Rüyada Cezvede Kahve Pişirmek
Rüyada cezvede kahve pişirmek kısmet almak şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin özellikle de gönül işinden yana yüzünün güleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet edilir.
Wayy wayy wayy ruyaya baksen de evliysek nolucsk simdik.. maalesef kocacimda kadrimi kiymetimi hic bilemedi,bilmek istemefi belkide..onun yuzunden kafayi yicem anormal davranislar sergiliyorum arada
kocaciik beni bosayip nafaka ve tazminat isteyene kadar bu anormal davranislarin normalleseceginden endise ediyorum
Neyse biraz uykum gelir gibi oldu ..gidip yatayim..bi ara devam ederim veya baska seyler gelir aklima ama artik sikayet etmekte istemiyom ben aciz bi insan degilum diyom bi bakiyom yazdiklarim yine sikayet eder gibi olmus
Guclu,iradeli biriyim ama kkya gelince bu ceketimi duvara/kapiya asip..sinirimi,hirsimi,gizlidiklerimi,guluslerimi yazip birakiyorum..kapidan cikarken yine ciddi,iradeli,guclu,belkibiraz havali,birazda alimli kadin olarak yasantima geri donuyorum