Yakında düğün haberi gelir.selamlar, bir kac yildir konustugum biri var ben seviyorum ama o beni arkadasi olarak görüyor maalesef bu asktanda gecemiyorum. bir kac hafta once tüm sosyal medya hesaplarini sildi instayi gizli ye aldi ne zaman baksam wp de online görüyorum, ben ask iliskilerinde cok zayifim o yüzden bir sevgili oldugunda hesaplar silinir mi buna isrettir bilemiyorum oluyor mu böyle seyler yardimci olur musunuz? bunca yildir sevgilisi oldugunda bunlari yapmayan biri ayrica düzenli hikaye atan biri de. daha bir ay önce her sey süt limandi yazisir konusurduk bir ayda bi anda degisti her sey
evet, haberi var. nasil anlatilir ki hemen burda bilemyiorum ama ben kendimi bildim bileli seviyorum onu, o da beni sever ama asik degil bunun icin kizmam da ona his bu. ama su an aci cekiyorum bunca hesap kapatmasi bana daha az yazmasi ki hala yaziyor bilemiyorum iste bir iliski 1 ay da ne kadar ciddi olabilir ki bütün bunlar olsun?Sizin duygularınızdan haberdar mıydı? Haberdar olduğu halde sizle durmadan konuşup arkadaşı olarak görmesi hoş değil. Umut vermiş gibi olmuş. Ve ilişki yaptığı için silme ihtimali yüksek. Önünüze bakın vazgeçin bu kişiden
üzmeyin ne gerek varYakında düğün haberi gelir.
Başkalarıyla sevgili olduğunda bile adamla görüşmeye devam etmişsiniz, kendinizi ne hallere sokuyorsunuz ya.. Kendi değerinizi yerlere seriyorsunuz.selamlar, bir kac yildir konustugum biri var ben seviyorum ama o beni arkadasi olarak görüyor maalesef bu asktanda gecemiyorum. bir kac hafta once tüm sosyal medya hesaplarini sildi instayi gizli ye aldi ne zaman baksam wp de online görüyorum, ben ask iliskilerinde cok zayifim o yüzden bir sevgili oldugunda hesaplar silinir mi buna isrettir bilemiyorum oluyor mu böyle seyler yardimci olur musunuz? bunca yildir sevgilisi oldugunda bunlari yapmayan biri ayrica düzenli hikaye atan biri de. daha bir ay önce her sey süt limandi yazisir konusurduk bir ayda bi anda degisti her sey
Ne diyelim? Sana çok aşık ama imkansız bir aşk olduğu için tüm iletişim yollarını kapatmış falan desek mutlu mu olacaksın? Adam belli ki bir ilişkiye başlamış, bir yola girmiş.üzmeyin ne gerek var
selamlar, bir kac yildir konustugum biri var ben seviyorum ama o beni arkadasi olarak görüyor maalesef bu asktanda gecemiyorum. bir kac hafta once tüm sosyal medya hesaplarini sildi instayi gizli ye aldi ne zaman baksam wp de online görüyorum, ben ask iliskilerinde cok zayifim o yüzden bir sevgili oldugunda hesaplar silinir mi buna isrettir bilemiyorum oluyor mu böyle seyler yardimci olur musunuz? bunca yildir sevgilisi oldugunda bunlari yapmayan biri ayrica düzenli hikaye atan biri de. daha bir ay önce her sey süt limandi yazisir konusurduk bir ayda bi anda degisti her sey
Aynen biri benim duygularımı bile bile benimle görüşmeye devam etti 1 buçuk sene.. hakkımı helal etmiyorumSizin ona ilginizi bildiği halde hâlâ umut verir gibi konuşması bu adamın karakterinde sakatlık olduğunun göstergesi siz adama aşık olma hissini sevmissiniz biraz mantıklı olsanız bu tip bir çakala selam bile vermezsiniz.Canı istemiş her yerden engellemiş biraz egosunu okşatmak isterse yine size yazar,biliyor ki hep bıraktığı yerde olacaksınız ne acı.........
Üyelikler mi karıştıAynen biri benim duygularımı bile bile benimle görüşmeye devam etti 1 buçuk sene.. hakkımı helal etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?