Her kötülük bir yere kadar fani dünyada..

Insanlardaki "basina bela geldi cunku ahim tuttu" simarikligini anlamiyorum. Basina her birsey gelen birilerinden beddua mi almis oluyor? Gecenlerde annemin arkadasi vefat etti kalpten, omru boyunca da kalpten cekti kadincagiz, o kadar mukemmel bir kadindi ki. Yani bu insani sevmeyen bir kisi bile mi olmaz. Istisnasiz herkes severdi onu. Arkasindan da herkesten cok gelini agladi "sen cinarimizdin basimizdaydin simdi ne yapacagiz sensiz" diye. Simdi bu kadinin sucu neydi?

Valla nazar 1, ah tutma takıntısı 2 bu kk'da.
Millet kendini ne kadar önemsiyor yahu. Ne bu ben ben... sanki ah diye bir şey yoksa acı, hastalık, ölüm yok anasını satim. Formül şu galiba: her başıma gelen nazar, her başkasının başına gelen ah'ım. Ne kadar dar bir bakış açısı.

konu sahibinin ne yaşadığını kimse bilemez.helal etmek içten gelen birşeydir,dilde helal ettim demekle olmaz kadın diyemiyorum diyor zorla mı dedirtceksiniz.içinden gelmiyor o kadar acı yaşamış demekki,bunların cezasını öteki tarafta çekmesini istiyor.ne yani hepimiz öleceğiz o zaman herkes helal etsin hakkını.tabiki keşke helal edebilse çünkü bu sizin Alah katında da mertebenizi yükseltir.siz helal etseniz de etmesenizde merak etmeyin yaptığı o kötülüklerden hesaba çekilecek zaten

Valla nazar 1, ah tutma takıntısı 2 bu kk'da.
Millet kendini ne kadar önemsiyor yahu. Ne bu ben ben... sanki ah diye bir şey yoksa acı, hastalık, ölüm yok anasını satim. Formül şu galiba: her başıma gelen nazar, her başkasının başına gelen ah'ım. Ne kadar dar bir bakış açısı.

Yaa evet kainat onun için yaratılmış zaten tövbe estağfirullah.

Başlığı bile zafer kazanmış gibi yaklaşımıda öyle, kendini ne sanıyosa kv onun ahından kanser oldu.

Back
X