Ben bu hafta müsait değilim salıdan sonra devam inşaALLAHALLAH bütün ibadetlerimizi kabul etsin inşaALLAH dua eder dua beklerim
Amiim canım.çok sevindim gelmeneAllah hakkında hayırlı olan tüm dualarını kabul etsin inşallah
Hoşgeldin aramızaBen bu hafta müsait değilim salıdan sonra devam inşaALLAHALLAH bütün ibadetlerimizi kabul etsin inşaALLAH dua eder dua beklerim
ALLAH razı olsun hoşbuldukHoşgeldin aramıza
Badim nereye ben orayaişin şakası bir yana kafa dengi, kalp dengi insanlarla olmak herzaman iyi gelmiştir bana ALLAH razı olsun chentiq ten de sebeb oluyor bizlere
ben de kalbimin dengi insanlar vuldugumda mutlu oluyorum. Bana Dua etmeyi birakma. :) cok ihtiyacim var..Badim nereye ben orayaişin şakası bir yana kafa dengi, kalp dengi insanlarla olmak herzaman iyi gelmiştir bana ALLAH razı olsun chentiq ten de sebeb oluyor bizlere
inşallah hayırlı haberlerin olur. bebiş görmek isteriz. çok mu özledin. çok sevindim. neden özledin neyimi özledin. yaz da şımarayım az. ben amenerrasuluyu ezberledimHanımlar hepinize hayırlı cumalar biliyorum perşembe günleri bildirim yapılıyor amma ve lakin ben bugün yapıyorum çünkü burayı unuttum . 70 sabah namazı kazasını kilamadim kıldım ama 70e ulaşamadım ne kadar kıldım onuda bilmiyorum çünkü adetim 10 gün geçmişti test yapmamistik ama midem bulantısı kusma baş dönmesi gibi bisiler olunca kendimi hamile sanmıştım o yüzden kendime hedef koymuştum ama maalesef hastalandım ama çok az geldi acaba lekelenmeme mi diye kan verdim sonuç negatif çıktı adet süresi yeni bitti şimdi sabah erkenden kalkıp gusül aldım . Perşembe gününe bomba gibi geleceğim evelallah ve günlük yaptıklarımı ajandama yazacağım hepsini toplu bildirecegimchentiq seni çok özlemişim
Hanımlar hepinize hayırlı cumalar biliyorum perşembe günleri bildirim yapılıyor amma ve lakin ben bugün yapıyorum çünkü burayı unuttum . 70 sabah namazı kazasını kilamadim kıldım ama 70e ulaşamadım ne kadar kıldım onuda bilmiyorum çünkü adetim 10 gün geçmişti test yapmamistik ama midem bulantısı kusma baş dönmesi gibi bisiler olunca kendimi hamile sanmıştım o yüzden kendime hedef koymuştum ama maalesef hastalandım ama çok az geldi acaba lekelenmeme mi diye kan verdim sonuç negatif çıktı adet süresi yeni bitti şimdi sabah erkenden kalkıp gusül aldım . Perşembe gününe bomba gibi geleceğim evelallah ve günlük yaptıklarımı ajandama yazacağım hepsini toplu bildirecegimchentiq seni çok özlemişim
Valla senin sohbetini seviyorum bana şevk veriyorsun huzur veriyorsun devamı olsun inşallah. Amenerrasuluyu ben biliyorum Rabbim devamını nasip eder inşallahinşallah hayırlı haberlerin olur. bebiş görmek isteriz. çok mu özledin. çok sevindim. neden özledin neyimi özledin. yaz da şımarayım az. ben amenerrasuluyu ezberledim
İnşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canımHayırlı cumalar
Allah bu mübarek gün hürmetine isteyen her kuluna hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Onu tutturamadik mi.. tin i ezberledim. Onu versekValla senin sohbetini seviyorum bana şevk veriyorsun huzur veriyorsun devamı olsun inşallah. Amenerrasuluyu ben biliyorum Rabbim devamını nasip eder inşallah
İnşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Alkışlıyorum Seni ben Tin suresini bilmiyorum ne güzelOnu tutturamadik mi.. tin i ezberledim. Onu versek
Him nedense bende tekasur suresini ezberlemek istiyorum ortak bir süre mi ezberlesek napsak herkes farklı süreleri ezberlemek istiyor belki vesile oluruz birbirimize . Uyumadan önce okuyalım daha çabuk ezberleriz
ortak olsa iyi olurHim nedense bende tekasur suresini ezberlemek istiyorum ortak bir süre mi ezberlesek napsak herkes farklı süreleri ezberlemek istiyor belki vesile oluruz birbirimize . Uyumadan önce okuyalım daha çabuk ezberleriz
biz de ezber topuginde taanistik cansu ile. Inanilmaz motive oluyordum orada. Bir kac tane de âyet ezbetleyebilmistim.
el hakumut tekasur. Hatta zurtumul megabir. Ben onu da biliyorum. Ohh yandan yandan. Gene o topik sayesinde oldu. Youtube da bir video var. Dehset otesi. Onu izleye izleye ezberlemistim. Senin bildigin benim bilmedigim ne vardi. Ben onlari cqlisacaktim aslinda.Him nedense bende tekasur suresini ezberlemek istiyorum ortak bir süre mi ezberlesek napsak herkes farklı süreleri ezberlemek istiyor belki vesile oluruz birbirimize . Uyumadan önce okuyalım daha çabuk ezberleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?