her şey çok üstüste geliyor:(

canım çok geçmiş olsun.

dertlerin hobisidir, hep üst üste gelirler zaten... ve sen üst üste geldiklerini düşündükçe daha da gelirler... mutlaka kafanı boşaltacak birşeyler bulman lazım. el işi, film, kitap, müzik neye ilgin varsa artık.

ve bence bir de kurşun döktür derim ben. nazara iyi gelir, üzerindeki negatif enerjiden kurtulursun a.s

Valla canım bir hocaya arapça kuran okutmak yerine kendin çok rahat türkçe kuranı kerimi eline alıp nazara karşı olan felak ve nas surelerini okuyup Allaha dua edebilirsin.

ahh ahh sizi habersiz bırakırmıyım,fotolarımla eslik ederim size

dogru dıyorsun canım şuan bana en güzel gelen hobi hayal kurmak:)
kursun dokturmek degılde,kendimi okutturmayı dusunuyorum,çok çabuk etkileniyorum çünkü nazardan

Valla canım bir hocaya arapça kuran okutmak yerine kendin çok rahat türkçe kuranı kerimi eline alıp nazara karşı olan felak ve nas surelerini okuyup Allaha dua edebilirsin.

Bol bol dua ediyorum zaten hem kendim için hemde diğer hasta insanlar için biran önce sağlığımıza kavusalım dıye..

öncelikle çokkkkkkkkkkk gecmiş olsun.Allah daha beterinden saklasın.
herkes demiş benim de diyeceklerimi.vardır bir hayır.bizler de dualramızda sana yer verelim.biran önce atlat inşallah bu zor günleri....mutlu haberlerini duymak dileğiyle...

çok geçmiş olsun canım inş bu kötü dönemi bir an önce atlatırsın.geldimi hep üst üste gelir zaten.bende son gnlerde çok sıkıntılı şeyler yaşıyorum kendimce.ama geçiyor hepsi bunuda biliyorum .moralimi yükseltecek şeyleri düşünüyorum.oğluma bakıyorum ,eşime bakıyorum onların gözlerinde huzuru buluyorum:)

gecmis olsun canim benim insallah en kisa zamanda iyilesirsin :teselli:

geçmiş olsun yaşadığınız sıkıntılar bi anda gelmiş benzeri bir durumla ben yeni evliyken karşılaşmıştım öyleki artık kendimde kusur aramaya başladım neden herşey beni buluyo diye
çevremde daha çok sıkıntı çeken insanları görünce halime hep hamdettim rabbim daha beterini yaşatmasın dedim senin içinde sıkıntılı günler geçecek inş
ne giydin topiğinden takip ediyorum seni çok güzel bir yüzün var maşşallah kilonda gayet iyi

çok geçmiş olsun tatlım
allah şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin..hiç üzülme kafana takma hastalıkla yaşamak nedir çokk iyi bilirim..geçen sene bende parmağımdan amlyt oldum ufacı bişey çıkmıştı ve sürekli kanıyodu bütün doktorlar bu duruma şaşırdılar en sonunda bir doktor eşimle yüzümüze karşı %80 tümör amlyt dedi resmen yıkılmıştık ama birbirimize hiç belli edemedik ve bunu öğrendiğimizde henüz 5 aylık evliydik...sonunda amlyt oldum ve o parça temiz çıktı ama o an sevinçten ikimizde ağlamıştık
senin içinde tez zamanda herşey yoluna girer inşlh canımcım dua et bende edicem senin için opuyorumnanaktan

canım öncelikle geçmiş olsun,
herkesin belli zamanlarda sabrının denendiği anlar vardır sen de öyle bir zamandasın belli ki,belki biraz tahammülün azalmıştır olaylara yoksa anlattığın şeyler pek de kafaya takılacak psikolojini bozacak şeyler değil..çevrene bakarsan insanların ne sıkıntılarla boğuşmak zorunda olduğunu görsen bence haline şükredersin,Allah beterinden esirgesin.
menisküs zedelenmesi olduğundan bahsetmişsin anladığım kadarıyla yaşın çok genç yani en azından menisküs ameliyatı olman gereken bir yaşta değilsin bence,ameliyat olmadan önce konservatif yöntemlerin tamamını tüketmiş olman gerekir,fizik tedaviye girmeni tavsiye ederim tedavi esnasında fizyoterapistin vereceği egzersizleri iki ay düzenli yap bak göreceksin ağrı filan kalmayacak
bize çok geliyo ikinci hatta üçüncü derece meniskopatiler,ortopediste sorsanız hemen ameliyat edelim der ama bence bu o kadar da kolaylıkla yapılmaması gereken birşey,nitekim birçok hasta ameliyattan sonra da tekrar bize geliyolar tedavi için,yani demek istediğim ameliyatı ne kadar geciktirirsen senin için o kadar iyi.
çok geçmiş olsun canıma.s.a.s.a.s.

cok gecmıs olsun canım sanada,temız cıkmasına saglıgına kavusmana cok sevındım.tesekkur ederım duaların ıcın opuyorumnanaktan

bu konular hakkında cok bılgım yok canım ama doktorun dedıgı suydu ezık ve su toplamasını ılac ve fızık tedavıyle gecırıcek ama sag dızımde yırtık oldugu ıcın ıc yırtık kesın amelıyat dedı 3 doktora gosterdım emar sonuclarıma 3ude oyle dedı,ıyılesmeye basladıktan sonra yuzmeye yazılıcam en guzel spor bana gore o dıye.ben zaten sukredıyorum Allah dermansız hastalık vermeısn yeterkı ama ınsan ıster ıstemez bunalıyor bende sızlere ıcımı dokmek ıstedıgım ıcın paylastım

insallah canım benım,cok tesekkur ederım o senın nazıklıgınden farkındaysan artık yuzlu resım koymuyorum cok sıstıgı ıcın :kedi:

canım menisküs ameliyatında o yırtılan kısmı kesip çıkarırlar ya da kapalı ameliyat yapıp törpülerler ben fizyoterapistim bu konuda bilgim var en azından yönlendirebilecek kadar,mutlaka bir fizik tedavi uzmanına da görün ve bir fizyoterapist eşliğinde fizik tedaviye gir genç yaşta ameliyat olmak doğru değil gradeIII yırtık bile olsa geciktirebilirsin ameliyatı,ancak grade IV olduğu zaman başka çare kalmamış demektir...
çok geçmiş olsun tekrar,sıkma canını Allah dermansız dertlerden korusun...

Canim arkadasim benim burayi yeni gördüm okudum ne kadar kismen bilsemde dertlerini bu kadar üzülmene inan kiyamam....
Seni cok iyi anliyabiliyorum, insan herseyin rayinda gitmesine o kadar alisiyorki terslikler gelmeye basladimi ne yapacagini sasiriyor bocaliyor üzülüyor sIKIliyor, ama daha öncede dedigim gibi sana ameliyat olacaksin bacagin sifa bulacak nisanlinin safagi sayili 50-53 arasi biseydi :)) ne kaldiki surda
hele sen ameliyatini bir ol sonra yesilcam filmlerindeki gibi bir hizli cekim bir yavas cekim kosarsin askina, saclarinida artik o gelince boyat valla benimkilerde boyanacak duruyor iyice koyu siyaha boyamistim baska renk tutturamiyorum simdi...
Evden disariya cikamamak cok kötü o durumdada anliyorum seni cünkü bende bundan 10 sene önce büyük bir ameliyat gecirmistim omurilikten ve 2 ay yatmistim ama hersey düzeliyor. canin SIKildikca gel bana ben seni dinlerim.... güzel günler gelecek elbet yakinda unutma bunu bitanem..

Asıl benim üzüldüğüm şeyler bir hiçmiş. Şimdi okuyunca anladım bunu. Demek ki bu yazı benim kendime gelmem için bir uyarı olarak çıktı karşıma. Çok kızıyorum kendime. Salak kafam. Bundan sonra hep şükredicem Allahıma.

İnşallah bi an önce toparlanırsın. Vardır bunda bir hayır.:teselli:

tatlı dilli arkadaşım seni hiç tanımasam da görüşmemiş olsakta aramızda bir bağ olduğuna inanıyorum,desteğin çok güzel canım..şuan kendimi çok daha iyi hissediyorum yarın nişanlımı görücem diye,tabi bir aksilik çıkmazsa..cıkarsa bosu bosuna gıdıp onu goremezsem benı kımse avutamaz :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…