her ne yapıyorsa ögrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ablaminda çocuğuna böyle sürekli kah hediye kah olmadık şeyler geliyordu
Ve meğer aldatiliyormus hamileliğinden beri
Halen devamlar...çocuk iki yaşında
Allah ablanın yardımcısı olsun. Üzüldüm cidden

Aralarında samimiyet olabilir ama aldatma vs gibi bir durum olsa, bu kadar rahat şekilde kızınıza hediye yollayamaz diye düşünüyorum.
Tam tersi. Böyle bir durum varsa çocuğa zırt pırt hediye gelir. Bunlar şüpheli durumlar

Şüpheli hareketler benim esim yapsa şimdiye kıyameti koparirdim..sıkı takip edip ne isler karıştırdığıni öğrenin bence

Sogukkanliligina hayran kaldim umarim altindan birsey cikmaz
ben genelde her olaya karşi serin kanliyımdır yani yanimda birini kesseler elim ayagim titremez önce ne yapacagimi düsünürüm iş bittikten sonra salarım kendimi
olay anında buz gibi olurum yani

Tam tersi. Böyle bir durum varsa çocuğa zırt pırt hediye gelir. Bunlar şüpheli durumlar
Biledim ki ya ( insanların bu kadar yüzsüz olabileceklerine inanmak istemiyorum.. Gerçi yazdıktan sonra gördüm, başka bir üye de ablasından örnek vermiş...

Şok oldum bu bilgiyle ve denemek için kendi instagram hesabıma yaptım ama mail gelmedi biraz sürüyor mu gelmesi

Hediye alacak kadar sizi niye düşünüyor ? İnsan ailesine bile o kadar hediye almaz elin kadını neden hediye alıyor? Ben olsam şüphelenirim iyi niyet değil bu bence ihtiyacınız mı var hediyeye ?
İki kadın tanışma sonrası birbirini sevmiş ve samimiyet kazanmışsa alınır. Bunda bir şey yok. Zaten iş arkadaşınızla samimi iseniz ailenizle tanıştırırsınız yani doğrusu budur. Benimde kardeşim gibi sevdiğim iş arkadaşlarım var ve eşleri ile tanışmışımdır. Hatta özel gün kutlamalarında falan organizasyon fikirleri vermişliğim çoktur. Önemli olan şeffaf olmak ve mesafeyi korumak

Hediye alacak kadar sizi niye düşünüyor ? İnsan ailesine bile o kadar hediye almaz elin kadını neden hediye alıyor? Ben olsam şüphelenirim iyi niyet değil bu bence ihtiyacınız mı var hediyeye ?
yoo hic ihtiyacim yok zaten kendim kizimin her ihtiyacini fazla fazla karsilayabilen bir insanim
kendimi gectim aileler bile kizimin agzina bakar bisey istesede alsak diye.
yani hediye alinir tamam da hem adını hic duymuyorum hem kizimin dogum gunune kadar biliyor
arac tv si muhabbetimize kadar biliyor.
mesela cok samimi oldugu adini bildigim bir bayan arkadastan gelse bunlar hiç huylanmam kizimin dogum gununude bilir cani istemistir hediyede yollayabilir ama iste uyusmayan biseyler var

Ya ben böyle şeylere üzülüyorum Allah kimseyi böyle şüphelere düşürmesin... diyelim ki o kadınla görüşüyor, sizi aldatıyor, bir sonraki adımınız ne olacak? Boşanır mısınız yoksa konuşup halletmeye mi çalışırsınız? Aklınızdakini merak ediyorum
Şüphelendiyseniz arkasını aramanız doğru. Ama böylece en basit, günlük bir konuşma bile gözünüze batacak. Bu arada ben eşimden böyle şüphelensem ve şüphem doğru çıksa, direkt ayrılırdım

işte biz tanışmıyoruz

Siz çalışıyor musunuz? Yada daha önce çalışma hayatınız oldu mu?
iş yerinizden bir erkek arkadaşınız olsa eşiniz ne der?

meselenin kopuş noktası bu bana göre.
Eğer eşiniz bu durumu normal karşılıyorsa mühendis hanım arkadaşıdır.
Geri kalan da sizin paranoyanız.

eğer kendine normal size normal karşılamıyorsa, çifte standart, hizaya çekin.

yoo, böyle bir şey mümkün değil, kadın-erkek arkadaş olmaz diyen biriyse, delil toplamanıza beklemenize gerek yok.
Hayırdır senden başka adres gönderecek adam mı yok diye sorun

Eğer eşiniz erkek çalışanın yoğun olduğu bir yerde çalışıyorsa, mühendis hanım da kendine Yakın gördüğü, zarar gelmeyeceğinden emin olduğu kişi ile yakınlık kurmuştur, arkadaşıdır.

tabiki boşayacağım

Ben şimdi baktım bence bu İnstagram hesabındaki verilere ulaşma önerisi çok güzel ama galiba tüm fotoğraf ve verilerin gelmesi 48 saati buluyormuş. Konu sahibi whatsapptan bir şeye ulaşamazsanız buradan silinmiş mesaj ve fotoğrafları görebilirsiniz diye düşünüyorum. Hatta yorumlar bile çıkıyormuş

işte biz tanışmıyoruz
İşte bende o yüzden tehlikeli buluyorum. Çocuğuna hediye gönderiyor ama seninle tanışmamış. Bu çok abes bir durum..

Eşime yakın insanı şahsen ben tanımak isterim. Hele hele çocuğuma hediye gönderecek kadar yakınsa

Bende mühendisim ve erkeklerle çalışıyorum söylediklerimizi ise kesinlikle katılmıyorum.

Ben iş arkadaşlarıma karşı hep mesafeliyimdir. Samimi olduklarının ise eşi ile tanışırım çünkü o kadın haklı olarak benden rahatsız olabilir . Günümüzde aldatmadan bol bir şey yok. Buna mahal vermemek için bende elimden geleni yapmalıyım yapmak zorundayım.

İş arkadaşımın çocuğuna hediye gönderecek yakınlıktaysam bir zahmet eşini ile tanışmış olayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…