Her şey çığrından çıktı!!!

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Kızlar tanıyanınız vardır.Az çok problemli bi evliliğim ve asla değişmeyeceğine inandığım bi eşim var.Boşanma kararı aldık evden gideceğini söyledi ama hala gitmiyor soruyorum cevapta vermiyor.Kısaca bi durumu sizinle paylaşıp değerli görüşlerinizi rica ediyorum.Annesine asla laf ettirmiyor asla.hep o masum ve mazlum ben şeytanım.en ufak bir tartışmada gerizekalı,vb.hakaretler havada uçuşuyor.olaya gelelim benim annem bebeğime üç-dört ay, pederimse erkek başına bakan yok diye yaz tatiline kadar baktı .Allahrazı olsun.Peki kaynanam nerdeydi sevgilisiyle evinde keyif çatıyordu.taki oğlum 3 yaşına girdi hanım o zaman gördü.seviyo görünüyor da ne kadar samimi bilemem.benim eşim annemlerin yaptığı herşeyi yok sayarken anasının çocuğu bi parka götürmesi bile çok kıymetli oluyor.Yapılan bu çifte standarta canım sıkılıyor artık.Ortayı bulamıyon anan gelince bizi gözün görmüyo dedim diye çatalı bogazıma saplamaya kalktı.orospu sen ne istiyon annemden dedi.benim annemleri bi doktora götürdün başıma kalktın bende sen ananı götürmelerini sayacam dedim.yani anlayacağınız benim sorunum kaynanam değil eşimmiş aslında,ve en kötüsü bütün bunlar oğlumun gözü önünde oluyor.Artık öyle hissizim ki.değişir diye çok ümit ettim,sabrettim,bekledim ama namusuma varıncaya dek küfürler...öfeksi dinince özür diler ama artık inanın kendimi öyle değersiz görüyorum ki.Çocukla ilgilenmek istemez,hep uyumak ve bilgisayarında vakit geçirmek istiyor .neyse daha önce boğazıma bıçak çalmışlığıda var.bakıyorum şöyle 5 yıllık bu evliliğe evet benimde yanlışlarım çok oldu.Ama bu hataların hiç biri benim hayvan gibi dövülüp hakaret duymamı gerektirmezdi.Şu an işteyim moralim öyle bozuk ki kendimi toparlayamıyorum.bi erkek neden karısına bu denli düşman olur ve adamdan saymaz.kıymet vermez.ben nerde hata yaptımda bunlar oldu?

Son düzenleme:
çocuklar babasız büyümesin diye boşanma diyecek biri değilim,o çocugun saglıklı bir ortamda büyümesi gerekiyor evde bu kadar tartışma onun gözünün önünde oluyorsa yollarını ayır derim,çocuk olanları asla unutmaz ve hep rol model alacak babasından ,bence hiç uzatma

O durumda size o iğrenç kelimeyi (yani hayat kadını diyim siz anlayın) yakıştıran bir erkekle hala aynı havayı solumaya tahammül edebiliyor olmanız hatalarınızdan sadece biri.

çok korkuyorum benim boğazımı bıçakla kesecekti çocukta dibimizde.Haklısın hem de çok.

eee yani zuzu seni öldürmesini mi bekliyorsun adamın yapmadıgı halt kalmamış ki

şu an ağlıyorum gözyaşlarımı saklıyamıyorum öğrencilerim yüzüme bakıyor.ben diyetimi fazlasıyla ödedim yine affedeceğimi düşünüyor.hep öyle olmadı mı zaten.hatalarımdan biri de hep affetmekti.

bir erkek karısına neden değer vermez :44:
kadın da kendine değer vermediği için olabilir mi? o değeri hissettirmediği için olabilir mi?

bu yaşanan ilk olmamış sanırım. hep şiddet,bıçak dayamalar vs vs.:44::44:

hem de evladınızın yanında bunu yapıyorsanız kusura bakmayın ama evladınıza yazık.. size bile değil ama o masum yavrunun psikolojisi kimbilir nasıldır?

sizi tutan ne ?

çocuğunuzun sağlıklı bir ortama ihtiyacı var.

ALLAH aşkına sen nasıl duruyorsun o adamla hala aynı evde senin bir kere can güvenliğin yok...
neler duyuyoruz medyadan adamlar eşlerine neler yapıyor....
umarım tez zamanda başınıza bir şey gelmeden kurtulursunuz.....

öğretmensin üstelikte,elinde mis gibi mesleğin var bu adama neden bu kadar müsamaha gösteriyorsun ki,bak ekonomık özgürlüğü olmadıgı için böyle kocalara tahammül eden (mecburiyetten) o kadar cok kadın var ki

Allah aşkına daha neyi bekliyosun arkadaşım 3.sayfa haberi olmayı mı.aç bak gazetelere hergün kaç kadın böyle manyak eşlerinin kurbanı oluyor.

zaten boşanma kararı almışsınız daha benim annem benim babam gibi manasız tartışmalara ne gerek var? yok annesi şöyleymiş falan şimdi en önemli sorunu bu olmamalı değil mi? sana sözel ve fiziksel şiddet uygulayan bi kocan varken k.validen konu bile olmamalı. aç davayı kurtul bu adamdan.dayakla,küfürle ömür mü geçer.o çucuğa da yazık.

Bu zamana dek seviyodum bi yerlerde herşeye rağmen.Belki zamanla değişebilirdi tek ümidim.Sanırım burdada hata yaptım çok sevmekle...

Bu zamana dek seviyodum bi yerlerde herşeye rağmen.Belki zamanla değişebilirdi tek ümidim.Sanırım burdada hata yaptım çok sevmekle...

Çok sevmek değil bu. Hırs. Düzelsin düzelecek düzelteceğim.
Böyle bi adam düzelmez. Bazen vazgeçmek gerekir.

Mutlu olmayı hak ediyosunuz, çocuğunuz da.

Son düzenleme:

Emin olun dava açacağım kararımı kesinlikle verdim.oğlumuda kurtarıcam böyle zavallı bi insandan.

kızlar Allah razı olsun. şimdi çıkmam gerek ders başlıcak sonra durumdan haberdar ederim.

Benim eski kayınpederle valide boşanmışlar ama ne boşanma. Adam çalışmamış, içmiş mıcmıs gezmiş, itiraz edince de tekme tokat girişmiş kadına. Kadıncağızın da canına tak ettiği bir gün orta sehpa mı ne zımbırtıysa adamın kafaya gecirmiş, hızını alamamış adamın bacağına girişmiş Bacak iptal Neyse güldüğüme bakmayın ama can havli işte.

Olay bu deği. Olay; o sırada 5 yaşında olan eski eşim tüm bunlara şahit oluyor. Annesinin babasına saldırmasını, babasının sürekli annesini dövmesini görüyor.....

Yıllar sonra karşısına bir saf cıkıyor (evet o saf benim ) evleniyor. Bir gün diyor ki; çalışmamak da normal, kadın dövmek de normal demek ki. Annem onları hakedecek ne yapmıştı ki babam yaptı vs vs.... E adam babadan öyle görmüş.

fazlasıyla yüz göz olunmuş iflah olmaz bi evlilik var ortada.
aslında olan bitenle ilgili söylenecek bişey yok çünkü kendi durumunuzun siz de farkındasınız.
keşke çocuk doğurmasaydınız bu adamdan.
bu saatten sonra kaynana falan hikaye, sadece kavga konusu.
durumunuzu ayarlayın ve çocuğunuzun ruh sağlığı için bu adamdan ayrılın..
kolay gelsin..

Ailenden birileri yaninda olmadan bosanma kararini belirtme cunku ofke kontrolu olmayan bir es sana siddet uygulayip oldurebilir.Ailen ayni sehirdeyse yanlarina git veya guvendigin bir buyugunden size cocugun ve sana yardim etmesini iste...Cunku ofke kontrolunu yapmasi icin esine telkinde bulunsun eger kabul ederse psikologa gidin ama kabul etmezse can guvenligim yok nasil bu evde cocugumla durayim de ama tahrik etme amam dikkat cocugunun yasayan bir anneye ihtiyaci var ahirete gitmis bir anneye degil!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…