O durumda size o iğrenç kelimeyi (yani hayat kadını diyim siz anlayın) yakıştıran bir erkekle hala aynı havayı solumaya tahammül edebiliyor olmanız hatalarınızdan sadece biri.
[/QUOT
en
büyük hatam ama git diyom gitmiyor ya .nasıl defetsem şaştım.en son ben giderim artık.
çok korkuyorum benim boğazımı bıçakla kesecekti çocukta dibimizde.Haklısın hem de çok.
eee yani zuzu seni öldürmesini mi bekliyorsun adamın yapmadıgı halt kalmamış ki
şu an ağlıyorum gözyaşlarımı saklıyamıyorum öğrencilerim yüzüme bakıyor.ben diyetimi fazlasıyla ödedim yine affedeceğimi düşünüyor.hep öyle olmadı mı zaten.hatalarımdan biri de hep affetmekti.
ara polisi. hemen gelsinler o insan müsveddesini götürsünler evden..çok korkuyorum benim boğazımı bıçakla kesecekti çocukta dibimizde.Haklısın hem de çok.
bir erkek karısına neden değer vermez :44:
kadın da kendine değer vermediği için olabilir mi? o değeri hissettirmediği için olabilir mi?
bu yaşanan ilk olmamış sanırım. hep şiddet,bıçak dayamalar vs vs.:44::44:
hem de evladınızın yanında bunu yapıyorsanız kusura bakmayın ama evladınıza yazık.. size bile değil ama o masum yavrunun psikolojisi kimbilir nasıldır?
sizi tutan ne ?
çocuğunuzun sağlıklı bir ortama ihtiyacı var.
Bu zamana dek seviyodum bi yerlerde herşeye rağmen.Belki zamanla değişebilirdi tek ümidim.Sanırım burdada hata yaptım çok sevmekle...
Allah aşkına daha neyi bekliyosun arkadaşım 3.sayfa haberi olmayı mı.aç bak gazetelere hergün kaç kadın böyle manyak eşlerinin kurbanı oluyor.
zaten boşanma kararı almışsınız daha benim annem benim babam gibi manasız tartışmalara ne gerek var? yok annesi şöyleymiş falan şimdi en önemli sorunu bu olmamalı değil mi? sana sözel ve fiziksel şiddet uygulayan bi kocan varken k.validen konu bile olmamalı. aç davayı kurtul bu adamdan.dayakla,küfürle ömür mü geçer.o çucuğa da yazık.
Çok sevmek değil bu. Hırs. Düzelsin düzelecek düzelteceğim.
Böyle bi adam düzelmez. Bazen vazgeçmek gerekir.
Mutlu olmayı hak ediyosunuz, çocuğunuz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?