Her laftan bi ima

Siz de umursamadiginizi gösterin zaten bağ kopmuş senin bu miymiy hallerin artık yoruyor büyü artık ergen gibi tripler seni taşımaktan yoruldum deyin
Bı de buna taksın
Alttan aldıkça siz yipranirsiniz önünüze bakarsınız

Ay içinize atmayın hasta olursunuz. Ciddi diyorum açıklama yapmak zorunda değilsiniz anlamayana sivrisinek saz deyin ne uğraşıyorsunuz.

Bu lafta ima yok ki abla hemen hemen şu ekonomide birçok erkek der bunu ben eşime manikür dedim geçen ohoo sonra pedikür sonra saçımı boya bunun sonu gelmez siz kadınlar boş şeylere meraklısınız kuaforlerde bunu biliyor dedi güldüm geçtim bak benimki daha ağır konuşmuş sen fazla hassaslasmissin sanki

Usandım herşeyden hiçbiŕşeye tahammülüm kalmadı ne kendime ne çocuğuma
sakınnnn
sakın kızgınlığınızı çocuğunuzdan çıkarmayın
ona hep tahammülünüz olsun
sizin derdiniz eşinizle.. aman sakınnn

yapıyorsunuzdur demiyorum yanlış anlamayın
maalesef benim de yapmışlığım var çook pişmanım .. çevremde de var

Hayır iması sanki kendimi erkeklere beğendirme iması gibi, sonu nereye demek istediği de kendisini aldatırım paranoyası

Dövmek falan değil tel.le oyun oynamaya aşırı düşkün eskiden güzel güzel izah edip hayırı öyle derdim artık isteyince bağırĵyorum sonra kendime kızıyorum tahammülüm kalmadı demek istemem o

tabiki dövmüyorsunuzdur bende dövmedim
eşinize sinirlenip çocuğa çatmayın.. yoksa tel olayına bende kızıyorum küçük kızıma çok bakmak isteyince :)

rest çek yeter diye yada göz dağı vereceksin ben daha fazla dayanamıyorum diye yada boşayacaksın başka alternatif olarak eşinizin ve sizin terapiste gitmesi gerek psikolojik şiddet bu çünkü yani

Son sevgilimden bu sebeple ayrıldım, aynı evde geçirdiğimiz 3.gunde patladım. Bir insan günde on kere alınır mı ya, durup dururken küser mi?

Delirdim resmen, bende sizde ki sabır yok maalesef. Ne enerji bıraktı, ne coşku ne neşe... çekilecek dert değiller.

Eşinize sorununu sorun olmadı gitsin profesyonel destek alsın ayrıca sabrettikce abartacaktir çok sabırlı görünmeyin.

Ahhhhh bu konuda tek değilsin öyle anlıyoum ki seni aynı bizim evi tarif ettin sanki off gerçekten nedir bu erkeklerin kendine olan güvensizlikleri anlamıyorum

Seni de tribinide artık çekemem bosayacam ne halin varsa gör de hiç değilse belki biraz kafan dinlenir konuşmaz
yok o öyle olmuyor ben bir kez dedim bu sefred sen bana böyle dedin şöyle dedin hemen aklın fikrin boşanmakta felan olup daha fazla trip çekiyoruz feyk atmadan direkt boşamak lazım aahhahahaa

Bi de böyle menopozlu herifler türedi başımıza. Bunları hiç sallamayacaksin. Ben olsam salarim. Ha şu duvara konuşmuş olur ha bana. Cevap bile vermem bikbiklerine. Kendi kendine küssün, bi köşede ağlasın zirlasin onu mu cekicez.

Herşeye açıklama yapmaktan bende yoruldum eşime anneme falan değil insanlara..artık saldım bende kim ne anlıyorsa öyle diyorum tahammülsüzleştim çünkü
Sinirli biriyim ayrıca sabırlıyımda sabır bitince sinirlenince gözüm kimseyi görmüyor benim ne olursa olsun kavga tartışma umrumda değil..çok arkadaşımı falan hayatımdan çıkardım

Sanki ben açtım konuyu. Valla 1 yaşında bebekle boşanmayı düşünüyorum bu yüZden. Bu ne kapris kafayı yicem

Bir delirmeye bakar, inanin bu tipler gercekten laftan anlamaz. Sozle degil kendinizi hareketlerinizle anlatin,en sonunda "isine gelirse" dersiniz, gerisini de o dusunsun. Cok benzerini yasadim, anlatarak insanlarin biseyleri anlamayacagini aci yollardan ogrendim.

Aşırı asabiyim.
Bana kim nasıl yaklaşırsa öyle yaklaşırım.
Eğer böyle devam etmek istiyorsa ben de tamamım, artık ben de bana davrandığı gibi davranırım.
Surat asmasını filanda yemişim.
Umurumda olmaz.
Kendi kendine konuşur konuşur susar.

Beyfendi yemek yaptım yemedi, dolapta baska yemek vardı onuda beğenmemiş, tost istedi tost yaptım o da sert olmuş dayanamadım artık annen ne yapıodu sana sultan sofrası mı hazırlıodu bu lafa cola şişesini kafana geçiririm dedi, naparsın bunu bendekide sabır deil mi ben ne yapayım ya

Bu sene bende inanın sızın gibi bu sorunla savaşıyorum.biximde 9 oldu.ogkum 1. Sınıf onun dertleri hiç bitmiyor.digeri de ayri bir dert biri beni uzaya firlatsin diye bekliyorum.

Sabır gösterme. Neden tost yaptın ki… sana böyle davranan adamı bir de besliyor musun. Ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…