- Konu Sahibi chamallows
-
Tamam işte son paragrafta siz de kendinizi tehlikeli değilim diye ispat çabasındasınız. Kendi tezinizi bir nevi kendiniz çürütüyorsunuzBunun için konu sahibi de adım atabilirdi. Çocuğa gelen hediyeye memnun olduğunu söyleyip, bir gün tanışmak için kahveye çağırabilirdi örneğin.
açıkçası çalışma arkadaşımın eşi ile arasındaki güven meselesi onların arasında.
kimseye kendimi bakın ben tehlikeli değilim diye ispatlamak zorunda hissetmem.
ben de mesafeli biriyim ama bazen bana yardımcı olan vs biri olduysa hediye alırım. Hatta kendisindense çocuğuna hediye alırım. Ki yanlış anlaşılma olmasın.
ben suçlu aramam bayanida esimide suclamam bu son icin benimde sebep olduğum seyler var ama ben her zaman dürüstlükten yanayimTamam işte son paragrafta siz de kendinizi tehlikeli değilim diye ispat çabasındasınız. Kendi tezinizi bir nevi kendiniz çürütüyorsunuz
Şu toplumda maalesef bekar olmak evli olmaktan daha zor. Gelecek ufak bir iftira ya da kötü bir bakışta da insan maalesef bazen kendini ispat etmek zorunda kalıyor.
Bu konunun dışanda söylüyorum ama aldatan adamların eşleri hiç kocalarını suçlamıyorlar hep kocasını ayartan bir kadın var onlar için.
Özetle kadın hep suçlu bu toplumda o yüzden kendimizi ispat etmek zorunda kalabiliyoruz maalesef bu bizim ezikliğimizden değil toplumun cahilliğinden
Zaten bu yazdıklarımı size ithafen yazmadım. Siziň bakış açınız la benim ki çok paralel.ben suçlu aramam bayanida esimide suclamam bu son icin benimde sebep olduğum seyler var ama ben her zaman dürüstlükten yanayim
evlenirken bile bana sunu al bunu al demek yerine bir insan bir insani her zaman hayatinin sonuna kadar sevecek diye bir şey yok.
olurda kafan karışır kalbin karışır beni bırak sana asla zorluk cıkarmam ayak diretmem ayagina dolanmam durst oldugun surece dedim
suclayacaksam illaki birini sadece eşimi bu yuzden suclamam olur
Belkide..genelde bu tarz iliskilerde en yakindaki kisi cikiveriyor..takipte kalin.ama hissettirmeyinayni is yerinde calisilan bir insan icin bu riski göze almaya gerek duymazlar sanirim ne bileyim
İlk kez duyuyorum, ee aynısı instagram için de var mı ???Kızlar size bir ipucu. Telefonda dosyalarıma girin.
Whatsapp bölümünü açın.
SENT diye bir bölüm var orada whatsapptan gönderilen silinmiş ,silinmemiş bütün video ,fotoğraf, ses kaydına ulaşabilirsiniz.
(Bilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum)
Tamam işte son paragrafta siz de kendinizi tehlikeli değilim diye ispat çabasındasınız. Kendi tezinizi bir nevi kendiniz çürütüyorsunuz
Şu toplumda maalesef bekar olmak evli olmaktan daha zor. Gelecek ufak bir iftira ya da kötü bir bakışta da insan maalesef bazen kendini ispat etmek zorunda kalıyor.
Bu konunun dışında söylüyorum ama aldatan adamların eşleri hiç kocalarını suçlamıyorlar hep kocasını ayartan bir kadın var onlar için.
Özetle kadın hep suçlu bu toplumda o yüzden kendimizi ispat etmek zorunda kalabiliyoruz maalesef bu bizim ezikliğimizden değil toplumun cahilliğinden
Ayarlar bölümünde "Verilerine Eriş" diye bölüm var orada hesap detayları var. Önceki isimler, önceki biyografi yazıları, kullanıcı isimleri falan.İlk kez duyuyorum, ee aynısı instagram için de var mı ???
Ama ben bunları kurcaladıktan sonra eşim kurcaladığımı anlarsa çok mahcup olurum... Çaktırmadan yapılabiliyor mu bu, Allahım teknoloji konusunda çok cahilim. Bazen telefonuna bakardım ve hemen anlardı nasıl anladın diye sora sora bi hâl oldum söylemedi. En sonunda kendim anladım, baktığım her şey arka planda çalışmaya devam ediyormuş. Bunu kapatmayı bile daha yeni öğrendim. Kendi telefonumda da öyledir son girdiğim internet siteleri hep açıktır. Yeni sekmeler halinde bazen bir bakıyorum 25 - 30 tane sekme birikmiş arkada. Arada bir bunları temizliyorum.Ayarlar bölümünde "Verilerine Eriş" diye bölüm var orada hesap detayları var. Önceki isimler, önceki biyografi yazıları, kullanıcı isimleri falan.Başkada bilmiyorum vallahi :)
Zaten ben samimi iş arkadaşlarından bahsettim. Mesela 6 kişilik odada 1 kişiyi kardeşim gibi severim o yüzden eşi ile de tanıştık mesela. Böyle olunca daha sağlıklı oluyor. Yoksa her kahve içtiğim iş arkadaşının eşi ile tanışırsam hayatım kabile hayatına dönerevet, gayri ihtiyari düşünmüşüm işte.
Keşke böyle bir algı olmasa da ben de düşünmesem.
Benim seçimim yüzünden adam zan altında kalsın istemem nihayetinde.
Ama adam zan altında kalmasın diye de beni ilgilendirmeyen insanlarla tanışma zorunluluğum yok.
Banane yahu. 6-7 tane erkek iş arkadaşım oldu, aralarda kahve içtiğim yakınlıkta. Hiç birinin eşini/sevgilisini tanımam etmem.
kendileri ile bile mesai dışında görüşmemişim. Banane özel hayatlarından
eşleri de benimle tanışmıyorsa kötü niyetli diye düşünürse onların sorunu. Benlik bir şey yok.
En önemli kısmı çözmüşsünüz :) arka plandaki sekmeleri kapatın asla anlamaz eşiniz.Ama ben bunları kurcaladıktan sonra eşim kurcaladığımı anlarsa çok mahcup olurum... Çaktırmadan yapılabiliyor mu bu, Allahım teknoloji konusunda çok cahilim. Bazen telefonuna bakardım ve hemen anlardı nasıl anladın diye sora sora bi hâl oldum söylemedi. En sonunda kendim anladım, baktığım her şey arka planda çalışmaya devam ediyormuş. Bunu kapatmayı bile daha yeni öğrendim. Kendi telefonumda da öyledir son girdiğim internet siteleri hep açıktır. Yeni sekmeler halinde bazen bir bakıyorum 25 - 30 tane sekme birikmiş arkada. Arada bir bunları temizliyorum.
ben kendim de calistigim ortamlarda kimsenin esiyle hususi olarak tanismak istemedim ama olurda bir sekilde tanisirsak da ozellikle merhabalasir kendimi tanitirdimevet, gayri ihtiyari düşünmüşüm işte.
Keşke böyle bir algı olmasa da ben de düşünmesem.
Benim seçimim yüzünden adam zan altında kalsın istemem nihayetinde.
Ama adam zan altında kalmasın diye de beni ilgilendirmeyen insanlarla tanışma zorunluluğum yok.
Banane yahu. 6-7 tane erkek iş arkadaşım oldu, aralarda kahve içtiğim yakınlıkta. Hiç birinin eşini/sevgilisini tanımam etmem.
kendileri ile bile mesai dışında görüşmemişim. Banane özel hayatlarından
eşleri de benimle tanışmıyorsa kötü niyetli diye düşünürse onların sorunu. Benlik bir şey yok.
evet biliyorum zaten bilmesem neden sadece bu bayandan bahsedeyimBiliyor muydunuz ondan geldiğni
Bence kuruntu yapiosunuz İnşallah ben haklı cikarimMerhaba kk nın güçlü ve akıllı bayanları
konu biraz uzun ama detaylı açıklamazsam bazı şeyler askıda kalır sanırim.
konu eşim, eşimin yaklaşık 2 3 ay önce bana maaş konusunda yalan söylediğini öğrendim.
benim olayımda tam olarak burada başladı aslında.
eşim az önce balkondaydı kapıya arkası dönük bir şekilde sigara içiyordu ve telefonuyla oynuyordu, benim balkona çıktığımı farketmedi önce balkona çıktigimi anlayinca eli ayağına dolaşır bir vaziyette telefonu cebine koydu.
5 dk bekleyip telefonunu verirmisin bi annemi arayım benim ki içerde kaldı diyip aldim.
google gecmise baktim şuphelenecek bir şey yok.
whatsapa baktim oda yok geri verdim telefonu.
normalde telefon kurcalayan inceleyen kiskanç bir insan asla değilim işim olmaz,
tek amacım ne oluyor ögreneyim ki ona göre davranayım.
kafami karıştıran tetikte olmamı saglayan başka bir konuyu da yazayım hemen size.
eşimin iş yerinde bir bayan var mühendisleri.
bu bayanın adını daha önce hiç duymamıştım, samimi olduğu bütün arkadaşlarını şahsen tanıyor olmama rağmen bu bayanın adıni ilk kez geçen sene kızımın doğum gününe hediye gönderdiğinde duydum.
olabilir demek ki yeni yeni samimi olduğu bir arkadaşı dedim ama ne alaka hediye kızımın doğum gününe kadar nereden biliyor diye düşündüm açıkçası ama uzerinde durmadim.
bir gün uzun bir yola çıktigimizda kizimin sıkılmamasi adina bir araç tv si muhabbetimiz oldu ve konu orada kapandı.
aradan 1 hafta geçmiştiki elinde bir araç tv si ile geldi, mühendis hanimin kizınınmış
demek ki bu mühendis hanimla bunlar konuşuluyor, ilerleyen zamanlarda mühendis hanimdan kizima gelen bebekler ayiciklar kizinin oyuncaklariymis vs iyi güzelde bu hanim kızımız kim?
instada koskoca 400 kisilik fabrikadan tek takipçi eşim!
ark. dügunu oluyor google ye adini yazsan nokta atısı bulunacak dugun salonu adresi eşim tarafindan gönderiliyor hadi bunda ben fesat olayim ne varki adres yollamış ama işkillendim işte bir kere.
kısacası bu telefonu el ayak dolasarak cebe atmanin sebebini merak ediyorum bulmam lazım.
whatsap ayarlardan konuşmaları günlük olarak drive arşivle ayarını açtım aklıma bu geldi ilk önce.
sessiz sessiz takip etmek istiyorum acelem yok ama nasıl onu bilmiyorum.
bana bir el atıntaktiklere ihtiyacım var
kızımdan fırsat buldukça cevaplayacağim gün içinde konuyu acti gitti demeyin sonra
Kendi kendini mi ele verdinBi korku bastı bana yanlış hesaba mı attım ne
Bilmiyorum bi korku bastı şu anKendi kendini mi ele verdin
hayırlısı neyse o olsun ne diyimBence kuruntu yapiosunuz İnşallah ben haklı cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?