geçmiş olsun ..
evet geldi mi üst üste gelir hep. benimde şu anda hayatımda öyle bir dönemdeyim ve resmen doğal karşılamaya başladım problemleri artık şaşırmıyorum..
ama yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum. biliyorum ki bütün bunlar geçicek. herşey normale döndüğünde, normale olan özlemim dolayısıyla daha fazla haz alacağım yaşamımdan..
oyy kıyamam bunalmışsın canım Rabbim daha beterlerinden korusun işallah :teselli:
Canım benim demek ki şuan tam sabrının sınandığı bir dönemdesin inşallah her şey biran önce düzelecek ama ne olur biraz sabret bol bol Rabbime dua edelim ki sana acil şifalar versinAma ne olur ümitsizliğe kapılma hepsi geçicek çok çok yakında hepimizden sağlıklı olacaksın :jeyyar: Bak sana destek olan ailen nişanlın bide biz varız çevrende sana değer veren bir sürü kişi var belki şuan elimizden pek bişey gelmiyor ancak bol bol dua edebiliriz keşke yapabileceğimiz başka şeylerde olsa :teselli:
Kortizon ilaçlarını kullanırken de doktorun mutlaka uyarması gerekiyordu bence burada onun çok büyük hatası varklava: Neyse biz şimdi olumsuzluklara takılıp canımızı sıkmak yerine her şey geçecek azcık sabır diyelim :1hug:
Ayrıca çok çok geçmiş olsun şekerparem benim
Canim ya gecmis olsun, gercekten arkadasin dedigi gibi sinav bu, insanlar yilda 2 kere sinanirmis canim, oda en az ben bu lafi duymustum ve hep buyuk olaylar yasadigimda
buna bagliyor biran onca bitmesi icin dua ediyorum. BEnde suanda sanirim bir sinavdayim
o kadar karisik durumlarki canim. Neyse demem oki hersey insanlar icin
dizlerin iyilesir, ilaclari birakirsin. Ameliyati annemde oldu cabuk toparlandi sende
oyle olursun ins. ilaclar bitincede yan etkiler kalkar. yuzunde duzelir. Yeterki sen moralini yuksek tut ve seni oyalayacak birseyler yap
bos bos durmak iyice kafanda kurmana sebep olur. Orgu or canim, psikologlar bile
oneriyor desarj olmak icin, terapi gibi gelir. Arkadaslarini eve cagir , sohbet edebilir
kafani dagitabilirsin. Film izle biraz kafan dagilir. Olanlarin uzerine gitme bence ve hersey
gececek gozuyle bak. Birde canim nazarada gelmis olabilirsin bol bol felak nas okuttur yada oku
Allah sifa versin canim.
Çok ama çoook geçmiş olsun canım . İnsanlar bir şekilde sınanıyor . Demek ki senin de sınavın bu . Allah beterinden korusun inşaallah .
Çok sıkıldığın zaman Mevlana Hazretlerinin şu sözü hatırla :
Dikenden gül bitiren , kışı da bahar haline döndürür . Selviyi hür bir halde yücelten , kederi de sevinç haline sokabilir .
Şimdi dikenler canını acıtsa da sabret , gülün gelişi yakındır ...
hepinize ayrı ayrı cok tesekkur ederım,buraya yazdıgımda sızden gelen yazıların benı mutlu,motıve edıcegını bılıyordum.Çok şükür ki ailem,en yakınlarım ve sizler bana bu kadar desteksiniz.kendimi yıllık bakıma almış gibi hissediyorum cıktıgımda her sey cok daha guzel olucak Allah'ın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?