- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.139
- 53
Bu lafta ima yok ki abla hemen hemen şu ekonomide birçok erkek der bunu ben eşime manikür dedim geçen ohoo sonra pedikür sonra saçımı boya bunun sonu gelmez siz kadınlar boş şeylere meraklısınız kuaforlerde bunu biliyor dedi güldüm geçtimGeçen dedim ki yaşim 43 bu arada işyerinde bayanlar botoks yaptırmış, göz çevrem kırışmaya başladı, bana dediği botoks mu bunun sonu nereye varacak bakalım die sinirle imalı imalı laf dedi düşünün siz artık
sakınnnnUsandım herşeyden hiçbiŕşeye tahammülüm kalmadı ne kendime ne çocuğuma
Hayır iması sanki kendimi erkeklere beğendirme iması gibi, sonu nereye demek istediği de kendisini aldatırım paranoyasıBu lafta ima yok ki abla hemen hemen şu ekonomide birçok erkek der bunu ben eşime manikür dedim geçen ohoo sonra pedikür sonra saçımı boya bunun sonu gelmez siz kadınlar boş şeylere meraklısınız kuaforlerde bunu biliyor dedi güldüm geçtimbak benimki daha ağır konuşmuş sen fazla hassaslasmissin sanki
Dövmek falan değil tel.le oyun oynamaya aşırı düşkün eskiden güzel güzel izah edip hayırı öyle derdim artık isteyince bağırĵyorum sonra kendime kızıyorum tahammülüm kalmadı demek istemem osakınnnn
sakın kızgınlığınızı çocuğunuzdan çıkarmayın
ona hep tahammülünüz olsun
sizin derdiniz eşinizle.. aman sakınnn
yapıyorsunuzdur demiyorum yanlış anlamayın
maalesef benim de yapmışlığım var çook pişmanım.. çevremde de var
tabiki dövmüyorsunuzdur bende dövmedimDövmek falan değil tel.le oyun oynamaya aşırı düşkün eskiden güzel güzel izah edip hayırı öyle derdim artık isteyince bağırĵyorum sonra kendime kızıyorum tahammülüm kalmadı demek istemem o
Son sevgilimden bu sebeple ayrıldım, aynı evde geçirdiğimiz 3.gunde patladım. Bir insan günde on kere alınır mı ya, durup dururken küser mi?Bahsettiğim kişi eşim 10 yıllık eşim buluttan nem kapıyo sanki flört dönemi yeni yeni tanıyoruz birbirimizi ilk zamanlar oluyodu işte yüzün asık işte sen lafı şöyle dedin sanki kendisine laf diyormuşum gibi anlam çıkarırdı kendimi hep açıklamak zorunda kalırdım, ara ara oluyordu son dönemlerde iyice arttı habire açıklama yapmak zorunda kalıyorum bunaldım. Durduk yere kavga çıkarıyor hayat zaten zor iş ev çocuk Allah affetsinde bi de buna dil döküyorum bıktım ya napılır böyle laftan anlamayana, kendi haline bırak desen surat asar evde gerginlik bıktım yemin ederim
Ahhhhh bu konuda tek değilsin öyle anlıyoum ki seni aynı bizim evi tarif ettin sanki off gerçekten nedir bu erkeklerin kendine olan güvensizlikleri anlamıyorumBahsettiğim kişi eşim 10 yıllık eşim buluttan nem kapıyo sanki flört dönemi yeni yeni tanıyoruz birbirimizi ilk zamanlar oluyodu işte yüzün asık işte sen lafı şöyle dedin sanki kendisine laf diyormuşum gibi anlam çıkarırdı kendimi hep açıklamak zorunda kalırdım, ara ara oluyordu son dönemlerde iyice arttı habire açıklama yapmak zorunda kalıyorum bunaldım. Durduk yere kavga çıkarıyor hayat zaten zor iş ev çocuk Allah affetsinde bi de buna dil döküyorum bıktım ya napılır böyle laftan anlamayana, kendi haline bırak desen surat asar evde gerginlik bıktım yemin ederim
yok o öyle olmuyor ben bir kez dedim bu sefred sen bana böyle dedin şöyle dedin hemen aklın fikrin boşanmakta felan olup daha fazla trip çekiyoruz feyk atmadan direkt boşamak lazım aahhahahaaSeni de tribinide artık çekemem bosayacam ne halin varsa gör de hiç değilse belki biraz kafan dinlenir konuşmaz
Aynen öyle gerçekten.Doğru demişsiniz ama kuduran başkaları, sakinleştirici kullanan biz..
Herşeye açıklama yapmaktan bende yoruldum eşime anneme falan değil insanlara..artık saldım bende kim ne anlıyorsa öyle diyorum tahammülsüzleştim çünküBahsettiğim kişi eşim 10 yıllık eşim buluttan nem kapıyo sanki flört dönemi yeni yeni tanıyoruz birbirimizi ilk zamanlar oluyodu işte yüzün asık işte sen lafı şöyle dedin sanki kendisine laf diyormuşum gibi anlam çıkarırdı kendimi hep açıklamak zorunda kalırdım, ara ara oluyordu son dönemlerde iyice arttı habire açıklama yapmak zorunda kalıyorum bunaldım. Durduk yere kavga çıkarıyor hayat zaten zor iş ev çocuk Allah affetsinde bi de buna dil döküyorum bıktım ya napılır böyle laftan anlamayana, kendi haline bırak desen surat asar evde gerginlik bıktım yemin ederim
Aşırı asabiyim.Bahsettiğim kişi eşim 10 yıllık eşim buluttan nem kapıyo sanki flört dönemi yeni yeni tanıyoruz birbirimizi ilk zamanlar oluyodu işte yüzün asık işte sen lafı şöyle dedin sanki kendisine laf diyormuşum gibi anlam çıkarırdı kendimi hep açıklamak zorunda kalırdım, ara ara oluyordu son dönemlerde iyice arttı habire açıklama yapmak zorunda kalıyorum bunaldım. Durduk yere kavga çıkarıyor hayat zaten zor iş ev çocuk Allah affetsinde bi de buna dil döküyorum bıktım ya napılır böyle laftan anlamayana, kendi haline bırak desen surat asar evde gerginlik bıktım yemin ederim
Sabır gösterme. Neden tost yaptın ki… sana böyle davranan adamı bir de besliyor musun. Ne hali varsa görsünBeyfendi yemek yaptım yemedi, dolapta baska yemek vardı onuda beğenmemiş, tost istedi tost yaptım o da sert olmuş dayanamadım artık annen ne yapıodu sana sultan sofrası mı hazırlıodu bu lafa cola şişesini kafana geçiririm dedi, naparsın bunu bendekide sabır deil mi ben ne yapayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?