• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sene aynı şey olur mu ?

rengarengarenkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
322
395
53
Merhabalar herkese,
Her şeyi yolunda giden bir ilişkim var fakat iki yıldır aşamadığım bir problem var. Sevgilim iki senedir doğum günümü unutuyor. Ben öyle sürpriz hediye bekleyen biri değilim tek bir mesajla, aramayla hatırlanmak yeterlidir benim için. Geçen sene iş yoğunluğundan unuttu, bir şans verdim. Bu sene de kurban bayramına denk geldi ve hastalanmıştı. Ben de o zaman bir telafisi olsun dedim bu unuttuğun iki yılın. Fakat yine telafi edecek bir şey yapmadı. Dediğim gibi sürpriz vs beklemeyen bir insandım ama beni öyle boş bıraktı ki bu konularda artık bekler oldum. Artık dediklerimi önemsediğini düşündüğümden kendimi değerli hissetmiyorum. Bu konuyu nasıl çözebilirim?

Merhabalar herkese,
Her şeyi yolunda giden bir ilişkim var fakat iki yıldır aşamadığım bir problem var. Sevgilim iki senedir doğum günümü unutuyor. Ben öyle sürpriz hediye bekleyen biri değilim tek bir mesajla, aramayla hatırlanmak yeterlidir benim için. Geçen sene iş yoğunluğundan unuttu, bir şans verdim. Bu sene de kurban bayramına denk geldi ve hastalanmıştı. Ben de o zaman bir telafisi olsun dedim bu unuttuğun iki yılın. Fakat yine telafi edecek bir şey yapmadı. Dediğim gibi sürpriz vs beklemeyen bir insandım ama beni öyle boş bıraktı ki bu konularda artık bekler oldum. Artık dediklerimi önemsediğini düşündüğümden kendimi değerli hissetmiyorum. Bu konuyu nasıl çözebilirim?
Allah baska dert vermesin ne diyeyim simdi 🤷‍♀️

Bu tarz şeylere önem veren insanlar
Bu tarz şeylere önem veren insanları seçmeliler. Sonra mutsuz olursunuz evlilik hayatı boyunca
Evet aslında önem vermezdim ama 2 sene üst üste bir mesajla dahi hatırlanmamak canımı sıktı. Annem evlilikte bu tarz şeyler ilişkinin heyecanı için önemlidir diyor.

Benimki 10 yıldır unutuyor. Artık ümidi kestim. Çok önemi de kalmadı. Bana değer veriyor sonuçta. Sadece unutkan ve özel günlere çok önem veren biri değil
Siz önem verir misiniz özel günlere ? Sarılıp iyi ki doğdun demek yeterli bence ama tamamen unutması normal bir şey mi?

Çok şey beklerseniz mutsuz olursunuz.Size verdiği değeri böyle şeylerle ölçmeniz yanlış.insanlik hali unutabilir insan.Bende çok unuturum böyle şeyleri ama bu eşimi sevmedigim anlamına gelmiyor.
Sadece bir mesajla hatırlanmak istemek çok şey istemek midir ?

Evet aslında önem vermezdim ama 2 sene üst üste bir mesajla dahi hatırlanmamak canımı sıktı. Annem evlilikte bu tarz şeyler ilişkinin heyecanı için önemlidir diyor.
Bence de insan karşısındaki insana değer vermeli.
Onu takma bunu takma
Eee , ne olacak ki daha !

Değer ve sevgi eylemlerle gösterilir kim je derse desin.
Embesil gibi içinden saçma salak düşünmesin, göstersin! Yoksa bir anlamı kalmıyor

Sanırım bana da telafi beklendiği söylenip durulsa benim de içimden bişey yapmak gelmezdi. Belki de zaten yapacagım bişey yap yap diye dillendirildiği zaman yapmıyorum genelde.
Özel günlere de çok anlam yükleyen biri olmadığımdan bana anlamsız geldi derdiniz, herşeyiyle yolunda giden bi ilişki olduğunu belirttiğiniz için.

Siz önem verir misiniz özel günlere ? Sarılıp iyi ki doğdun demek yeterli bence ama tamamen unutması normal bir şey mi?
Evet ben her sene onunkini kutluyorum. Bende hediye istemiyorum tek beklentim iyi ki doğdun demesiydi ama olmuyor napim

çokta şaapmamak lazım bizim tüm özel günlerimizi baldız ekip(canım kardeşlerim) hatırlatır bana ve evladıma çok değer verir eşim ama yapısı gereği unutkan bende unutkanım hala doğum günü 23 mü 25 ocakmı diye her sene bakarım mesela tek sorun buysa ya kabullenin yada kabullenin .tek sorun bu olsun yeterki

Merhabalar herkese,
Ayrıl gitsin

Sanırım bana da telafi beklendiği söylenip durulsa benim de içimden bişey yapmak gelmezdi. Belki de zaten yapacagım bişey yap yap diye dillendirildiği zaman yapmıyorum genelde.
Özel günlere de çok anlam yükleyen biri olmadığımdan bana anlamsız geldi derdiniz, herşeyiyle yolunda giden bi ilişki olduğunu belirttiğiniz için.
İnanın ben de anlam yüklemezdim, belirttiğim gibi tek beklediğim bir mesaj veya bir dakikalık telefon.

Insan unutunca unutuyor iki dk tl eline alıp yazmakla alakası yok ki.Adam unutunca yazamaz yani.Gecen eşim hatırlattı bana doğum gününü unuttuğumu.Unutuyorum yani tek işimiz oturup aaa bugün günlerden neydi bunu düşünmek olmuyor.Insanlar yaşam mücadelesi veriyor herkes mutsuz ışsiz.

Back
X