Evlendiğim günden beri artık haklı çıktığımı resmen kanıtı huy falan değil.... Eşimin ailesinin durumu bize göre biraz daha iyi her şeyi şımarıklıktan bencilliktenKaçıncı son konu bu?
Kendi beğenmişlikten para konfor şımartmış. Laf sokuldupunda cevabını yapıştırdığında bile suçlu karşındakini ilan ediyor.... Hem suçlu hem de Arsız....
Sonra ağlamalar falan bir şeyler ben hiç bir manipülasyonu yemiyorum... Eşim de gerçekten saf benim böyle ailem olacak burunlarından getiririm dünyayı ama yine de ayar çektim hepsine hiç de pişman değilim iyi ki çekmişim geç bile kalmışım eşimin pasifliğine bakmayıp baştan hepsinin ağzını sıçıp geçmeliydim...
Bazen bazı insanlara sınır falan çizmeyi direk sınırı aşın ağzına edip geçin hiç acımayın özellikle şımarık kendini beğenmiş se hiç zaman kaybetmeyin.... Benim tecrübesizliğime deng geldi....
Kimsenin şımarık bencil kendini beğenmiş tavrını kimse çekmek zorunda değil ne aile ne iş ne de başka bir ortamda haddini bilmeyene hizaya getirin.... Sonra mum gibi oluyorlar karşında....