her ne yapıyorsa ögrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam işte son paragrafta siz de kendinizi tehlikeli değilim diye ispat çabasındasınız. Kendi tezinizi bir nevi kendiniz çürütüyorsunuz

Şu toplumda maalesef bekar olmak evli olmaktan daha zor. Gelecek ufak bir iftira ya da kötü bir bakışta da insan maalesef bazen kendini ispat etmek zorunda kalıyor.

Bu konunun dışında söylüyorum ama aldatan adamların eşleri hiç kocalarını suçlamıyorlar hep kocasını ayartan bir kadın var onlar için.

Özetle kadın hep suçlu bu toplumda o yüzden kendimizi ispat etmek zorunda kalabiliyoruz maalesef bu bizim ezikliğimizden değil toplumun cahilliğinden

ben suçlu aramam bayanida esimide suclamam bu son icin benimde sebep olduğum seyler var ama ben her zaman dürüstlükten yanayim
evlenirken bile bana sunu al bunu al demek yerine bir insan bir insani her zaman hayatinin sonuna kadar sevecek diye bir şey yok.
olurda kafan karışır kalbin karışır beni bırak sana asla zorluk cıkarmam ayak diretmem ayagina dolanmam durst oldugun surece dedim
suclayacaksam illaki birini sadece eşimi bu yuzden suclamam olur

Eşiniz tüm iş arkadaşlarından bahsederken o kadının hiç adının geçmemesi şüpheli geldi. Sakladığı bir şey var gibi. Eğer telefonu android ise casus programlarından birini indirin telefon görüşmelerini kaydeden programlar gibi mesela. Uygulamalar android telefonlarda daha rahat gizlenebiliyor. Ne kadar serin kanlı olursanız o kadar iyi sizin için. Böyle devam edin

Zaten bu yazdıklarımı size ithafen yazmadım. Siziň bakış açınız la benim ki çok paralel.

Realist insanlarız masallarda ki gibi herşeyin sonsuza dek sürmediğinin de farkındayız ama burada önemli olan dürüstlük

İlk kez duyuyorum, ee aynısı instagram için de var mı ???

evet, gayri ihtiyari düşünmüşüm işte.
Keşke böyle bir algı olmasa da ben de düşünmesem.
Benim seçimim yüzünden adam zan altında kalsın istemem nihayetinde.
Ama adam zan altında kalmasın diye de beni ilgilendirmeyen insanlarla tanışma zorunluluğum yok.
Banane yahu. 6-7 tane erkek iş arkadaşım oldu, aralarda kahve içtiğim yakınlıkta. Hiç birinin eşini/sevgilisini tanımam etmem.
kendileri ile bile mesai dışında görüşmemişim. Banane özel hayatlarından
eşleri de benimle tanışmıyorsa kötü niyetli diye düşünürse onların sorunu. Benlik bir şey yok.

İlk kez duyuyorum, ee aynısı instagram için de var mı ???
Ayarlar bölümünde "Verilerine Eriş" diye bölüm var orada hesap detayları var. Önceki isimler, önceki biyografi yazıları, kullanıcı isimleri falan.Başkada bilmiyorum vallahi :)

Ayarlar bölümünde "Verilerine Eriş" diye bölüm var orada hesap detayları var. Önceki isimler, önceki biyografi yazıları, kullanıcı isimleri falan.Başkada bilmiyorum vallahi :)
Ama ben bunları kurcaladıktan sonra eşim kurcaladığımı anlarsa çok mahcup olurum... Çaktırmadan yapılabiliyor mu bu, Allahım teknoloji konusunda çok cahilim. Bazen telefonuna bakardım ve hemen anlardı nasıl anladın diye sora sora bi hâl oldum söylemedi. En sonunda kendim anladım, baktığım her şey arka planda çalışmaya devam ediyormuş. Bunu kapatmayı bile daha yeni öğrendim. Kendi telefonumda da öyledir son girdiğim internet siteleri hep açıktır. Yeni sekmeler halinde bazen bir bakıyorum 25 - 30 tane sekme birikmiş arkada. Arada bir bunları temizliyorum.

Ben sanırım ya casus program kurardım veya ses kayıt cihazları var böcek şeklinde onlardan kullanırdım

Zaten ben samimi iş arkadaşlarından bahsettim. Mesela 6 kişilik odada 1 kişiyi kardeşim gibi severim o yüzden eşi ile de tanıştık mesela. Böyle olunca daha sağlıklı oluyor. Yoksa her kahve içtiğim iş arkadaşının eşi ile tanışırsam hayatım kabile hayatına döner

En önemli kısmı çözmüşsünüz :) arka plandaki sekmeleri kapatın asla anlamaz eşiniz.

Kadını bilemem, kocanızda iş bitiyor yani o ayrı mesele zaten de bana kocanızın bu kadına ilgisi varmış gibi geldi, inşaallah yanılıyorumdur. Bence de takip programları en iyisi.

ben kendim de calistigim ortamlarda kimsenin esiyle hususi olarak tanismak istemedim ama olurda bir sekilde tanisirsak da ozellikle merhabalasir kendimi tanitirdim
mudurumuzu falan aradigimiz zaman esi bazen telefonu acar bi kac saniye sonra alo derdi mesela kadina ozamanlar anlam veremiyordum ama şuan düşününce çok hakliymiş burda okudugum bir cok konuda her arayanin iş için aramadigini da gorduk maalesef.

can sıkıcı durum
sımdı soyle dusunuyorum benımde esımın gorustugu kız arkadasları var ama hepsını tanırım kafa olarak anlasıp sohbet ettıgı herkesle kız erkek farketmez hep tanıstırdı arkadas olarak nıtelendırdıgı kısılerle bırebır tanıstım yanı boyle hedıyelesme ıs dısında gorusme durumuna geldıyse tabı yoksa her bırıyle tabıkı tanısamam ama ısımlerıne aşinayım ...
tanıstırmasa derdım kı sen hayırdır yanı ? kım bu derdım hedıyeler tabletler bırseyler oluyor cunku

aynı seyı sız yapsanız esınızın tepkısı ne olurdu
ıs yerınızden bır adam cocugunuzun dogum gununde hedıyeler gonderse elınızde arac tabletı ıle gelsenız ıs yerınden erkek arkadasımın desenız falan esınız ne derdı
bu kadar samımı oldugun arkadas kım ? nıye hıc tanısmadım tanımıyorum ne zamandır arkadasssınız hayırdır demez mıydı

tesaaduf eserı ogrenmenız sızın bekleyerek dusunerek sorarak ogrenmenız bazı anlarda telaslı davranması falan can sıkıcı ,
ben olsam gozlemlerdım beklerım pusuda yatan jaguar gıbı

Bence kuruntu yapiosunuz İnşallah ben haklı cikarim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…