portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
tavsiye edeceğiniz bir kitap var mıBu sorularınızın cevaplarını burada bulacağınızı sanmıyorum. İçinize doğru bir yolculuk yapmanızın vakti gelmiş sanki.. Varoluşçuluk, inançlar, hayatta kalma içgüdüsü, insan psikolojisi, evrim gibi derya deniz konularda biraz okumanızı tavsiye ederim belki ufkunuzu açar..
tavsiye edeceğiniz bir kitap var mı
forumda kiminiz heyecanla yeni aldığı ürün yorumunu paylaşıyor, kiminiz yeni aşkını, kiminiz kayınvalidesiyle olan bir kavgasını. peki kızlar bunun sonu ne? her gün makyaj yapıp, en güzel parfümlerimizi sıkıp işe/okula gidiyoruz. ama bir gün öleceğiz, niye yapıyoruz bunca şeyi? tam yıllarını verdiğin işte terfii ettiğini düşün ama hiç o masada oturamadan ertesi gün bi trafik kazasında ölceksin mesela, ee? bunun anlamı, mutluluğu nerde kaldı?
Tanrı istemezse insan ölmezmiş hepimiz bir gün bu hayattan gidiceğimizi bilerek yaşıyoruz takma.forumda kiminiz heyecanla yeni aldığı ürün yorumunu paylaşıyor, kiminiz yeni aşkını, kiminiz kayınvalidesiyle olan bir kavgasını. peki kızlar bunun sonu ne? her gün makyaj yapıp, en güzel parfümlerimizi sıkıp işe/okula gidiyoruz. ama bir gün öleceğiz, niye yapıyoruz bunca şeyi? tam yıllarını verdiğin işte terfii ettiğini düşün ama hiç o masada oturamadan ertesi gün bi trafik kazasında ölceksin mesela, ee? bunun anlamı, mutluluğu nerde kaldı?
Yeraltından notlar kafan düzelir iç yolculuğunda dolaşırsın.tavsiye edeceğiniz bir kitap var mı
Hayata bağlansın da ruj sürmese de olur.Ben depresyondayken tam da böyle düşünüyordum. Hatta yaşamak acı bile verir olmuştu anlamsızca..inan beyninin oyunu bunu sorgulatan. Bir gün geçecek ve o ruju beğenmeyip diğerini süreceksin
Zaten ruj olayını hayata bağlanma örneği olarak sunmuştum.çünkü o psikolojide kişi ; hiç bir şey fark etmez, nasolsa öleceğiz psikolojisinde oluyor. Bir şeyler fark edecek senin için anlamında söyledim. Ki konuyu okuduysanız süslenip, parfüm sıkmak bile saçma geliyor demiş.Hayata bağlansın da ruj sürmese de olur.
Ben depresyondayken tam da böyle düşünüyordum. Hatta yaşamak acı bile verir olmuştu anlamsızca..inan beyninin oyunu bunu sorgulatan. Bir gün geçecek ve o ruju beğenmeyip diğerini süreceksin
Bunu dusunerek yasamak mi iyi sizce. Yoksa aldigimiz her nefese sukrederek hayatin tadini cikarmak mi iyi bende size soruyorum.forumda kiminiz heyecanla yeni aldığı ürün yorumunu paylaşıyor, kiminiz yeni aşkını, kiminiz kayınvalidesiyle olan bir kavgasını. peki kızlar bunun sonu ne? her gün makyaj yapıp, en güzel parfümlerimizi sıkıp işe/okula gidiyoruz. ama bir gün öleceğiz, niye yapıyoruz bunca şeyi? tam yıllarını verdiğin işte terfii ettiğini düşün ama hiç o masada oturamadan ertesi gün bi trafik kazasında ölceksin mesela, ee? bunun anlamı, mutluluğu nerde kaldı?
Kendin de yazmissin işte belki yarın öleceksin. O yüzden böyle derin derin düşünmeyi bosver de hayatını yaşa.forumda kiminiz heyecanla yeni aldığı ürün yorumunu paylaşıyor, kiminiz yeni aşkını, kiminiz kayınvalidesiyle olan bir kavgasını. peki kızlar bunun sonu ne? her gün makyaj yapıp, en güzel parfümlerimizi sıkıp işe/okula gidiyoruz. ama bir gün öleceğiz, niye yapıyoruz bunca şeyi? tam yıllarını verdiğin işte terfii ettiğini düşün ama hiç o masada oturamadan ertesi gün bi trafik kazasında ölceksin mesela, ee? bunun anlamı, mutluluğu nerde kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?