Merhaba hanımlar . Ablalarim bana bir akil verin ya sizin fikirlerinizi tecrubelerinizi cok onemsiyorum .
Benim 1 bucuk senelik iliskim var . Sevgilim romantik biridir . Liseden beri siir yaziyomus . Bana da yazar arada . Guzel sozler de soyler . Ben cok beceremem . Her neyse . 1 bucuk senedir bu guzel sozlerden siirlerden baska bisey yaptigini gormedim . Evet polis okulunda okuyodu gecen sene . Yatili kaliyodu vs yogundu . Bu sene de yeni ise basladi yine yogun .
Ama ben ondan cok zaman ayirmasini gerektirecek biseyler istemiyorum ki kucuk suprizler de yapmaz mi insan ya

Simdi diceksiniz 1 bucuk yilda dogum gunu yildonumu vs bunlarda bisey yapti mi diye . Benim dogum gunumle yildonumumuz arasinda 1 hafta vardi . Sevgilim o zaman cok yogundu yine . Dogum gunumde bulusamadik yildonumumuzde bulustuk. Hic zamani olmadigi icin hediye alamamis. O yuzden beraber gidip avmden bir canta sectik aldik .
Oysa ben ona dogumgununde de boyle yapmadim . Baska gunlerde de . Hep suprizler yapiyorum yemek vs yapiyorum ne biliyim elimden geldigince biseyler yapiyorum .
Ve gecenlerde patladim artik . Benim icin 1 bucuk senede tek bisey yapmadin dedim . Uzuldu. Dikkat edicem dedi .
Gecende de bulustuk sevgilimin telini aldim netine giricektim ki elimden aldi biseyler sildi . Ben de ne sakliyosun dedim . Supriz yapicam gormeni istemiyorum net gecmisinden dedi .
1 hafta oldu supriz felan da yok .
Cok uzattim ya kusura bakmayin ama bi yorum yapin lutfen