Hayırlı tabi ya hayırlı ne kelime hatta..kim habersizce ev alıp satmış sırf kendi kafasına göre yaşamış diye tüm aileyi 20yıl maddi olarak perişan etmiş,okul yıllarında okadr başarılı çocuklarını kendi rahatında vazgeçmeyecek diye burslu olduğu halde yurtdışına yollamayı kabul etmemiş,yıllarca çocykların okuldan aldığı kredilere bile el koymuş,kendi yazlığı arabası kenarda dururken çocuklarına gr destek olmadan evlendirmiş,destek olmayı bırak iki emekli maaşı okadar mal varlığına rağmen gene çocukların yakasına yapışıp sürekli oara koparıp,tatil,keyif yapalım ama bu çocuklar isterse çalsun bulsun getirsin bize ne demiş,10yıl çalı
inan insanın inanaaı gelmiyor ilk zamanlr,hep diyorsunki ben iyi olayım anlar beniyi olayım utanır..Ama ben kötü olmak neymiş,utanmamal neymiş,Allahtan korkmamak neymiş bu insanlarda gördüm,tanıdım...Anladım ki dünya yansa evlatlarına bile para kaynağı olarak bakan bu insanlar yaptıklarından,iftiralaarından,yalanlarından ne utanır ne sıkılır...İnsan öyle çaresiz kalıyor ki...Yüce Rabbime sığındım her kötülüklerinde ağzımı dahi açmadan...ölmekten beter günler gwçirdim onlar zafer çığlıkları atarken..Ne ben anlatabilirim o günleri,ne kelimeler..Hala tek dediğim Allahım senin adaletine sığınırım..İçimi temizlememe yardım et Allahım diye dua ediyorum kaç zamandır ama yok olmuyor..Allaha havale ediyorum..bizlerin tek yardımcısı o...