Her sabah sırılsıklam!

Birden boşalmasın demişsin de boşalsın hatta kilot da giymesin diyeceğim de eşim pipisi yere değer toz olur deyip giydirmişti

Gece normal şartlarda çiş yapmazlar ki

Yani hazır olma ölçüsü, o uyanmadan baktığınızda bezinin kuru olmasıdır

Bezi gece gündüz birlikte açtım çocuk çişe alıştıktan 1-2 hafta sonra şehir dışına akrabaya gittik otele denize tatile gittik vs vs

Hiç çarşaf yatak vs ıslanmadı

Oğlumun yolda ilk çişi 3 km lik tünelde gelmişti arabayı da durduramıyorduk dayadım pet şişeyi yaptı oldu bitti

36 aylıkken artık kendi gidebilir derken sizin gibi benim gibi gidebilir anlaşılıyor

Kreşte gidiyorlar mesela indiriyor yapıyor elini yıkıyor sınıfa dönüyor

Oğlum 37 aylık kreşe başladığında ilk gün öğretmen eşlik etmiş sonra hep kendi gitmiş

Biz erken öğrendik ve arada at unuttu kaçırdık vs yaşamadık ama işin sırrı rahat olmakta

Zira koltuğu vs örterseniz çocuk gerilir onlar her şeyi anlıyorlar

Ne olur yaparsa silersiniz gider

Molfiks ben de denedim. Berbattı. Kaç bez denedim hiç öyle sizdiran olmadı. Huggies kız çocuk için olanından kullanıyorum şimdi. O hiç sizdirmiyor. Primaya göre sert ve kalın ama çok memnunum. Zaten sadece gece kullanıyoruz. Belli bir zamandan sonra sanırım idrar miktarı fazla oluyor ondan dışına çıkıyor.

Molfix az kaldi bu ay huggies alirim tesekkur ederim canim

Kesinlikle huggies dene. Biz de Aynı problem vardı. Onunla çözdük. Erkek ve kız çocuklara özel bir serisi var ya onu kullanıyoruz

Ben kızım doğduğundan beri huggies kullanıyorum çok çok memnunum. Bir kaç kez prima kampanya var ucuz diye aldık ama yok daha sık değişince aynı hesaba geldi. Şimdi oğlumda da huggies aldım. Bence denemelisin.

Tuvalet eğitimi hakkında benş

Benimde 1 buçuk yaşında oğlum var bizde hala bez kullanıyoruz. Ve huggisse öneririm bi deneyin

O zaman bizimki hazır değil, çünkü gece çiş yapıyor hala. Ve gündüz de kuru kaldığı zaman pek olmuyor. Öğle uykusu öncesi ve akşamüstü de bez değiştiriyorum. Hepsinde bez çok dolu olmasa da çiş var yani.

Yanında koltuk silsem daha çok rahatsız olur bence, daha uzun sürecek bi işlem bizim için. Örtü zaten kullanıyoruz biz, altına ekleyeceğim alezi de farketmez. Hemen kaldırması daha rahat olur sanki.

Birkaç gündür, BİM'in bezini kullanıyorum, sızdırma olayı kesildi. Akşam 8 gibi bağladığım bez, sabah 8e kadar kalıyor. Ve sızdırma olmadı.

Büyük bir markete gidince Huggies alıp deneyeceğim bir de...

Fikir veren herkese teşekkürler...

Bizde de ilk başlarda prima çok sızdırıyordu ama ben yanlış baglıyormusum cahil oldugumdan
Simdi cok nadir geceleri sızdırma olduğu. Cok doldurursa sızdırıyor. Herhalde emme kapasitesi dolduğu için.

Molfix kullandım oda iyi onda sızdırma olması bende sizin gibi 8de takıp 8de cıkardım. kızım o zamanalr erken uyuyordu. ama pisik yaptı.
Canbebenin yüzeyi çok ıslak kalıyor. peceteyi hem can bebeye hem primaya sürttum. Primada resmen bezi oymama ramen bir damla ıslanmadı. Canbebede daha deger degmez pecete sırılsıklam oldu.

Sleepyi kullandım oda prima gibi kuru tutuyor pecete testimizi geçti ve primadan bi tık daha kalın. Onuda tavsiye ederim hem fiyatı daha uygun.
Ama bize oda pişik yaptı. Her denemeden sonra yine primaya döndük.

Bezi nasıl yanlış bağlıyormuşsunuz peki?

Bezi nasıl yanlış bağlıyormuşsunuz peki?
Hani içindeki lastikleri var ya taktıktan onra onları düzeltmiyordum. Sonradan ögrendim. Bir numara büyük bez aldım hem önde hem arkada eşit uzunlukta bağlıyorum. Bide ilk zamanlar sıkıcak diye korkumdan gevşek yapıyordum yatarken aradan kaçıyordu çiş. Biraz daha sıkı bağlamaya başladım artık sızmıyor

Lastikleri ben de düzeltmiyorum ama BİM'in bezi buna rağmen sızdırmıyor.

Lastikleri ben de düzeltmiyorum ama BİM'in bezi buna rağmen sızdırmıyor.
Bir tuvalet kagidini yapraklarini ayırın ve bez çişliyken test edin bakalım ne kadar kuru kalıyor.
Ben sleepy ye bir caydanlik su döktüm yinede prima kadar kuruydu.

Bir tuvalet kagidini yapraklarini ayırın ve bez çişliyken test edin bakalım ne kadar kuru kalıyor.
Ben sleepy ye bir caydanlik su döktüm yinede prima kadar kuruydu.

Test etmeme gerek yok sanırım. Çünkü sızdırma sorunu yaşamadık. Ve eğer yüzeyi ıslak kalsaydı zaten pişik olurdu poposu. Oğlum alerjik bi çocuk zaten, egzama da olmuştu küçükken. En ufak sorunda cildi reaksiyon veriyor hemen. Ama bezde sorun yaşamadık bu birkaç günde.!

Begendiyseniz devam edin.

Sleepy diye bi bez var carfure da satiliyo sadece prima kullaniyodum 4 numara sabaha kadar sizdiriyodu kesin cocuk usuttu her sabah sirilsiklam oluyodu zibini sleepy tavsiye uzerine gectim memnunum ben denemenizi tavsiye ederim

huggies benim oğluma alerji yaptı poposunda sivilceler çıktı hemen bıraktım. sleepy'yi uzun süre kullandım,diğer markalara göre hem ucuz hem güzel geldi bana. herhangi bir taşma sorunu yaşamadım ama belki de biraz gevşek bağlıyorsunuzdur ya da vücuduna göre doğru bez numarası seçmiyorsunuzdur, olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…