Her konuda rehber oldunuz bu konuda da olun lütfen

hbl88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
30
4
36
arkadaslarım ben yenı üyeyım herseyımı burdan bakıyorum sızden ıstedıgım yardımım benım nısanda 4 yasını doldüracak oglüm var 2.cocügü cok ıstıyorüm akıl verın zorlükları ve güzellıklerı bıde kız gecıyo gonlümden Hayırlı ve Saglıklı olsün tabı cesaret ve akıl ıstıyorüm 26 yasındayım bü arada sızı coook seviyorum

arkadaslarım ben yenı üyeyım herseyımı burdan bakıyorum sızden ıstedıgım yardımım benım nısanda 4 yasını doldüracak oglüm var 2.cocügü cok ıstıyorüm akıl verın zorlükları ve güzellıklerı bıde kız gecıyo gonlümden Hayırlı ve Saglıklı olsün tabı cesaret ve akıl ıstıyorüm 26 yasındayım bü arada sızı coook seviyorum

aaah ah :( ben daha birincisine bile sahip olamadığım için ne diyim arkadaşım. güzeldir herhalde

bende birincisine bile hamile olmaadım:14:kalabalık aile güzeldir ..
maddi sıkıntılarınız yoksa,eşiniz ve siz hazırsanız neden olmasın :16::16:

Oglum dogdugunda kizim 4 yasindaydi.zor oluyor tabiki.ama yuruyor bir sekilde.cocugunuz sakinse biraz daha kolaylasir.yasiniz da genc beklemeyin.simdi oldu oldu sonra oglunuz biraz daha buyuyup de rahat ederseniz amaan hic ugrasamam bebekle vs diyebilirsiniz.

anne değil de çocuk gözüyle bakacak olursam benimle abim arasında 5 yaş var ve gayet iyi anlaşarak büyüdük bence 4 ile 6 yaş iki kardeş arasındaki ideal yaşlardır :) gönlünüzce olsun her şey ..

ılgınıze tesekkür ederım oglüm sakındr arkadas gıbı gecınıyorüz seneye anaokülüna baslıcak bende dıgerıyle ügrasabılırım herlade tabı ozgürlüge alısmıstım bıraz zorlancam ahh ıcımdekı kız ozlemı bü yozden daha cok ıslıyorum

neden cocügünüz yok bılmıyorüm ama bızım evın nesesı hüzürü yavrüm sızede tavsıye ederım belkıde ben cocükları cok asırı sevıyorümdür darısı sızlerın basına arkadaslarım

Hamile mi kalamıyorsun olayı anlamadım da ben :44:

yok canım benım sıkıntı yok cok sükür ılk cocükta hıc düsünmedım de bünda cok tartıyorm herseyı zorlanırmyım akıl almk ıstıyorm benımle aynı dürümda olan var mı

neden yardımcı olmüyosnüz arkadaslar benım dürümümda olan yasayan hıc mı kımse yok:43:

actıgım konüyla ılgılı baska sayfa mı var cevap vermedınız? Varsa benı yonlendırebılırmsnz?

Eşinizle iyi anlaşıyorsanız, huzurunuz, maddi durumunuz, piskolojiniz iyiyse 2. doğurun bence ikiside biranda elden çıkar:1:

Back
X