Doğum yapalı 4 ay oldu ve 10 kilo fazlam var ve eşiminde 20 kilo fazlası var kilo olayı bizim evdede hep problem hemvermek istiyoruz hemde yemek yemeyi çok seviyoruz.En azından eşimin davranışları beni kırmıyor sadece kendi kilolarına odaklanıyor bana pek bişey demiyor ben kilolarımdan çok dert yanarsam böyle ben seni daha çok beğeniyorum daha dolgun hatlara sahip oldun falan diyor ama ben koşu bandında yürürkende işte kadın dediğin evlenip çocuk doğurunca kendini salmamalı kendine ne kadar özen gösteriyorsun diyor sadece çabalamam bile onu etkiliyor.Bende çalışan bir kadın olarak kendimi salmak gibi bir lüksüm olmadığını düşünüyorum.Kilo konusunda birbirimizi incitmeyecek cümleler kurarak motive etmeye çalışıyoruz ama şuanki halimizi kötülemeden çünkü şişmansın vs kelimeler insanı çok kırıyor ve yeme yeme dendiği zaman insan hırsından daha çok yiyor.Eşimin arasıra beni sabote etmeleride yok değil mesela ben tatlıya dayanamıyorum ve o da tatlı alıp gelir bende dayanamam her seferinde fazla kaçırırımBence eşin sadece kendi kilolarıyla uğraşsın sen zaten vermek istediğin an vereceksin.Sen moralini yüksek tutu kiloların hakkındada diyetin hakkındada konuşmasına izin verme bence