her şey boşunaymış gibi

Kk'da dolasirken arada vefat etmis olan arkadaslara denk geliyorum. Mesajlarina konularına bakıyorum. Cok tuhaf yani bugun varsin yarın yok. Ben de ayni hisslere kapılıyorum ama hayat devam ettigi sürece çabalıyoruz iste.

Asıl hayat kısa olduğu için bu hayatı dolu dolu yaşamak lazım. karlar bağlayıp ölümü beklerse ohoooooo

ben de düşünürüm bu tarz şeyleri , çoğu zaman
düşünmek iyi bence , hiç akıla gelmemektense
ama hayatı da ertelemeyin öleceğiz diye.

Hiç ölmeyecek gibi dünya hayatına,yarın ölecekmiş gibi ahiret hayatına önem verin diye bir hadis var.Ama biz ne kadar uyguluyoruz orası tartışılır.

valla ne zaman öleceğimizi bilmeden yaşayabileceğimiz en iyi hayatı yaşıyoruz.geleceği bilmek ne kadar merak uyandırsa da insan psikolojisi için zararlı.o yüzden bu dünyada bunu kafaya taksanda yaşıyorsun takmasanda.düşün durup dururken önemli bir damarın yamulsa anında ölebilirsinde kazayı vs geçtim.her anımız mucize.

Biraz derin düşünen bir insansınız belli. Ben yaklaşımınızı doğru buluyorum. Bomboş işlerden boşa harcanan vakitlerden kaçmanız güZel bişey. Ama bu olgunluk sizi karamsarlığa değil dinginliğe itmeli. Sevdiklerinizi kırmadan günlük hırsların peşine düşmeden mutlu uzun bir hayat geçirmeniz dileğiyle.

bende ölümü her daim düşünürüm ama sizin gibi değil. olumlu bakarım ve üzdüğüm kırdığım insanlara ulaşırım ya da sevdiklerime seni seviyorum derim... evet ölüm bir gerçek ama ne zaman geleceğini bilmeden de olsa belki 5 yıl belki 50 yıl hayatımı daha kaliteli yaşamak için çaba sarfederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…