- 22 Kasım 2007
- 481
- 77
- 98
Arkadaşlar dün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum gece yarısı eşimin telefonuna 'canım beni aramıyorsun numaramda değişti yeni numaram......... arada canım konuşalım ' diye bir mesaj geldi. Her kadın gibi kocama ne kadar çok güvenmiş olsamda sabahı sabah yaptım mesaj çekilen numarayı ve verdiği yeni numarayı kendi telefonuma kaydettim sabah bu konu için eşimle konuştum eşim tanımadığını defalarca söyledi ama ben dururmuyum eşim işe gitti önce mesaj çekilen numarayı aradım bir bayan çıktı numarasının değiştiğini ve yeni numarsını söyledi tabi ben daha bir telaşla bayanın sesini duyunca öteki numarayı aramaya başladım ve karşıma çıkan şey bayan sohbet hattı oldu bir anda kapadım telefonu olan kontürlere oldu yaklaşık 20 kontür saniyede gitti eşimin böyle yerleri aramayacağını çok iyi biliyorum hemen internetten numarayı araştırdım bu numaralar tuzakmış benim gibi sazanlar için iyi bir yöntem aslında kafamçokkarıştıaynı mesajları kelimesi kelimesine yollanan insanlar başka sitelerde bu konu hakkında uyarıda bulunmuşlar eski 900 lü hatlar kalkmış ve yerine bu numaralar gelmiş kimsede aramayınca kontür para kazanma hırsı sonucu yuvalar bile yıkılabilir Allah korusun ben ucuz atlattım sanıyorum lütfen dikkatli olun ve böyle bir şey başınıza gelirse önce lütfen nettten araştırın benim hatam bu oldu okumuş olsaydım kontürlerde gitmeyecekti gerçi kontür falan umrum değil ama ev telefonundan vs. arayan olursa inanın çok büyük faturalar gelecektir....:enbuyukkk: