadarıyla eşinizin tavırları ve konuşmaları tahammül sınırına yaklaştığını gösteriyor. Bu yüzden yuvanızı dağıtmamak için ikinizinde hatalarınızı telafi etmeniz gerekir.

eşine sorar mısın ardeşiyle anne babasıyla kavga ettiğinde kardeşlikten yada anne babalıkdan men mi ediyor red mi ediyor tuhaf yani :19::19::19:

sinir anında herşey söylenir...
biraz daha kontrollü olmak lazım..
sende dikkat et ağır konuşuyo olabilirsin...

eşim normalde çoğu erkeğe oranla sevgisini belli, eden
evin den işine işinden evine diye tabir edilen
ailesine ilgili bir adam
ama sorunumuz kavga veya tartışmadan sonra
ben boşanmak istiyorum diyen bir adam
nedeni ise şöyle açıklıyor tartışırken birbizimizi kırıyoruz bir sürü laf söylüyoruz
sonrada barışıp canım cicim olmak bana kendimi kötü hissettiriyor
hangisi gerçek hangisi yalan anlamıyorum diyor
ve yine bir tartışma sonrası buz gibi soğuğuz
ve yine boşanma konusu geçti
ve bu beni çok etkiliyor
3 yaşında bir kızımız var tartışmaya oda şahit oldu ben bunun üzüntüsü morel bozukluğuyla kendimi daha kötü hissediyorum

iyi tamam boşanalım dedin mi hiç dene bakalım

Back
X