Her konuda etkileniyorum

Gizem sen erkek arkadasınla barıştın mı? Acaba burdaki aldatma konularını onunla bağdaşlastırıyorsun da o yüzden mi etkileniyorsun

Oda tam şerefsizmiş kusura bakmada 2 kişi arasındaki şeyler atılırmı herkesin kendi günahı
Tabiki büyük terbiyesizlik ayrıca şerefsizlik orası ayrı. Her ne olursa olsun. Bir kadını bu şekilde aşağılayan mahluklar yok olsun bir an önce. Ama olmadığın gibi görünüp, insanları saldırırcasına yargılarsan bu şekilde bir durum ortaya çıktığında bütün çevrene rezil oluyorsun. O da acı bir ders olmuştur kendisine

bencede katiliyorum arkadaslara esiyle sorun yasayan kocasi kendine kotu davranan arkadaslarin dertlerini okuyorum ister istemez esime tavir aliyorum onun ne sucu varsa...

biraz çabuk etkileniyorsunuz hassassiniz galiba. oyüzden bence burada hiç birşey okumayın üzülürsunuz

Orası ayrı tabi kendisi herşeyi yapıp ahkam kesmek hoş olmuyor

Wuhuu yılın dedikodusu Kız haberdar mi burdaki kimliğini bildiğinden?

Cinsellik yaşamaktan mi korkuyorsunuz sorun ne anlamadım ben tam olarak. Ama burasi sizi kötü etkiliyorsa girip okumayın en iyisi.

Wuhuu yılın dedikodusu Kız haberdar mi burdaki kimliğini bildiğinden?
Evet evet, biliyor bildiğimi. Daha sonra söyledim de ona. Bana da attı görüntüleri bilgin olsun dedim. O günden beri girmiyor. O hesapla. İkinci hesap almış olabilir. bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…