Her konuda etkileniyorum

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Hanımlar aranızda bilenler vardır. Zor bir dönem yasamistim ben. Cinsellik konusu ile ilgili. O olaydan sonra uzun bir süre geçti ama KK'da cinsellik bekaret vs. ile ilgili şeyler okudukça aynı korkuları tekrar yasiyormus gibi hissediyorum. Bu zamanla geçecek birseydir değil mi? Okuduğum konuların etkisinde kalıyorum günlerce düşünüyorum. Sanki ben yasamisim gibi. Zamanlar geçer değil mi bu? İlerde hayirlisiiyla nasip olur da evlenirsem çok sıkıntı cekecekmisim gibi hissediyorum.

Bilmeyenlere kısa bir özet. Erkek arkadaşımla yakınlasmistim. Hamile kalabilecegim bir durum değildi ama aylarca hamile miyim diye korktum.

Zamanla geçer geçmesine de konuları okumaktan kaçınsan daha kolay olur gibime geldi.

Bdv okuma bence, zaten yararlı bir şey de değil. Farklı konulara ver kendini, yararlı şeyler oku, kitap, dergi, kaliteli web siteleri gibi.

Kesinlikle katılıyorum.

Hatta ekliyorum...

Lütfen Bdvyi buluttan nem kapıp hayatındaki insana yaşamı zehir edecek psikolojidekiler, cinselliği saplantı haline getiren bastırılmış duyguları olanlar, okuduğu kayınvalideli, eltili konulardan sonra eşinin ailesine daha da bilenen çok çekmiş hanımlar ve de özellikle pasif agresif tarzda günlük hayatta türlü darbeler alıp çıtını çıkaramayan o acıyla da burada açılan konulara özellikle ilk mesajı ve hatta sonrasını öfke kusma tarzında ezilmişliğinin acısını çıkarmak için bazen alaycı bazen de hakarete varan üslupla yazan çaresiz hatunlar okumasın.

Bdv okuma, burada cehaletin dibine vurmuş binlerce kadın var. Burada yazan bir tanıdığım var. Forumun en muhafazakarı. Her şeye günah çıkarır. İnsanları yargılar. Geçen gün erkek arkadaşı, (oldukça muhafazakar bir ailesi var bu kızın) ayrıldığı erkek arkadaşı cinsel içerikli mesajlarını bana bile attı. Düşün. Rezil oldu, yazdıklarına denk geliyorum, gülüyorum

Vay be.

Canim benim de aldatilma konusunda takintilarim vardi. Konularim da vardi. 6.ay bitmek uzere olac lullanali. Cok sukur epeyce duzeldim. Vebu aralar isten gucten bdv okuyamiyordum. Actiginda da uzak kaldigim icin sikici geldi konular. Velhasil birayi okumati biraktim. Hatta yasadiklarini cok iyi anladigim icin gunlerdir ilk defa giris yaptim. Burayi okumamanin bana cok faydasi oldu. Etkileniyorsan rahatsizligini tetikliyorsa baska mesgaleler bul. Burayi okuma derim. Forumda baska yerleri de okuyabilirsin.

Ama burasi Bdv. Herkes derdini yaziyor. Kimse ben cok mutluyum diye yazmaz burada. Cinsellik yasayip yasadiklarinin arkasinda duran insanlar tabiki buraya yazmaz sana da bir yarari olmaz dert okumanin.

Burada hic birimiz psikiyatir veya psikolog gibi dogru yolu gosterecek kadar mantikli dusunen insanlar degiliz. Aksine burada kadinlar birbirini yargiliyor, daha da asagi batircak yorumlar yapiliyor ki biz buna asagilik kompleksi diyoruz. Burayi pek takma yani sanal ortam iste.

Niye sana attiki o mesajları?

Oha diyorum

OKB için tedavi görüyor musun?
Görüyorsan doktorunun sana takıntılarını besleyecek şeylerden uzak durman gerektiğini ve telkin yolunu kullanman gerektiğini söylemiş olması lazım.
OKB'n ciddi boyutta. Lütfen takıntılarını besleyecek şeylerden uzak dur. Buna BDV de dahil. İnan burada sana yarayacak hiçbir şey yok. Kendi takıntılarını beslemekten başka bir şey yapamazsın burada.
Başka başka başlıklar var, oraları gez ama BDV'ye uğrama bile. Ya da doğrudan KK'ya girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…