• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her kız istemez mi ya :/

Bir kız olarak sürprizden hoşlanmıyorum.

Telefona gelince, birine telefonumu verince her zaman arama geçmişini vs. silipte veriyorum. Çünkü çok saçma şeylere bakıyorum internette.

Sevgilinde zaten internete girince almış eline telefonu, belkide internetten birsey almıştır sana.
Biliyor musunuz ya bunu sadece siz soylediniz . Kimse bu sekilde yaklasmadi

Öncelikle ilk mesele hakkında konuşacağım yani nedir bu sürprizler hediyeler mıçmıçlar bide olmayınca sorun çıkarmalar iyi anlaşıyorsanız seviyor seviliyorsanız birlikte güzel vakit geçiriyorsanız gerisinin ne önemi var şiir okunmayınca hediye alınmayınca değersiz mi oluyor insan. Kalpler bir olsun kafalar bir olsun. Bu hayatta anlaşabildiğin Mutlu olabildiğin biri zaten dana hediyedir Sende ona.. ben mi çok odunum sorgular oldum kendimi valla. Telefon konusuna gelince sosyal medya hesaplarına girmene ses etmemiş sadece tarayıcıya girmene celallendiyse kesin p film izliyordur çokta takılma ama aklının bir yerinde de bulundur

Olabilir.. safımdır ama salak oldugumu dusunmuyorum . Cok iyi niyetli yaklastim ama simdi supheyle yaklasicam . Umarim bir sey varsa bulurum
salak demedim zaten estağfurullah ikisi başka şey beklentilerini karşılamayan birine çokta kafayı takma bence dediğin gibi sen onca şey yparken oda birşey yapabilirdi booşver gitsin.

Bir kız olarak sürprizden hoşlanmıyorum.

Telefona gelince, birine telefonumu verince her zaman arama geçmişini vs. silipte veriyorum. Çünkü çok saçma şeylere bakıyorum internette.

Sevgilinde zaten internete girince almış eline telefonu, belkide internetten birsey almıştır sana.
Çok şükür benim gibi birini buldum. Bende artık acaba ben mi fazla odunum diye düşünmeye başlamıştım

Öncelikle ilk mesele hakkında konuşacağım yani nedir bu sürprizler hediyeler mıçmıçlar bide olmayınca sorun çıkarmalar iyi anlaşıyorsanız seviyor seviliyorsanız birlikte güzel vakit geçiriyorsanız gerisinin ne önemi var şiir okunmayınca hediye alınmayınca değersiz mi oluyor insan. Kalpler bir olsun kafalar bir olsun. Bu hayatta anlaşabildiğin Mutlu olabildiğin biri zaten dana hediyedir Sende ona.. ben mi çok odunum sorgular oldum kendimi valla. Telefon konusuna gelince sosyal medya hesaplarına girmene ses etmemiş sadece tarayıcıya girmene celallendiyse kesin p film izliyordur çokta takılma ama aklının bir yerinde de bulundur
Ya hediyeden kasit biseyler almasi falan degil de mesela ben kek kurabiye falan yapiyorum o da bunun gibi biseyler yapsin isterdim . Oyle her zaman her zaman da degil de arada ne biliyim bikac ayda bir .
Internet gecmisi konusunda da aklima kalicak zaten kurcalicam arada yine . Sagolun biraz rahatlattiniz beni .

salak demedim zaten estağfurullah ikisi başka şey beklentilerini karşılamayan birine çokta kafayı takma bence dediğin gibi sen onca şey yparken oda birşey yapabilirdi booşver gitsin.
Evet haklisiniz bir sure daha izlicem onu daha dikkatli bi sekilde . Bakalim

Görmeni istemediği ayıplı şeylere bakmıştır en fazla:) başka bişey olduğunu sanmam. Adamın vakti yokmuş zaten baksana sana vakit ayıramıyor ki hareletlerinde bi değişiklikte yok hep aynıymış. Bazılarının yapısı bu bende öküzümdür biraz. Hatta bu öküzlüğümle kocamın içindeki ince ruhuda öldürdüm:(

Bir arkadaş daha yazmış katılıyorum polisler biraz fazla yoğun oluyorlar özellikle bazı bölümleri daha da yoğun oluyor. Çok ilgi bekleyen biriysen işin zor. Bayramı, evlilik yıldönümünü vs özel günleri bir arada geçirebiliyorsak mutlu hissediyoruz biz kendimizi :) Gün içinde normal insanlarla normal olaylarla karşılaşmadıkları için hayata bakışları da daha farklı oluyor. Ben sürekli ilgi bekleyen sürprizler isteyen biriyim, diyorsan polis biriyle ilişki sana pek uygun görünmüyor üzgünüm. En basitinden evlendiğinizde bile her gece beraber uyuyamayacaksınız. Sen uykudan uyandığında o işten gelmiş olacak vs vs Bunların hepsini etraflıca düşünün derim ilişkiniz daha da uzamadan. Ben kaldıramam diyorsanız yol yakınken vazgeçin. Telefon konusuna gelince sizden bir şey sakladığı kesin. bu hoş olmayan sitelere girmek de olabilir sürpriz de olabilir pekala ama aldatılma vs düşündürmedi bana...

Merhaba hanımlar . Ablalarim bana bir akil verin ya sizin fikirlerinizi tecrubelerinizi cok onemsiyorum .
Benim 1 bucuk senelik iliskim var . Sevgilim romantik biridir . Liseden beri siir yaziyomus . Bana da yazar arada . Guzel sozler de soyler . Ben cok beceremem . Her neyse . 1 bucuk senedir bu guzel sozlerden siirlerden baska bisey yaptigini gormedim . Evet polis okulunda okuyodu gecen sene . Yatili kaliyodu vs yogundu . Bu sene de yeni ise basladi yine yogun .
Ama ben ondan cok zaman ayirmasini gerektirecek biseyler istemiyorum ki kucuk suprizler de yapmaz mi insan ya :KK43:
Simdi diceksiniz 1 bucuk yilda dogum gunu yildonumu vs bunlarda bisey yapti mi diye . Benim dogum gunumle yildonumumuz arasinda 1 hafta vardi . Sevgilim o zaman cok yogundu yine . Dogum gunumde bulusamadik yildonumumuzde bulustuk. Hic zamani olmadigi icin hediye alamamis. O yuzden beraber gidip avmden bir canta sectik aldik .
Oysa ben ona dogumgununde de boyle yapmadim . Baska gunlerde de . Hep suprizler yapiyorum yemek vs yapiyorum ne biliyim elimden geldigince biseyler yapiyorum .
Ve gecenlerde patladim artik . Benim icin 1 bucuk senede tek bisey yapmadin dedim . Uzuldu. Dikkat edicem dedi .
Gecende de bulustuk sevgilimin telini aldim netine giricektim ki elimden aldi biseyler sildi . Ben de ne sakliyosun dedim . Supriz yapicam gormeni istemiyorum net gecmisinden dedi .
1 hafta oldu supriz felan da yok .
Cok uzattim ya kusura bakmayin ama bi yorum yapin lutfen :KK43:
Burnuma kòtü kokular geldi:işsiz:

cnntrm cnntrm a katılıyorum polisler gerçekten yoğun oluyorlar evliliği bar bir de bu işin..sürpriz meselesine gelck olursak insanın içinde olcak eşim bana okuldayken sürprizli kargolar gönderirdi :) evlendikten sonra da yaptığı oluyor ama öncesine göre sıklığı azaldı diyelim ;) dediğin gibi vakti olmasa da bi çantayı netten de sipariş edebilirdi bu tarz şeyleri biz düşünüyoruz ama erkeklerin çoğu böyle değil..

Sürekli sürekli ilgi supriz beklemiyorum tabi ki . Dedigim gibi bikac ayda bir kucuk seyler . Ama hic olmadi 1 bucuk sene boyunca hic ya 1 kere bile bisey yapmadi .

Telefon olayı dahil olmasa, belki yapısı budur herkes dikkat etmez böyle şeylere derdim amaa..
İşin içine öyle bişey girince diyemedim. Yinede hemen aldatıyor, başkası var gibi düşüncelere kapılma.
Öyle olsa telefonunu hiç vermezdi bence. Büyük ihtimal uygunsuz şeyler izledi ve görmeni istemedi.
Umarım yanılıyoruzdur da sonuç olarak sürpriz çıkar.

benım eski sevgili adayı da benı aramazdı anca yazardı whatsupdan.. erkeklerın cogu dusuncesız ya kesın ve net! kadın ruhundan anlamııorlar

Arar da whatsapptan da yazar. Baslarda ne kadar sıklıkla arayip yaziyosa su anda da oyle dedigim gibi hareketlerinde bi degisiklik yok .
Sadece supriz falan yok dedigim gibi . Simdi buna kafayi takmisken bi de telefon olayi cikti zaten of of

Aldatma olarak bakma video meselesine bende hic hoşlanmıyorum ama bi çoğu gibi benim eşimde bakıyo normal bakmaya çalışyorum bende sende büyütme fazla sanal sonuçta ole dusun
Ya buyutmem tabi ama izliyosa da bilmek isterim . Boyle biseyler sakliyo gibi hic hos degil benim aklima suphe dusuruyo

Facebooku yok . Sadece whatsapp ve snaphatti vardi . Onlara da baktim bisey demedi . Ne varsa nette vardi dedigim gibi . Ama bana supriz yap dedikten sonra bu olay olunca ne biliyim supriz yapma ihtimali hic mi yok ya :KK43:
İnternette ne olabilir ki aldatma kanıtı olarak? En fazla uygunsuz bişey bakmıştır, görmenizi istememiştir.

Kendiniz doldurmayın; aldatmalık bir durum olsa dediğiniz gibi whatsapp ya da snapchatti kurcalayın istemezdi asıl.

Back
X