- 21 Ağustos 2023
- 4
- -18
- 3
- 38
- Konu Sahibi papatyademeti1
-
Senin gibi zihniyetlerin yasadigi kenar mahalle gettolarinda boyle dusunurler genelde.ablalar kendilerini kandırsa da erkekler daha az erkekle olmuş kadını tercih ediyor.
Forumdaki konular ve üyeler hakkında konu açmak yasakBen artık bunu anlamakta güçlü çekiyorum. Her konuya aynı şey. Boşan kurtul diyorlar.
Boşanmış kadınlara da sevgili bul diyorlar. Şaka gibi cidden.
Genç kızları yanlış yönlendiriyorlar üstelik, sekste erkek istediğini alıp keyfine bakıyor, kadının değeri ise herhangi bi söz olmadığı için düşüyor.
Burda her ne kadar bazı "yıllanmış" ablalar kendilerini kandırsa da erkekler daha az erkekle olmuş kadını tercih ediyor. Herkesi los angeleste ünlü hayatı yaşıyor sanıyor bu arkadaşlar.
Geçen burda bi kadının konusu var. Çok moderniz sevgilimle beraber yaşıyoruz, evliliğe yanaşmıyor adam diye. Cidden ibretlik konuydu.
Bu tavsiyelerin sonu böyle bitiyor işte. Adam istediğini almış oluyor, cevaben dese " ne güzel modern modern takılıyoruz, evliliğe ne gerek var canım yobaz mıyız?" ne diyecek bu kız?
Ay gerçekten. Koskoca dünyayı kendi hayatıyla sınırlandırıp bık bık yapmak da ne bileyim.Senin gibi zihniyetlerin yasadigi kenar mahalle gettolarinda boyle dusunurler genelde.
Aahhahahhaaaahahahahaaa
Derdiniz ne ? İnatla boşan dediğimiz birkaç üye var. Bir tanesinin kocası fırıldak mübarek uşan kuşa kaldırmıyor birtek. Buna boşan dedik diye mi suçluyuz? Boşanmış kadının aşk hayatı olmasını savunduğumuz için mi? Siz ne olsun istiyorsunuz ?Ben artık bunu anlamakta güçlü çekiyorum. Her konuya aynı şey. Boşan kurtul diyorlar.
Genç kızları yanlış yönlendiriyorlar üstelik, sekste erkek istediğini alıp keyfine bakıyor, kadının değeri ise herhangi bi söz olmadığı için düşüyor.
Burda her ne kadar bazı "yıllanmış" ablalar kendilerini kandırsa da erkekler daha az erkekle olmuş kadını tercih ediyor. Herkesi los angeleste ünlü hayatı yaşıyor sanıyor bu arkadaşlar.
Geçen burda bi kadının konusu var. Çok moderniz sevgilimle beraber yaşıyoruz, evliliğe yanaşmıyor adam diye. Cidden ibretlik konuydu.
Bu tavsiyelerin sonu böyle bitiyor işte. Adam istediğini almış oluyor, cevaben dese " ne güzel modern modern takılıyoruz, evliliğe ne gerek var canım yobaz mıyız?" ne diyecek bu kız?
Ben artık bunu anlamakta güçlü çekiyorum. Her konuya aynı şey. Boşan kurtul diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?