her sabah,her gece,bıktım

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
konuyu ekım ayında açmışım yaklaşık 7 ay olmuş ve ben 97den 83lere indim arkadaşlar..şuan her açıdan cok mutluyum öncelıkle kendımi sevıyorum dahada güzeli artık mutlu bir evlılıgım var.gercekten okadar laf ettıgım adamdan yana artık bir derdim yok allah bozmasın..üstünden cok zaman gecmiş bi okuyup nostalji yapmak ve size son durumu bıldırmek ıstedım..sevgiyle kalın:)

günaydın hanımlar
bir evde sabah akşam zayıflaman lazım, zayıflamamız lazım ,halımıze bak
ınsanlıktan cıktık,sen kadına ben adama benzemıyorum ,bugün ne yedin ,onu niye içtin
bak bu yenmez, yemek yapma,yeme,öğlen ne yedin
sankı kılomu aldık,bak göbegın çıkmış bıdı bıdı bıdı bıdı...
allah aşkına gece yatana kadar sabah uyanır uyanmaz aynı konularla kım motive olup kılo verebılır..
yemın edıyorum çıldırıcam ben yaa
kendımden tiksindim,kocamdan daha cok tiksindim böyle sinirden çatlayarak aglama krizine giresim var
ben bu gerizekalı kocayla nasıl başedicemm
usandım artık her konuda canımı çıkarıyo yaaa
lanet olsun

Son düzenleme:
kendısı ıstıyorsa zayıflasın canım.senı bılerek evlendı zaten.gıt kendınle ugras de bence

günaydın hanımlar
bir evde sabah akşam zayıflaman lazım, zayıflamamız lazım ,halımıze bak
ınsanlıktan cıktık,sen kadına ben adama benzemıyorum ,bugün ne yedin ,onu niye içtin
bak bu yenmez, yemek yapma,yeme,öğlen ne yedin
sankı kılomu aldık,bak göbegın çıkmış bıdı bıdı bıdı bıdı...
allah aşkına gece yatana kadar sabah uyanır uyanmaz aynı konularla kım motive olup kılo verebılır..
yemın edıyorum çıldırıcam ben yaa
kendımden tiksindim,kocamdan daha cok tiksindim böyle sinirden çatlayarak aglama krizine giresim var
ben bu gerizekalı kocayla nasıl başedicemm
usandım artık her konuda canımı çıkarıyo yaaa
lanet olsun

huhuhuhuhu kuzum neyın varrr senınnn yıne ..aradım ulasamadımda sana ....
yenı bı konu acmıssın ..delırtıyomu yıne senı kılo ver dıye allahım ya senı boyle gordu boyle begendı bu adam.allahım onu obez yapsında gorsun gununuuu vallahı sonunda dedırttı kusuruma bakkma canım olurmu :(
gayet hos guzel bı bayansın ya daha ne ıstıyo allahttan anlamıyorum benn vallahı cok sınırlendım kalbım atıyo sınırden esracım

Aynı dert bende de var :9:
Ama ben evli değilim
Sevgilim pek dile getirmez ama nlıyorum bakışlarından
İlk tanıştığımız 3 sene 48*49 kiloydum sonra bi ara 73 e kadar çıktım :9:
Stres sıkıntı ve üzüntüden tabiki
Azmettim 5 kilo verdim
Onuda verene kadar canım çıktı
Şimdi hldır haldır spor salonu araştırıyorum
Gizli gizli gidicem umrumda değil
Bakışlarından beni çekici bulmamasından bıktım artık
Yaza kadar 50 yi görücem
Yazın bikiniyle karşısına çıkıcam :47::47::47::47::47::47:
Çok pis gaza geldimmmmm :47::47::47::47:

canım ya ben evleneli 5 ay oldu sanırım 6 ile 8 kilo aralığın da bir değişim yaşadım :( eşimde 10 kilo aldın bir aydır bizim evimizde de aynı muhabbet var çok kilo aldık yemeyelim içmeyelim diyor böyle dedikçe de yiyoruz hala oda ayrı :)
Allahtan eşimle birlikte bu durumu dillendiriyoruz. ama benim eşim söylenip dursaydı bende onun gibi söylenirdim ay evet çok kilo aldık akşama yemek yapmıyorum haydi yürüyüşe gidelim falan derdim yani onun düşünce yapısını kavrayarak onu bastırmaya çalışırdım. bir dene belki fayda görürsün :(

ben zayıflamaya başlıycam onada en saglam iştah açıcı bi şurup bulup yemeklerıne katıcam
obez yapıcam kalp damarları tıkansın,tansıyonu tavan yapsın ölsün gebersın inşallah
zehır ettı bana hayatı yeter artık yaa
sinemcimmm konusamadık senle geçicem bi 10dk sonra yerıme ok?

Eşiniz bilmiyor mu ki, insan kafasına taktıkça asla kilo veremez. ,
Kilo vermenin ilk şartı huzurlu olmaktır.

Bir diyetisyenden yardım alıyor musunuz ?

Benim esımde söylüyor zayıfla kilo gidiyor diye bizde tam zıttız o zayıf ben de var:) ama o öyle dedikce beni torpuluyor ıbrahim açılıyor:) aman takma sen ver bende verecegim de geç erkek dırdırı kadın dırdırından beter:D

ben zayıflamaya başlıycam onada en saglam iştah açıcı bi şurup bulup yemeklerıne katıcam
obez yapıcam kalp damarları tıkansın,tansıyonu tavan yapsın ölsün gebersın inşallah
zehır ettı bana hayatı yeter artık yaa
sinemcimmm konusamadık senle geçicem bi 10dk sonra yerıme ok?

tamam canımcım saat 12 de arıcam ben senı yerınden ..üzülme kotu dusunme ıcınden kotu sozler soyleme eşine karsı olurmu tatlım.konusalım bı ben senı rahatlatırım :54:

niye bu kadar kafasına takmışki,
ne sen ne de o çocuk değilsiniz,
herkes kendine göre sporunu yapar,beslenmesine dikkat eder.
bence bir teklifte bulun;
eğer sende kilodan yana sıkıntılıysan ve sadece eşinin bu sık boğaz etmesinden şikayetçiysen
de ki;
seninle aramızda yarışma yapalım,ikimizde kendi planımız doğrultusunda beslenelim ve spor yapalım,kimse kimseye karışmasın
ve kilo mevzusu açılmasın.1 ayın sonunda tartılar konuşsun :1:
hatta iddiaya bile girebilirsiniz,daha heyeccanlı olur.
böylece hem bu mevzunun sık sık gündeme gelmesinden,hem eşine gıcık olmaktan,hem ilişkinin laçkalaşmasından hemde kilolardan kurtulursunuz,
bir taşla kuş sürüsü :9:

Son düzenleme:
niye bu kadar kafasına takmışki,
ne sen ne de o çocuk değilsiniz,
herkes kendine göre sporunu yapar,beslenmesine dikkat eder.
bence bir teklifte bulun;
eğer sende kilodan yana sıkıntılıysan ve sadece eşinin bu sık boğaz etmesinden şikayetçiysen
de ki;
seninle aramızda yarışma yapalım,ikimizde kendi planımız doğrultusunda beslenelim ve spor yapalım,kimse kimseye karışmasın
ve kilo meczusu açılmasın.1 ayın sonunda tartılar konuşsun :1:
hatta iddiaya bile girebilirsiniz,daha heyeccanlı olur.
böylece hem bu mevzunun sık sık gündeme gelmesinden,hem eşine gıcık olmaktan,hem ilişkinin laçkalaşmasından hemde kilolardan kurtulursunuz,
bir taşla kuş sürüsü :9:

harıka dusunmussunuz kutlarım sızı ve aklınızı :)

canım ya, sen mutluysan boşver ama mutsuzsan ver kilo. ben mutsuzken o zaman sevgilim olan eşim bigün bana sen kilo mu aldın dedi, ki ben 57 den 60 a çıkmıştım. sonra bir diyete spora başladım, 48 de durdum 1 seneye... o gün bugündür de zayıfım. 50kilo hamile kalıp 75 kilo doğurdum(bünye müsait kilo almaya). şu an kızım 21 aylık ve ben 53üm ve doğumdan 6 ay sonra döndüm 53 e. yani siteyince olmalı bu tarz şeyler. zorla olmaz...

canım ya, sen mutluysan boşver ama mutsuzsan ver kilo. ben mutsuzken o zaman sevgilim olan eşim bigün bana sen kilo mu aldın dedi, ki ben 57 den 60 a çıkmıştım. sonra bir diyete spora başladım, 48 de durdum 1 seneye... o gün bugündür de zayıfım. 50kilo hamile kalıp 75 kilo doğurdum(bünye müsait kilo almaya). şu an kızım 21 aylık ve ben 53üm ve doğumdan 6 ay sonra döndüm 53 e. yani siteyince olmalı bu tarz şeyler. zorla olmaz...

60 tan 50 ye nasıl dustunuz :9:

bende 4 aylık evliyim.evlendiğimden beri hızla kilo veriyorum.çok kilolu değildim.boyum 1.58 kilom 55 ti evlenirken.şimdi 51 falanım.
biz eşimle israf olmasın diye dolabı doldurup taşırmadık hiç bir zaman.
hala dolabımız bomboş.
meyveyi bile sayıyla alıyoruzki bozulup çöpe gitmesin.yemek tarifleri hep 4 kişilik olur ben onu 2 kişilik yaparım artmasın diye.
eşim sağlıkçı olduğundan o da dikkat eder.haftada bir gün mide dinlendirme yapıyoruz.sadece çorba ve ev yapımı yoğurt yiyoruz.
bol su içiyoruz.
abur cuburu haftada bir gün yiyoruz o da cips kola falan değil,genelde çikolata ya da benim yaptığım pastalar.
buzdolabı çok dolu olunca insanın aklı hep oraya gidiyor,şundan atıştırsam bundan yesem diye.
ben dolabı açınca şuan karşımda sadece elma,domates,salça,süt,yoğurt var :27:
haliyle elim dolaba her gittiğinde elma yiyorum kütür kütür :9:
sizede tavsiye ederim: )
alışverişlere tok gidin ve sadece temel besin gıdalarına gitsin eliniz.
ha birde,bekarken hep ayçiçek yağı kullanırdık ama evlenince patates kızartmasını bile zeytinyağıyla yapıyoruz eşimle.
şimdi çok daha rahatız,inşallah hep böyle devam eder: )

kedini istediğin kiloya kavuştur emşn ol başarabilirsin :)) kocişinede çok kıyma yazık hasta olursa sana yine dert yine sıkıntı olcak

bende de hata var salıyorum kendımı,ama süreklı sürekli kilo mevzusu olunca odaklanamıyorum,yapamıyorum
bide benım kocam agır konuşur çok agladımbu konuda,insanı inanılmaz üzebilir yerin dibine sokar.
biri varken göklere çıkarttıgı için çevremede kanıtlayamıyorum onun bu öküzlüğünü..
sen çok kılo aldın böyle bi kadın oldugun için hiç utandıgın oluyomu falan diyo
benım cinlerim tepeme sıçrıyo
bunaldım kızlar yaa nasıl geri püskürtücem bu adamı

Kilodan ziyade daha farklı problemlerinizin farkında olmalı eşiniz.:31:

Mayıs ayında evlenmişsiniz ve zaman zaman yazılarınıza denk geliyorum.

Daha ciddi problemleriniz var bence.

Olduğunuz gibi kabullenmemek,beğenmemek,değiştirmeye çalışmak gibi.:6:

Konu başlığını okuynca başka bişey sandım bian :ssz:
Asıl konuya gelince zayıflamak istekle olur.
Motive edicem derken inadına yemeye yöneltir bu laflar.
Madem bu kadar kilolarıyla problemli diyetisyene gitsin.

bende de hata var salıyorum kendımı,ama süreklı sürekli kilo mevzusu olunca odaklanamıyorum,yapamıyorum
bide benım kocam agır konuşur çok agladımbu konuda,insanı inanılmaz üzebilir yerin dibine sokar.
biri varken göklere çıkarttıgı için çevremede kanıtlayamıyorum onun bu öküzlüğünü..
sen çok kılo aldın böyle bi kadın oldugun için hiç utandıgın oluyomu falan diyo
benım cinlerim tepeme sıçrıyo
bunaldım kızlar yaa nasıl geri püskürtücem bu adamı

eşinin tavrı yanlış fakat güzel tarafından bak ki seni başkaları karşısında kötüleyip,küçük düşürmüyormuş.
bazı konularını biliyorum.
senin eşin seni kırmak için değil,yapısı öyle olduğu için biraz ''patavatsız'' konuşuyor.
eşinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ben.
sade dilinin kemiği yok.
sen bunu zamanla düzeltebilirsin.
yeterki pes etme,uğraş.
o böyle yapıpta sen yeter bıktım bu adamdan dedikçe herşey iyice karman çorman olur.
önce kendin için zayıfla eşin için değil.

Son düzenleme:
Back
X