• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sene aynı şey olur mu ?

Bence büyük bir sorun. Daha önce bu nedenle bir ilişkimi bitirmiştim.(Başka nedenler de vardı ama bu bardağı taşırmıştı)
Doğum günü yani bu. Artık her yerde herkesin doğum günü kutlanıyor. Bir tarihi akılda tutmak ne kadar zor olabilir ki?
Gerçekten önem vermiyorsa bile, karşındaki insana önem veriyorsan, onun için de önemli olduğunu biliyorsan unutmazsın. Bu kadar basit bence
Benim tek sorunum bu olduğundan çözüm odaklı yaklaşmaya çalışıyorum. Ama hala telafi olmaması sabrımı taşırdı.

Benim tek sorunum bu olduğundan çözüm odaklı yaklaşmaya çalışıyorum. Ama hala telafi olmaması sabrımı taşırdı.
İyi de tek sorununuz bu değil ki sizin kırıldığınız şeyi telafi etmeye bile çalışmıyor bu umursanmadıığınızı gösterir hadi doğum gününü kutlamayı unuttu (bu 1.sorun) ilk sene uyarı yapmanıza rağmen 2. De unuttu (2.sorun) karşı taraf üzülüyor telafi bile etmiyor (3.sorun) ki 3. Olan ilk ikiden daha kötü

Özel günlerle hiç işim olmaz eşimden de birşey beklemem. Ama doğumgününde insan sevgilisini en azından bi arar sözle kutlar yani. Hadi unuttu önem vermesi diyelim, siz ağzınızla kırıldığınızı söyledikten sonra sırf sizi mutlu etmek için bir şirinlik yapmak zor değil. Bence size karşı özensiz bir adam bu

Her konuya da böyle yazmayın ama ya kız haklı yani ki çok anlayışlı bile davranmış , herkesin sıkıntısı kendisine zor dert büyüklüğü ölçmeyin Allah aşkına
Her konuya aynisini yazdigimi nereden cikardiniz ?! vah vah cok uzucu gercekten dogum gunu kutlanmamis.. bumu yani tek derdiniz.. neyse ugrasilmaz

Merhabalar herkese,
Her şeyi yolunda giden bir ilişkim var fakat iki yıldır aşamadığım bir problem var. Sevgilim iki senedir doğum günümü unutuyor. Ben öyle sürpriz hediye bekleyen biri değilim tek bir mesajla, aramayla hatırlanmak yeterlidir benim için. Geçen sene iş yoğunluğundan unuttu, bir şans verdim. Bu sene de kurban bayramına denk geldi ve hastalanmıştı. Ben de o zaman bir telafisi olsun dedim bu unuttuğun iki yılın. Fakat yine telafi edecek bir şey yapmadı. Dediğim gibi sürpriz vs beklemeyen bir insandım ama beni öyle boş bıraktı ki bu konularda artık bekler oldum. Artık dediklerimi önemsediğini düşündüğümden kendimi değerli hissetmiyorum. Bu konuyu nasıl çözebilirim?
kocam olsa net süründürürüm beni önemseyen dogum gunumude önemsemeli beni dunyada tek benmisin gibi hissetmirmeli sen o duyguku karsındakine vermemissin seni sallamıyo yani böyle bi olayda senin cokkkkkkkkkkk üzülücegini tahmin etmeni

Her konuya aynisini yazdigimi nereden cikardiniz ?! vah vah cok uzucu gercekten dogum gunu kutlanmamis.. bumu yani tek derdiniz.. neyse ugrasilmaz
O anlamda demedim sizin her konuya aynı yazdığınızı söylemiyorum, genel olarak burda dertler kategorize ediliyor kızda buna takılmış yani Buda bi dert

Back
X