Kuzeniyle olan birlikteliğinizin konuyla alakasını anlamadım ilişki yaşadığınız için mi sucluyorsunuz kendinizi? Hata olduğunu anlamissiniz.31 yasindayim, hala ergen gibiyim.
Yemin ediyorum öyle bir biktim, bunaldim ki artik kendimden, hayatimdan, surekli ayni donguye girmekten; dayanamiyorum.
Burada akli fazlasiyla basinda kadinlar var, biliyorum. Zira yeni uye de degilim ki ben ( C chloris , benim,Mune hanimin haberi var). E simdi bunu soyleyince, 2. uyeligimin ne manasi kaldi, onu da bilemiyorum gerci.
15 sene onceki halimle aramda fark vardir herhalde diye dusunmustum, o kismi silip atmak istemistim; lakin en ufak bir kriz aninda dahi yine ayni benim.
Bu kadar edebiyat parcalayacak bir sey de yok aslinda. Derdim su: 1.5 senedir igggrenc otesi bir iliski icerisindeyim, benim ilk uzun iliskim. Ama oyle buyuk problemler var ki, asilmasi imkansiz -Turk filmi tadinda degil, kuzeniyle sevistimdi kendisini tanimadan evvel. 2 ay önce de basbayagi yerlere vurulmali hayvan gibi dövüldügüm bir iliski (burada kendimi sucladigim kisimlar halen var, sanirim en buyuk aptalligim zaten bu idi.)
Ve her seferinde suclu hissetmekten asiri yoruldum, bitsin, gitsin istiyorum. Bugün bir daha ayrildik, ben bir daha dönmemek istiyorum. Biri bana "Zaten sevmiyor ya aptal misin! sktr et" desin, "Lan seni ölümüne dövmüs, sokaga atmis" desin, "En zor zamanlarinda seni kac defa birakmadi mi", "inanma artik,sevmiyor", "Önüne bak" desin istiyorum.
Lütfen bana böyle seyler der misiniz?
Belli ki ben kendi kendime beceremiyorum.
Ben o yuzden suclaniyorum diyeyim. Ben de bu yuzden hala alttan aliyordum da denebilir.Kuzeniyle olan birlikteliğinizin konuyla alakasını anlamadım ilişki yaşadığınız için mi sucluyorsunuz kendinizi? Hata olduğunu anlamissiniz.
Size maddi manevi zarar veren bu insandan uzak durun. Böyle bir insanin sevgisine ihtiyacınız olmadığını anlamanız lazım. Çok üzüldüm durumunuza.Kendi kendinize çare olmak zorundasınız . Eyleme geçecek sizsiniz. Allah yardımcınız olsun.
İste boyle yorumlara ihtiyacim var. O kadar mantiksiz, zaman kaybi, her acidan igrenc bir seyin icine dustum ki.niye ayrılamıyorsunuz anlamadım dayak yemeyi mi seviyorsunuz?
yok mu yakın arkadaşınız ananız babanız birilerinden rica edin yerlere çarpmalı dövsün sizi arada.
Bazen iyi. Bazi zamanlarda fazla iyi hatta. Ayrilik kisminda zaten bu yuzden supheye dusuyorum, cok dusunceli oldugu kisimlar vardi, diger yerlerde ben mi cok damarina bastim diye.Adamı sevme sebebiniz ne peki? Yani böyle bir adam neden sevilir?
Bdsm sevmiyorum ve bununla oyle bir sey de olmaz :') Lakin haklisiniz.Valla canım artık seni de geçtim de devam edersen olacak doğacak bebelerine acı bari
Siz BDSM seviyorsunuz diye olan çocuklara oluyor.
Bundan dolayı bu hayvanla oluyorsan da çok iyi korun
Göz göre göre bu durumu yaşamanıza hem üzüldüm hem kızdım.İste boyle yorumlara ihtiyacim var. O kadar mantiksiz, zaman kaybi, her acidan igrenc bir seyin icine dustum ki.
ben kendi kendimi carpacagim herhalde artik. Mantiksizligin farkindayim, bazen yuzume vurumasina ihtiyacim oluyor belki.
En uzun iliskim oldu bu kac senedir. Ben de cidden sikintili bir insanim, bazen bana nasil tahammul ediyor diye sasirdigim zamanlar olmustu iste, dayak kismina kadar.Yalnız kalmaktan mı korkuyorsun da tüm bu olanlara rağmen bırakamıyorsun?
İnsanın anası bunu yapsa annesini bırakır. Elin adamını neden bırakamıyorsun
Bdsm sevmiyorum ve bununla oyle bir sey de olmaz :') Lakin haklisiniz.
Maalesef yapmadim. Ben de ona saldirmistim diye ozur bile diledim o yazdiginda.Göz göre göre bu durumu yaşamanıza hem üzüldüm hem kızdım.
Hem farkındasınız hem devam ediyorsunuz eminim kendinize içinizden asıl siz neler saydırıyorsunuzdur kendinize.
Peki o kadar şiddet gördükten sonra gidip rapor alıp şikayetçi oldunuz mu?
Yoksa en başta belki affederim diyerek hiçbir şey mi yapmadınız?
Eğer öyleyse daha acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?