Bdv okuma bence, zaten yararlı bir şey de değil. Farklı konulara ver kendini, yararlı şeyler oku, kitap, dergi, kaliteli web siteleri gibi.
Bağımlılık oldu resmen KK bende ciddi söylüyorum. Şundan 1 yıl öncesine kadar varlığından habersizdim Şimdi girmedigim 1 gün yok engel olamıyorum.Madem etkileniyorsun niye okuyorsun?
Vay be.Bdv okuma, burada cehaletin dibine vurmuş binlerce kadın var. Burada yazan bir tanıdığım var. Forumun en muhafazakarı. Her şeye günah çıkarır. İnsanları yargılar. Geçen gün erkek arkadaşı, (oldukça muhafazakar bir ailesi var bu kızın) ayrıldığı erkek arkadaşı cinsel içerikli mesajlarını bana bile attı. Düşün. Rezil oldu, yazdıklarına denk geliyorum, gülüyorum
Niye sana attiki o mesajları?Bdv okuma, burada cehaletin dibine vurmuş binlerce kadın var. Burada yazan bir tanıdığım var. Forumun en muhafazakarı. Her şeye günah çıkarır. İnsanları yargılar. Geçen gün erkek arkadaşı, (oldukça muhafazakar bir ailesi var bu kızın) ayrıldığı erkek arkadaşı cinsel içerikli mesajlarını bana bile attı. Düşün. Rezil oldu, yazdıklarına denk geliyorum, gülüyorum
Oha diyorumBdv okuma, burada cehaletin dibine vurmuş binlerce kadın var. Burada yazan bir tanıdığım var. Forumun en muhafazakarı. Her şeye günah çıkarır. İnsanları yargılar. Geçen gün erkek arkadaşı, (oldukça muhafazakar bir ailesi var bu kızın) ayrıldığı erkek arkadaşı cinsel içerikli mesajlarını bana bile attı. Düşün. Rezil oldu, yazdıklarına denk geliyorum, gülüyorum
OKB için tedavi görüyor musun?Hanımlar aranızda bilenler vardır. Zor bir dönem yasamistim ben. Cinsellik konusu ile ilgili. O olaydan sonra uzun bir süre geçti ama KK'da cinsellik bekaret vs. ile ilgili şeyler okudukça aynı korkuları tekrar yasiyormus gibi hissediyorum. Bu zamanla geçecek birseydir değil mi? Okuduğum konuların etkisinde kalıyorum günlerce düşünüyorum. Sanki ben yasamisim gibi. Zamanlar geçer değil mi bu? İlerde hayirlisiiyla nasip olur da evlenirsem çok sıkıntı cekecekmisim gibi hissediyorum.
Bilmeyenlere kısa bir özet. Erkek arkadaşımla yakınlasmistim. Hamile kalabilecegim bir durum değildi ama aylarca hamile miyim diye korktum.
Rehber listesinin tamamına göndermiş. Sadece bana değil.Niye sana attiki o mesajları?
Haydaaaa..ne acayip bir kisilik))Rehber listesinin tamamına göndermiş. Sadece bana değil.
Oda tam şerefsizmiş kusura bakmada 2 kişi arasındaki şeyler atılırmı herkesin kendi günahıRehber listesinin tamamına göndermiş. Sadece bana değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?