her sey bir anda degisti, anlayamiyorum

trueblue_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
50
23
88
selamlar, bir kac yildir konustugum biri var ben seviyorum ama o beni arkadasi olarak görüyor maalesef bu asktanda gecemiyorum. bir kac hafta once tüm sosyal medya hesaplarini sildi instayi gizli ye aldi ne zaman baksam wp de online görüyorum, ben ask iliskilerinde cok zayifim o yüzden bir sevgili oldugunda hesaplar silinir mi buna isrettir bilemiyorum oluyor mu böyle seyler yardimci olur musunuz? bunca yildir sevgilisi oldugunda bunlari yapmayan biri ayrica düzenli hikaye atan biri de. daha bir ay önce her sey süt limandi yazisir konusurduk bir ayda bi anda degisti her sey

Sizin duygularınızdan haberdar mıydı? Haberdar olduğu halde sizle durmadan konuşup arkadaşı olarak görmesi hoş değil. Umut vermiş gibi olmuş. Ve ilişki yaptığı için silme ihtimali yüksek. Önünüze bakın vazgeçin bu kişiden

Bunca yıldır sevgilisi olduğunda böyle yapmayan biri.. Bunca yıldır sevgilisi olduğunda da böyle hisler beslemenize rağmen adamın hayatından çıkmamak..
Bunca yıldır olan ilişkileri gibi değildir bu sefer ciddi bir ilişkisi vardır. Ya da hayatında kimse olmasa bile size karşı bir şey hissetmediği ve sizin hislerinizin de ona ağırlık yapmasını istemediği için sizi hayatından çıkarma operasyonudur belki. İhtimalleri değerlendirdim

Sevgiliniz olmayan biriyle ne konuşuyordunuz ki birkaç yıldır hem de? Belki sizin ilginizi fark etti ki fark etmemek mümkün değildir muhtemelen, ve rahatsızlık duydu.
Belki ciddi bir ilişkisi olana kadar sizi oyaladı ve şimdi ayak bağı olmayın diye sizi engelledi kullandığı uygulamalardan.

Yakında düğün haberi gelir.

evet, haberi var. nasil anlatilir ki hemen burda bilemyiorum ama ben kendimi bildim bileli seviyorum onu, o da beni sever ama asik degil bunun icin kizmam da ona his bu. ama su an aci cekiyorum bunca hesap kapatmasi bana daha az yazmasi ki hala yaziyor bilemiyorum iste bir iliski 1 ay da ne kadar ciddi olabilir ki bütün bunlar olsun?

Başkalarıyla sevgili olduğunda bile adamla görüşmeye devam etmişsiniz, kendinizi ne hallere sokuyorsunuz ya.. Kendi değerinizi yerlere seriyorsunuz.
Ciddi bir ilişkiye başlamıştır, kopun siz de artık.

Hesaplarını silmemiştir sizi engellemiştir bir kişiyi engellediğinde faketen bile baksanız IP engellendiği için silmiş gibi görüyorsunuz

Neden sizi sevmeyen birisine bu derece bağlanırsınız anlamam. Bir ben böyle olmadım hiç. İyi ki de olmamışım.

Yaşlarınız kaç ? Okuyor musunuz; ikinizde çalışıyor musunuz ?

Sizi aevmeyen biriyle ezik gibi nasil konusup iketisimde kalip hala hesaplari kapatti az yaziyor diye aci cekiyosunuz o kisi biriyle evlenicek yaticak kalkicak sevicek siz ne yapacaksiniz ara sira bana mesaj atsin diye bekleyecekmisiniz yani ne sacma kendi isinize bakin unutun yani

Sizin ona ilginizi bildiği halde hâlâ umut verir gibi konuşması bu adamın karakterinde sakatlık olduğunun göstergesi siz adama aşık olma hissini sevmissiniz biraz mantıklı olsanız bu tip bir çakala selam bile vermezsiniz.Canı istemiş her yerden engellemiş biraz egosunu okşatmak isterse yine size yazar,biliyor ki hep bıraktığı yerde olacaksınız ne acı.........

evet ciddi ilişkisi olmuş net. yıllardır seviyorsunuz ama vazgeçin bence üzgünüm. size aşık olmayan biri. umut yok yani. yıllarca olsaydı olurdu. başka ortamlara girin. nasıl bu kadar takılı kaldınız onda hayret. yazık değil mi size yıllarınız geçiyor

Aynen biri benim duygularımı bile bile benimle görüşmeye devam etti 1 buçuk sene.. hakkımı helal etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…