He ya bak ne güzel dedin yıllık bakım diye ....Oh herşey ne güzel olacak bak senin için bu yıllık bakımdan sonra...
Düğününüz olacak sonra buraya güzel haberlerini yazıp bizleri de mutlu edeceksin kaydirigubbakcemile5
canım çok geçmiş olsun.
dertlerin hobisidir, hep üst üste gelirler zaten... ve sen üst üste geldiklerini düşündükçe daha da gelirler... mutlaka kafanı boşaltacak birşeyler bulman lazım. el işi, film, kitap, müzik neye ilgin varsa artık.
ve bence bir de kurşun döktür derim ben. nazara iyi gelir, üzerindeki negatif enerjiden kurtulursun a.s
Valla canım bir hocaya arapça kuran okutmak yerine kendin çok rahat türkçe kuranı kerimi eline alıp nazara karşı olan felak ve nas surelerini okuyup Allaha dua edebilirsin.
çok geçmiş olsun tatlım
allah şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin..hiç üzülme kafana takma hastalıkla yaşamak nedir çokk iyi bilirim..geçen sene bende parmağımdan amlyt oldum ufacı bişey çıkmıştı ve sürekli kanıyodu bütün doktorlar bu duruma şaşırdılar en sonunda bir doktor eşimle yüzümüze karşı %80 tümör amlyt dedi resmen yıkılmıştık ama birbirimize hiç belli edemedik ve bunu öğrendiğimizde henüz 5 aylık evliydik...sonunda amlyt oldum ve o parça temiz çıktı ama o an sevinçten ikimizde ağlamıştık
senin içinde tez zamanda herşey yoluna girer inşlh canımcım dua et bende edicem senin için opuyorumnanaktan
canım öncelikle geçmiş olsun,
herkesin belli zamanlarda sabrının denendiği anlar vardır sen de öyle bir zamandasın belli ki,belki biraz tahammülün azalmıştır olaylara yoksa anlattığın şeyler pek de kafaya takılacak psikolojini bozacak şeyler değil..çevrene bakarsan insanların ne sıkıntılarla boğuşmak zorunda olduğunu görsen bence haline şükredersin,Allah beterinden esirgesin.
menisküs zedelenmesi olduğundan bahsetmişsin anladığım kadarıyla yaşın çok genç yani en azından menisküs ameliyatı olman gereken bir yaşta değilsin bence,ameliyat olmadan önce konservatif yöntemlerin tamamını tüketmiş olman gerekir,fizik tedaviye girmeni tavsiye ederim tedavi esnasında fizyoterapistin vereceği egzersizleri iki ay düzenli yap bak göreceksin ağrı filan kalmayacak
bize çok geliyo ikinci hatta üçüncü derece meniskopatiler,ortopediste sorsanız hemen ameliyat edelim der ama bence bu o kadar da kolaylıkla yapılmaması gereken birşey,nitekim birçok hasta ameliyattan sonra da tekrar bize geliyolar tedavi için,yani demek istediğim ameliyatı ne kadar geciktirirsen senin için o kadar iyi.
çok geçmiş olsun canıma.s.a.s.a.s.
geçmiş olsun yaşadığınız sıkıntılar bi anda gelmiş benzeri bir durumla ben yeni evliyken karşılaşmıştım öyleki artık kendimde kusur aramaya başladım neden herşey beni buluyo diye
çevremde daha çok sıkıntı çeken insanları görünce halime hep hamdettim rabbim daha beterini yaşatmasın dedim senin içinde sıkıntılı günler geçecek inş
ne giydin topiğinden takip ediyorum seni çok güzel bir yüzün var maşşallah kilonda gayet iyi
bu konular hakkında cok bılgım yok canım ama doktorun dedıgı suydu ezık ve su toplamasını ılac ve fızık tedavıyle gecırıcek ama sag dızımde yırtık oldugu ıcın ıc yırtık kesın amelıyat dedı 3 doktora gosterdım emar sonuclarıma 3ude oyle dedı,ıyılesmeye basladıktan sonra yuzmeye yazılıcam en guzel spor bana gore o dıye.ben zaten sukredıyorum Allah dermansız hastalık vermeısn yeterkı ama ınsan ıster ıstemez bunalıyor bende sızlere ıcımı dokmek ıstedıgım ıcın paylastım
Canim arkadasim benim burayi yeni gördüm okudum ne kadar kismen bilsemde dertlerini bu kadar üzülmene inan kiyamam....
Seni cok iyi anliyabiliyorum, insan herseyin rayinda gitmesine o kadar alisiyorki terslikler gelmeye basladimi ne yapacagini sasiriyor bocaliyor üzülüyor sIKIliyor, ama daha öncede dedigim gibi sana ameliyat olacaksin bacagin sifa bulacak nisanlinin safagi sayili 50-53 arasi biseydi :)) ne kaldiki surda
hele sen ameliyatini bir ol sonra yesilcam filmlerindeki gibi bir hizli cekim bir yavas cekim kosarsin askina, saclarinida artik o gelince boyat valla benimkilerde boyanacak duruyor iyice koyu siyaha boyamistim baska renk tutturamiyorum simdi...
Evden disariya cikamamak cok kötü o durumdada anliyorum seni cünkü bende bundan 10 sene önce büyük bir ameliyat gecirmistim omurilikten ve 2 ay yatmistim ama hersey düzeliyor. canin SIKildikca gel bana ben seni dinlerim.... güzel günler gelecek elbet yakinda unutma bunu bitanem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?