Rüya Yorumları her seferinde aynı rüya

vinikkurba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
150
0
66
İstanbul
bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız çok rahatlıcam

eşimin eski sevgilisini 3 kere çok kısa aralıklarla rüyamda görüyorum 3 rüyadada mevzu hep aynı kız devamlı bana yanaşıyor benimle arkadaş olmaya çalışıyor ve bayağı kaynaşıyoruz kendisiyle çok iyiyiz yani ve her rüyadada kızın üzerinde kar beyaz elbise var elbisenin beyazlığı gözümü kamaştırıyor düşünün yani

kafayı yicem en sonunda klıma türlü türlü saçma sapan şeyler aklıma geliyor nedir bunun anlamı yardımcı olursanız çok çok çok sevinicem:16:

bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız çok rahatlıcam

eşimin eski sevgilisini 3 kere çok kısa aralıklarla rüyamda görüyorum 3 rüyadada mevzu hep aynı kız devamlı bana yanaşıyor benimle arkadaş olmaya çalışıyor ve bayağı kaynaşıyoruz kendisiyle çok iyiyiz yani ve her rüyadada kızın üzerinde kar beyaz elbise var elbisenin beyazlığı gözümü kamaştırıyor düşünün yani

kafayı yicem en sonunda klıma türlü türlü saçma sapan şeyler aklıma geliyor nedir bunun anlamı yardımcı olursanız çok çok çok sevinicem:16:

Eşimin eski sevgilisi dediğine göre sen bu ilşkiyi kızı filan biliyordun ne yaşadığınızı bilemem ama sanırım evliliğiniz o kızı bayağı bi derinden etkilemiş belki sende bunu biliyordun ve evliliğinizde sorunların varsa bu rüya sana işarettir derim

Eşimin eski sevgilisi dediğine göre sen bu ilşkiyi kızı filan biliyordun ne yaşadığınızı bilemem ama sanırım evliliğiniz o kızı bayağı bi derinden etkilemiş belki sende bunu biliyordun ve evliliğinizde sorunların varsa bu rüya sana işarettir derim

zaman zaman sorunlar oluyor ama eskiden yaşadığı ilişkiden dolayı değil başka sorunlar oluyor

evet ben biliyordum eşimle flört dönemindeyken bizi çok rahatsız etmişti

ama şaşırıyorum düşünsem devamlı yada aklıma takılsa sürekli tamam etkilendim rüyama girdi derim durduk yere bukadar ısrarla rüyama girmesi ilginç birde 3 rüyadada bembeyaz bir elbise olması dikkatimi çekti

yorumunu tam olarak anlayamadım arkadaşım

belki şimdi daha iyi yorumlayabilirsin

zaman zaman sorunlar oluyor ama eskiden yaşadığı ilişkiden dolayı değil başka sorunlar oluyor

evet ben biliyordum eşimle flört dönemindeyken bizi çok rahatsız etmişti

ama şaşırıyorum düşünsem devamlı yada aklıma takılsa sürekli tamam etkilendim rüyama girdi derim durduk yere bukadar ısrarla rüyama girmesi ilginç birde 3 rüyadada bembeyaz bir elbise olması dikkatimi çekti

yorumunu tam olarak anlayamadım arkadaşım

belki şimdi daha iyi yorumlayabilirsin

belki senden önce eşinle evlilik hayalleri kuruyorsa ve kendisiyle değilde seninle evlenmiş olması onu derinden üzüp yaralamş belliki hani deriz ya mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz diye belki bu rüya sana malum oluyo olabilir anlatabildim mi helallik alman gerekir aynısını yakın bir arkadaşım yaşamıştıda 3 kere aynı şekilde görmen geçmişti onu üzmüşsün sana beddua etmiş olabilir evliliğinde ciddi sorunlar varsa eğer boşanmıyı düşündüysen bu sebepten olabilir ...

tekrarlanan rüyalardan ben de muzdaribim son zamanlarda. içerik bire bir aynı olmuyor ama tema aynı. dönem dönem ortaya çıkıyor bu. bilinçaltımız bi konuya taktı mı üzerine gidip duruyoruz galiba.

Back
X