Her laftan bi ima

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Bahsettiğim kişi eşim 10 yıllık eşim buluttan nem kapıyo sanki flört dönemi yeni yeni tanıyoruz birbirimizi ilk zamanlar oluyodu işte yüzün asık işte sen lafı şöyle dedin sanki kendisine laf diyormuşum gibi anlam çıkarırdı kendimi hep açıklamak zorunda kalırdım, ara ara oluyordu son dönemlerde iyice arttı habire açıklama yapmak zorunda kalıyorum bunaldım. Durduk yere kavga çıkarıyor hayat zaten zor iş ev çocuk Allah affetsinde bi de buna dil döküyorum bıktım ya napılır böyle laftan anlamayana, kendi haline bırak desen surat asar evde gerginlik bıktım yemin ederim

Usandım herşeyden hiçbiŕşeye tahammülüm kalmadı ne kendime ne çocuğuma

Sizin gibi sabırlı insanlara imreniyorum.
Ben çok agresifleşiyorum biri trip atınca.
Sevdiğiniz için mi alttan alıyorsunuz, huyunuz mu böyle?
Huyunuz güzel ama keşke karşınızdaki bu değerin kıymetini bilse ki genelde bilmiyorlar.

Huyum böyle sabırlıyım ama artık kalmadı, yemin ederim çok kötüyüm ağlayarak yazıyorum
Artık içinize ata ata yorulmuşsunuz.
Bu şekilde davranırsanız psikolojiniz bozulacak, biraz içinizden geleni yansıtın ona.
Alttan almadığınız zaman şimdi daha da tepki verecek ama değiştiğiniz için de kaybetmekten korkacaktır. Üzülmeyin lütfen.

Artık içinize ata ata yorulmuşsunuz.
Bu şekilde davranırsanız psikolojiniz bozulacak, biraz içinizden geleni yansıtın ona.
Alttan almadığınız zaman şimdi daha da tepki verecek ama değiştiğiniz için de kaybetmekten korkacaktır. Üzülmeyin lütfen.
Çok sağolun bıkmak kelimesi varya inanın bıktım başka izahı yok çok yoruldum bunaldım işyeri ayrı dert eş ayrı dert çocuğumda uyumlu bir çocuk değil ayrı dert hepsine ayrı ayrı çözüm bulmaya çalışiÿorum ama olmuyor yetmiyorum yetemiyorum, psikolojim zaten iyi değil panikatak anksiyete hastasıyım ilaç alıyorum ama sorunlar ekleniyor ekleniyor

Geçen dedim ki yaşim 43 bu arada işyerinde bayanlar botoks yaptırmış, göz çevrem kırışmaya başladı, bana dediği botoks mu bunun sonu nereye varacak bakalım die sinirle imalı imalı laf dedi düşünün siz artık

Bahsettiğim kişi eşim 10 yıllık eşim buluttan nem kapıyo sanki flört dönemi yeni yeni tanıyoruz birbirimizi ilk zamanlar oluyodu işte yüzün asık işte sen lafı şöyle dedin sanki kendisine laf diyormuşum gibi anlam çıkarırdı kendimi hep açıklamak zorunda kalırdım, ara ara oluyordu son dönemlerde iyice arttı habire açıklama yapmak zorunda kalıyorum bunaldım. Durduk yere kavga çıkarıyor hayat zaten zor iş ev çocuk Allah affetsinde bi de buna dil döküyorum bıktım ya napılır böyle laftan anlamayana, kendi haline bırak desen surat asar evde gerginlik bıktım yemin ederim
Bence adamın gerçek bir derdi olmadığı için suni sorunlar çıkarmaya çalışıyor. Bu tür insanların kucağına her gün bir dert koyup kendi haline bırakmak lazım. Boğuşsun dursun.

Bence adamın gerçek bir derdi olmadığı için suni sorunlar çıkarmaya çalışıyor. Bu tür insanların kucağına her gün bir dert koyup kendi haline bırakmak
lazım. Boğuşsun dursun.
Evet sorun çıkarmaya çalışıo kavga çıkarmak istio keşke başka bir kadın gibi bi sebep olsada sorun çıkarmaya sebep arıyor desem

Seni de tribinide artık çekemem bosayacam ne halin varsa gör de hiç değilse belki biraz kafan dinlenir konuşmaz 😬

Evet sorun çıkarmaya çalışıo kavga çıkarmak istio keşke başka bir kadın gibi bi sebep olsada sorun çıkarmaya sebep arıyor desem
Allah korusun öyle bir şey olmasın ama istediğini verseniz belki rahatlar. Kavgaysa kavga..

Geçen dedim ki yaşim 43 bu arada işyerinde bayanlar botoks yaptırmış, göz çevrem kırışmaya başladı, bana dediği botoks mu bunun sonu nereye varacak bakalım die sinirle imalı imalı laf dedi düşünün siz artık
Ne yazık ki zor böyle insanlar ancak bu hareketler disil enerji değil mi?
Ben erkeklere yakıştıramıyorum bu hal tavırları. Anaları ile olan ilişkilerine bağlıyorum. Muhakkak cocukluklarina inmek gerekiyor

Ne yazık ki zor böyle insanlar ancak bu hareketler disil enerji değil mi?
Ben erkeklere yakıştıramıyorum bu hal tavırları. Anaları ile olan ilişkilerine bağlıyorum. Muhakkak cocukluklarina inmek gerekiyor
ANasıda ayrı manyak zaten freudluk yapmak elin kızına kalıo, nefret ediyorum yemin ederim belaltı namus olayına vuruyo herşeyi

ANasıda ayrı manyak zaten freudluk yapmak elin kızına kalıo, nefret ediyorum yemin ederim belaltı namus olayına vuruyo herşeyi
Anlatmayacaksin herseyi.
Gidip dağa taşa anlat ona anlatma.
Umursama çok.
Sıfır beklentiye gireceksin.
Bunlar ruh emici.
Ben bu tiplere mavi sakal diyorum( kurtlarla koşan kadinlar kitabindan)

Çok sağolun bıkmak kelimesi varya inanın bıktım başka izahı yok çok yoruldum bunaldım işyeri ayrı dert eş ayrı dert çocuğumda uyumlu bir çocuk değil ayrı dert hepsine ayrı ayrı çözüm bulmaya çalışiÿorum ama olmuyor yetmiyorum yetemiyorum, psikolojim zaten iyi değil panikatak anksiyete hastasıyım ilaç alıyorum ama sorunlar ekleniyor ekleniyor
Şu eylül başından beri sıkıntılı bir süreç var herkeste.
Emin olun sadece sizde değil, ortalık kuzuların sessizliği gibi.
Herkes bir şeyler bekliyor ve her gün felaket tellallığı var zaten.

Bunu derken ben bile zor yapıyorum ama biraz daha sabretmeyi deneyin.
Adama değil tabi ki ama içinizdeki sıkıntıya, eminim bir bitişi olacaktır. İlaç kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kullanmıyorsanız bitkisel sakinleştirici çaylar deneyin.
İnsan bu ülkeye ve bu tip insanlara başka türlü katlanamıyor çünkü.

Şu eylül başından beri sıkıntılı bir süreç var herkeste.
Emin olun sadece sizde değil, ortalık kuzuların sessizliği gibi.
Herkes bir şeyler bekliyor ve her gün felaket tellallığı var zaten.

Bunu derken ben bile zor yapıyorum ama biraz daha sabretmeyi deneyin.
Adama değil tabi ki ama içinizdeki sıkıntıya, eminim bir bitişi olacaktır. İlaç kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kullanmıyorsanız bitkisel sakinleştirici çaylar deneyin.
İnsan bu ülkeye ve bu tip insanlara başka türlü katlanamıyor çünkü.
Doğru demişsiniz ama kuduran başkaları, sakinleştirici kullanan biz..

Onceden beri böyle miydi sonradan mı başladı?

Back
X