Her şey çığrından çıktı!!!

kendiniz için değilse bile oğlunuz için boşanmalısınız....

niye sürekli annesini kötülüyorsun ki arkadaşım. anası işte atsan atılmaz satsan satılmaz.
demekki annesi hakkında konuşmasan bu problemlerde çıkmayacak. ben de yaptım bu hatayı, annen şöyle baban böyle......
ee evet öyle de bizim gözümüzde öyle, onlar öyle görmüyorlar. görme, duyma madem kaynananı. onun yüzünden senin bu yaşadıklarına değer mi, yavrunun üzülmesine gözlerinin önünde babasının annesine şiddet göstermesine değer mi??
siz bunları yaşarken o kılını kıpırdatmıyor bir de sevgilisiyle gününü gün yapıyor demişsin. bence onu bu kadar önemseyip evliliğini çıkmaza sürükleme.
evet kötüler, evet bir hayırları dokunmuyor ama bir de zararları dokunsun diye biz de söylenip durmayalım........
öldü, yok farzet kaynananı. bırak anam da anam olsun. sen kötüleyince pek bi kıymete biniyor anaları. sen adını bile anmazsan onların da umurlarına gelmiyor inan......

konunuzu sonuna kadar okuyamadım bile bu ne çirkin bir üslup
bir kadına küfürlü sözcükler kullanmayı asla yakıştıramıyorum
konunuzu okuyamadığımdan sorununuz hakkında yorumda yapamıyorum..

hatayı kendıne arıyor olman en buyuk sacmalık! adam zıvanadan cıkmıs sen ben ne yaptım dıyosun. dunyada erkek mı kalmadı allah askına. adam senı öldürünce yada cocuguna zarar verınce mı goruceksın bıseylerı.

Sorunlu bir babayla büyüdüm 21 yaşındayım ve diyorum ki keşke ayrılsalarmış annemle babamda ben bu yaşadıklarımı yaşamasaydım .
Babam bana da o... dedi .
Beni her ortamda rezil etti, herkesin içinde dövdü kaç kere .
Ayrılmanız daha hayırlı .

Ya mesleğiniz varsa niye çekiyorsunuz ki bu adamı anlamam?
Şurda yaşayacağımız 20-30 yıl orası bile meçhul..
Artık boşanmak da gayet doğal bir şey..

Kendisine değer vermeyen bir bireye karşısındaki hiç değer vermez bence.Tüm bunları sineye çekmek kabul etmektir. Kızmayın; hepimiz yaşadık bunları bir şekilde.Ama lütfen sevmek her şey değil, yaşadığınız olaylar bunu kanıtlar nitelikte. Hayatta kendiniz için yaşayın.Öncelik siz olun yoksa mutlu olamazsınız. Ve boşandıktan sonra asla ama asla eskiyi düşünmeyin. Elinde mesleği olan güçlü bir kadınsınız kimse sizi bir hiç gibi göremez.

Git diyorum gitmiyor diye bir şey yok

Boğazına bıçak dayayan adamdan gidip şikayetçi olacaksın, uzaklaştırma verirler

Sonrada davanı açıp boşayacaksın, onun gönlüyle gitmesini beklersen asla kurtulamazsın

evet sorun kaynanan değil eşinmiş gerçekten...
çok ileri gitmiş her kelimesiyle ve tavrıyla,hareketiyle...
düzelmesini düşünmek pek gerçekçi bi bakış olmaz sanırım...
senin gitmeni bekliyo belkide..
ailenin yanına gidemezmisin...

Sana ne sevgisi nede saygisi kalmis. Psikolojini bozmus, cocugununkinide
Bozmadan kurtulmaya bak.

öfkeliyken eline diline hakim olamayıp, sakinleşince özür dileyen adam = öfkeyle kinle nefretle karısını, çocuğunu (Allah muhafaza) doğrayıp adliye çıkışı yavşakça kameraya bakıp "pişmanım" diyen adam.

NET.

"Bir erkek, hanımını döverse, kıyamette onun davacısı ben olurum." Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)

Bşy sölicem boşanın demicem çünkü siz kalben ve zihnen boşanmışsınız zaten. Neyi bekliyosun at resmiyeti de. Hem çocuğun hem kendin için derhal çık git o evden. Bababn ve annen anlayışlı insanlar gibi geldi, nasıl karşılarlar bilemiyorum ama derhal ailenin yanına git. Onların yanında olmak sana da çok iyi gelicek emin ol. Ve zaten yitip gitmiş bşyi resmiyete de dö bi an önce yazık etme yavruna.

Sen neler yaşıyosun inanamıyorum!!! Ay ağlicam ya

kızlar kabul etmiyor ayrılmayı ve evden gitmeyi akşamdan beri olacakları anlatıyorum kararımı kesin diyorum ama iplemiyor beni.oralı bile değil.Allahım nasıl kurtulucam ben bundan.Ailem başka bi şehirde ve uzakta.çalışıyorum işi bırakıp öyle nere gideyim burda tanıdıkta yok.sıkıştım kaldım.Sanki o.... diyen o değil,sanki beni çatallamaya çalışan o değil.sanırım bu adam psikopat.hele diyor bi polis çağır şikayet et beni, kan gölüne çevirirmiş bu evi(((

Son düzenleme:
konunuzu sonuna kadar okuyamadım bile bu ne çirkin bir üslup
bir kadına küfürlü sözcükler kullanmayı asla yakıştıramıyorum
konunuzu okuyamadığımdan sorununuz hakkında yorumda yapamıyorum..

o küfürleri ben değil eşim demeye utandığım şahıs söyledi.benim tek kötü cümle kurmuşluğum yok.Sanırım dikkatinizden kaçtı.

Arkadasim ben de ogretmenim ve bu tur olaylar icin il ici yada il disi aninda gorevlendirmeyle istedigin ile gidebiliyorsun.rapor alip cicugunla memlekete gut.oarada karakola gidip sikayet et.esinin seni tehtid ettini vs. anlat.aile bakanligi cok daha hassas bu konularda.sonra ettigin sikayet dilekcesiyle bulundugun il milli egitim muduruyle gorus.tayin zamanina kadar gorevlendirmen yapilir.olmadi aile bakanligina ac telefon gorus.
Bu kadar caresiz olma gozunu seveyim.

Nasil uzuldum ya karisini korumasi gereken adam kendi bir tehtid olmus sana.lutfen uzaklas sonunu iyi gormedim ben bu adamin

Ben evli değilim, büyüklerin bi lafı vardır bekara koca boşamak kolay derler diye ama bence çocuğunuzun psikolojisi acısından ayrılmak daha mantıklı cocuk şiddetli ve hakaretli ortamda ne kadar sağlıklı olabilir,eşinizin size yaptıkları hiç adil değil.. Eşiniz olmadan da yapabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bence al cocugu da bu adam hiç mi işe gitmiyor. Al cocugu baska sehirde de olsa ailenin yanına git. Orada şikayet edersin birşey olursa

Rezalet ya..İnsanlar saygıyı nasıl bu denli yitirir aklım almıyor..

Yapıcam edicemle olmaz arkadaşım..Pazartesi davanı aç, gerekirse o evden taşın..Gidebileceğin bir yer varsa tabi..

ben de öğretmenim müdürün anlayışlı biriyse konuş ve rapor al doğru ailenin yanına git.şu an tayin isteyemezsin anneni veya babnı al geri dön ayrı ev tut boşanma davanı aç yazın da tayin istersin.bence o adamla aynı evde daha fazla durma.parana puluna da sahip ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…