her seferinde suclu hissetmekten asiri yoruldum, bitsin gitsin istiyorum.

Bazen iyi. Bazi zamanlarda fazla iyi hatta. Ayrilik kisminda zaten bu yuzden supheye dusuyorum, cok dusunceli oldugu kisimlar vardi, diger yerlerde ben mi cok damarina bastim diye.
Halbuki boyle degil, biliyorum. O yuzden iste...
İyi mı??? Hem de fazla iyi... İyi anlayışınızı seveyim... adam sizi kum torbası yapmış coştukca vuruyor.. mazoşist değilseniz ya vazgeçin ya da gidin bi kung-fu salonuna dayaginizi yiyip oturun aşağı.. siz kendinize değer vermiyorsunuz elin kopuk herifi niye versin ki..

Eh, haklisiniz. İste yine ayni aptalligi yapmayayim, bu beyefendi yine geri donecek, ben artik sunun ayirdina varabileyim istiyorum.

Dayagi bile affettim, ne degerim kaldi? Belki burada kendimi utandirirsam artik o da olmaz diye umut ediyorum.

Geliriniz var mı? Terapi alın lütfen.

Ölümüne dayak yediği sevgilisinden ayrılmayan insan normal değildir.
Vardır kafasında bazı noksanlar.
Buradan yazılan bir iki şeyle o noksanlar yerine gelir mi sanmıyorum.

En uzun iliskim oldu bu kac senedir. Ben de cidden sikintili bir insanim, bazen bana nasil tahammul ediyor diye sasirdigim zamanlar olmustu iste, dayak kismina kadar.
Orada asla donmemem lazimdi, iste keske o gun yazaydim buraya.
Adam manyak o derece dayak yiyip nasıl sizi kandrdida adama geri döndünüz? Demek farklı başka bı durumdada öldürecek, vazgeçin ,gururlu olun ,kimbilir sizin için neler düşünüyordur

En uzun iliskim oldu bu kac senedir. Ben de cidden sikintili bir insanim, bazen bana nasil tahammul ediyor diye sasirdigim zamanlar olmustu iste, dayak kismina kadar.
Orada asla donmemem lazimdi, iste keske o gun yazaydim buraya.
O zaman siz de kendinizi törpüleyin, en azından durumunuzu kabul ediyorsunuz. Törpülemek, kendinizi değiştirmek elinizde.
Kimse de sizin yerinize bu adamdan ayrılamaz.

Bir arkadaşım vardı nişanlandı, nişanlandığı kişiyle aynı evde yaşıyorlardı haftada bir birbirlerini döverlerdi. Daha doğrusu çocuk döver bu da karşılık verirdi. Ayrılmadı ama bir türlü. Başına bin türlü şey geldi, misafirliğe gittim çocuk sokak ortasında kıza S***** G** (Defol) falan diye bağırıyordu.
Nasıl oldu bilmiyorum ama kız ayrıldı sonunda, aileler birbirine mi girmişti, çocuk kızın geçmişiyle kızı tehdit mi etmişti ailene söyleyeceğim diye, yoksa memleketimde yaşayacağız diye baskı mı yapmıştı, o kadar çok olayları vardı ki ayrılık noktası hangisiydi bilemiyorum.
Ama belliydi ayrılacakları, boşu boşuna uzamıştı o kadar.
Sizin de öyle, ayrılacaksın. Bugun değilse yarın, yarın değilse 1 sene sonra 10 sene sonra. Giden sizin hayatınız olacak. 70 senelik ömrümüz var ya, değer mi 1 gününü bile böyle helak etmeye valla anlamıyorum. Yalam o kadar değerli ki, nasıl yaşamınızı böyle boka çevrilmesine izin veriyorsunuz anlamak çok zor. Bilincindesiniz Bi de olayların. Önünde sonunda sonu gelecek bir şey zaten yaşadığınız şey, sonu bugun gelsin. Bugun bu dünyada cehennemi yaşamaktan vazgeçin

Yazık sizin içinde bir gün xxx için adalet diyeceğiz belki de.
Su testisi su yolunda kırılmasın diyorum. Kendinize gelin.

İste boyle yorumlara ihtiyacim var. O kadar mantiksiz, zaman kaybi, her acidan igrenc bir seyin icine dustum ki.

ben kendi kendimi carpacagim herhalde artik. Mantiksizligin farkindayim, bazen yuzume vurumasina ihtiyacim oluyor belki.

valla seviyorum diye de katlanılacak şeylerin sınırı vardır. bu yaratığı sevebilmek için insan kendini hiç sevmiyor olmalı.
çünkü yine dövecek çünkü affetmişsiniz çünkü kendinize layık gördüğünüz adam bu.

Psikoloğa gidin çok faydasını görürsünüz.
Zaten farkındasınız olan bitenin, bunca şey üzerine seviyor olsa bile o sevgiden bi halt olmaz.
Sevgiden önce saygı gelmeli, sevmekten de öldürür insan olmayan.
Lütfen hayatınızı kendinize zehir etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…