her seferinde suclu hissetmekten asiri yoruldum, bitsin gitsin istiyorum.

daeonica

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
36
117
8
32
31 yasindayim, hala ergen gibiyim.
Yemin ediyorum öyle bir biktim, bunaldim ki artik kendimden, hayatimdan, surekli ayni donguye girmekten; dayanamiyorum.
Burada akli fazlasiyla basinda kadinlar var, biliyorum. Zira yeni uye de degilim ki ben ( C chloris , benim, Mune hanimin haberi var). E simdi bunu soyleyince, 2. uyeligimin ne manasi kaldi, onu da bilemiyorum gerci.
15 sene onceki halimle aramda fark vardir herhalde diye dusunmustum, o kismi silip atmak istemistim; lakin en ufak bir kriz aninda dahi yine ayni benim.

Bu kadar edebiyat parcalayacak bir sey de yok aslinda. Derdim su: 1.5 senedir igggrenc otesi bir iliski icerisindeyim, benim ilk uzun iliskim. Ama oyle buyuk problemler var ki, asilmasi imkansiz -Turk filmi tadinda degil, kuzeniyle sevistimdi kendisini tanimadan evvel. 2 ay önce de basbayagi yerlere vurulmali hayvan gibi dövüldügüm bir iliski (burada kendimi sucladigim kisimlar halen var, sanirim en buyuk aptalligim zaten bu idi.)
Ve her seferinde suclu hissetmekten asiri yoruldum, bitsin, gitsin istiyorum. Bugün bir daha ayrildik, ben bir daha dönmemek istiyorum. Biri bana "Zaten sevmiyor ya aptal misin! sktr et" desin, "Lan seni ölümüne dövmüs, sokaga atmis" desin, "En zor zamanlarinda seni kac defa birakmadi mi", "inanma artik,sevmiyor", "Önüne bak" desin istiyorum.

Lütfen bana böyle seyler der misiniz?
Belli ki ben kendi kendime beceremiyorum.

Kuzeniyle olan birlikteliğinizin konuyla alakasını anlamadım ilişki yaşadığınız için mi sucluyorsunuz kendinizi? Hata olduğunu anlamissiniz.
Size maddi manevi zarar veren bu insandan uzak durun. Böyle bir insanin sevgisine ihtiyacınız olmadığını anlamanız lazım. Çok üzüldüm durumunuza.Kendi kendinize çare olmak zorundasınız . Eyleme geçecek sizsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Hastalıklı bir şey yaşıyorsunuz kendinize bunu yapmayın. Böyle sevgi olmaz, başından sağlıksız gelişmiş her şey ve öyle de devam ediyor. Ve evet o pislik sizi sevmiyor.

Ben o yuzden suclaniyorum diyeyim. Ben de bu yuzden hala alttan aliyordum da denebilir.

Cok tesekkur ederim yanitiniz icin :') bu yetti bana.

niye ayrılamıyorsunuz anlamadım dayak yemeyi mi seviyorsunuz?
yok mu yakın arkadaşınız ananız babanız birilerinden rica edin yerlere çarpmalı dövsün sizi arada.
İste boyle yorumlara ihtiyacim var. O kadar mantiksiz, zaman kaybi, her acidan igrenc bir seyin icine dustum ki.

ben kendi kendimi carpacagim herhalde artik. Mantiksizligin farkindayim, bazen yuzume vurumasina ihtiyacim oluyor belki.

Adamı sevme sebebiniz ne peki? Yani böyle bir adam neden sevilir?
Bazen iyi. Bazi zamanlarda fazla iyi hatta. Ayrilik kisminda zaten bu yuzden supheye dusuyorum, cok dusunceli oldugu kisimlar vardi, diger yerlerde ben mi cok damarina bastim diye.
Halbuki boyle degil, biliyorum. O yuzden iste...

Yalnız kalmaktan mı korkuyorsun da tüm bu olanlara rağmen bırakamıyorsun?
İnsanın anası bunu yapsa annesini bırakır. Elin adamını neden bırakamıyorsun

Valla canım artık seni de geçtim de devam edersen olacak doğacak bebelerine acı bari

Siz BDSM seviyorsunuz diye olan çocuklara oluyor.

Bundan dolayı bu hayvanla oluyorsan da çok iyi korun
Bdsm sevmiyorum ve bununla oyle bir sey de olmaz :') Lakin haklisiniz.

İste boyle yorumlara ihtiyacim var. O kadar mantiksiz, zaman kaybi, her acidan igrenc bir seyin icine dustum ki.

ben kendi kendimi carpacagim herhalde artik. Mantiksizligin farkindayim, bazen yuzume vurumasina ihtiyacim oluyor belki.
Göz göre göre bu durumu yaşamanıza hem üzüldüm hem kızdım.
Hem farkındasınız hem devam ediyorsunuz eminim kendinize içinizden asıl siz neler saydırıyorsunuzdur kendinize.
Peki o kadar şiddet gördükten sonra gidip rapor alıp şikayetçi oldunuz mu?
Yoksa en başta belki affederim diyerek hiçbir şey mi yapmadınız?
Eğer öyleyse daha acı

Yalnız kalmaktan mı korkuyorsun da tüm bu olanlara rağmen bırakamıyorsun?
İnsanın anası bunu yapsa annesini bırakır. Elin adamını neden bırakamıyorsun
En uzun iliskim oldu bu kac senedir. Ben de cidden sikintili bir insanim, bazen bana nasil tahammul ediyor diye sasirdigim zamanlar olmustu iste, dayak kismina kadar.
Orada asla donmemem lazimdi, iste keske o gun yazaydim buraya.

I ıh. Çok seviyor. Adam ölümüne seviyor. Sevme tarzı bu sadece. Herkes aynı şekilde sevmez. Şaka şaka b.k gibi bir adam sizin de derdiniz ne anlamadım. Kendiniz yazmışsınz zaten biz deyince farklı mı olacak püff

psikopatla aşk heyecanlıdır. adamın bir günü bir gününü tutmaz. aşırı kıskanır döver baskılar. ertesi hafta da aramaz. dengesizdir. bu adrenalin sende bence bağımlılık yapmış. yarın seni sevecek mi dövecek mi bilmiyorsun. evlenir misiniz yoksa dövmekten komalık mı yapar bilmiyorsun. hep merak uyandırıyor. ama aşırı sağlıksız, toksik. bunu da kavramışsın. şimdi sana çok saygılı az konuşan dengeli ve her gün arayan adam ile tanıştırsalar onu sevebilir misin yoksa sıkıcı mı bulursun. eğer düz adamları sıkıcı buluyorsan sorun sadece psikopat partnerinde değil. biz ne isek karşımıza onları çekeriz. firdevs yöreoğlu demiş ya heyecan her yaşta güzeldir ama sonu her zaman güzel bitmez. neden tutku abartılı duygular bazen şiddet yoğun kavgalar dümdüz sevgiden daha değerli bu soruyu düşün. yaşadığını hissetmek için abartı duygulara ihtiyacın varsa içinde boşluk vardır. terapi almalısın. çünkü o boşluğu herhangi bir adam dolduramayacak bunu bil.

Kuzeniyle sevistin diye neden sadece sen suclanıyorsun onu anlayamadım sevişmek tek başına yapılan bir eylem değil neticede! Bunu hazmedemiyorsa s!ktrip gitsin cehennemin dibine. Kendinize bunu reva görecek kadar akıl tutulması mı yaşıyorsunuz?

Maalesef yapmadim. Ben de ona saldirmistim diye ozur bile diledim o yazdiginda.
Ama iste olmuyor, oturmuyor.
Normal degil, ben de cok saglikli bir insan degilim gercekten, kendimi suclamayi birakip artik su is komple bitsin, bir daha asssla kanmayayim istiyorum.
Biliyorum, ama aptalim iste. Boyle boyle kendime gelirim diye dusundum, tesekkur ederim :')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…