Her sey çok zor çıkmazdayim :(

pembelaleeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
35
21
8
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandir cikmazdayim cok yardiminiza ihtiyacim var.
Öncelikle benim çok samimi olduğum bir arkadaşım var ve bu arkadaşım ayni sinifimizdan bir çocuktan hoşlanıyor, sürekli bana anlatiyordu. arada mesaj atıyordu arkadasim, bu cocuk arkadasca konusuyordu sadece, mesajlasmalarini banada okumuştu geçen seneden beri hoşlanıyor. surekli ondn bahsediyor ama bu cocuk onu sadece arkadas olarak goruyordu bunun farkinda aslinda ama benim digr arkadaslarimda biraz gaz veriyorlar ilerde olur gibisinden konusuyorlrdi bende pek takmiyordum bu durumu,
bu sene yakin arkadasim farkli sinifa geçti.bu arada bizim bu cocukla aramiz iyiydi onceden tanisiyorduk zaten, bu senede ayni sekilde konusuyorduk ve bana birgun mesj atti dışarı cikmak istedigini söyledi, bende bu cocuga karsi boş degilim ve bikac kez dışarı çıktık

yakin arkadaşım ve bu cocuk arasinda kalmis durumdayım bir yandn arkadasim hala ondn bahsediyor bir yandan bu cocukla görüşüyoruz sizce ne yapmaliyim arkadasima bu durumu nasil anlatabilirim vazgecmek istemiyorum bu cocuktan

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle benim çok samimi olduğum bir arkadaşım var ve bu arkadaşım ayni sinifimizdan bir çocuktan hoşlanıyor, sürekli bana anlatiyordu. arada mesaj atıyordu arkadasim, bu cocuk arkadasca konusuyordu sadece, mesajlasmalarini banada okumuştu geçen seneden beri hoşlanıyor. surekli ondn bahsediyor ama bu cocuk onu sadece arkadas olarak goruyordu bunun farkinda aslinda ama benim digr arkadaslarimda biraz gaz veriyorlar ilerde olur gibisinden konusuyorlrdi bende pek takmiyordum bu durumu,
bu sene yakin arkadasim farkli sinifa geçti.bu arada bizim bu cocukla aramiz iyiydi onceden tanisiyorduk zaten, bu senede ayni sekilde konusuyorduk ve bana birgun mesj atti dışarı cikmak istedigini söyledi, bende bu cocuga karsi boş degilim ve bikac kez dışarı çıktık

yakin arkadaşım ve bu cocuk arasinda kalmis durumdayım bir yandn arkadasim hala ondn bahsediyor bir yandan bu cocukla görüşüyoruz sizce ne yapmaliyim arkadasima bu durumu nasil anlatabilirim vazgecmek istemiyorum bu cocuktan

surada final zamanina haftalar varken, otur ders calis guzel kardesin. hakkiyla mezun ol, iyi bir ise gir. ne cocuklar gelir gider kapina...

Arkadaşına bu durumu anlatamazsın. Arkadaşın durumu çakıp seninle konuşmayı kesicek, seni de arkadaş olmaktan çıkarıp üniversitede yediği kazık/hayat tecrübesi sınıfına koyacak. Senden nefret edicek.

Senin de bir suçun yok ama 2sinden birini seçmek durumundasın, zaten çocuğu çoktan seçmişsin. Arkadaşını kaybediceksin ne yaparsan yap , ne şekilde yaparsan yap.

Merhaba arkadaşlar

arkadasin arkadas kazigi yemis.tercihinizi yapmissiniz diger kiza uzuldum.ben olsam o anlattikdan sonra o cocukla arkadasca bile konusmazdim.hic bir erkek icin arkadasi harcamaya degmez.

Arkadasim ve bu çocugun sevgili durumlari olmadi yalniz kızlar hoşlanıyor ondan
Sonucta arkadasimla ikimizde ayni durumdayiz suan ve bu cocuk benden hoslaniyor :(

Arkadaşına bu durumu anlatamazsın. Arkadaşın durumu çakıp seninle konuşmayı kesicek, seni de arkadaş olmaktan çıkarıp üniversitede yediği kazık/hayat tecrübesi sınıfına koyacak. Senden nefret edicek.

Senin de bir suçun yok ama 2sinden birini seçmek durumundasın, zaten çocuğu çoktan seçmişsin. Arkadaşını kaybediceksin ne yaparsan yap , ne şekilde yaparsan yap.

Açıkçası arkadasimla bu durumu konuşmak istiyorum ama nasil konusacagimi bilmiyorum :(

Arkadasim ve bu çocugun sevgili durumlari olmadi yalniz kızlar hoşlanıyor ondan
Sonucta arkadasimla ikimizde ayni durumdayiz suan ve bu cocuk benden hoslaniyor :KK43:
sizinki hoslanma degilde arkadasinizin ulasamadigi birseyi kazanmanin verdigi haz gibi.belkide o cocukdan hoslanmiyorsunuz bile oyle oldugunu saniyorsunuz.keske arkadasiniz hoslandigini ilk soyledigi zaman herseyi goze alip bende cok begendim deseydiniz

Kusura bakma ama ben, anlattıklarından yakın arkadaşlık durumu göremedim.
Sen çoktan tercihini yapmışsın da yok canım olur mu öyle şey,tabi ki arkadaşsınız ,zaten kapanın elinde kalır dememizi mi bekliyorsun?
Derler ya hani ''her seçim bir vazgeçiştir '' diye .sen arkadaşından o çocukla ilk kez başbaşa görüştüğünde vazgeçmişsin. arkadaşım dediğin kişiye çok fena kazık atmışsın ,arkadaşının sevdiğiyle çatır çutur çıkıyorsun bir de çıkmazdayım diye konu açıyorsun öyle mi:))

Son düzenleme:
sizinki hoslanma degilde arkadasinizin ulasamadigi birseyi kazanmanin verdigi haz gibi.belkide o cocukdan hoslanmiyorsunuz bile oyle oldugunu saniyorsunuz.keske arkadasiniz hoslandigini ilk soyledigi zaman herseyi goze alip bende cok begendim deseydiniz

Hayır hoslanmasam niye bu kadar arada kalayım sırf böyle bir şey düşünsem burada konu acmazdim

Back
X