- 24 Nisan 2020
- 1.102
- 1.209
- 63
- 29
ölmek isterdim fakat annem benim için yaşıyor kiyamiyorumaynı durumdayız
kesinliklee ayrıca Jim Carrey’nin filmleri de keyfinizi yerine getirirteşekkür ederim
how i met your mother'ı 2 kere bitirmiş biri olarak 3. kez izlemeye başlayabilirim
güzel fikir gülecek bir şeylere ihtiyacım var, bu gece açıp izleyeceği bir filminikesinliklee ayrıca Jim Carrey’nin filmleri de keyfinizi yerine getirir
Gecmis olsunHalinize şükretseniz ? Bakın evde oturup tek başıma canım sıkılıyor diyorsunuz ben ne yapayım dört duvar arasında covid 19 un geçmesini bekliyorum. Hastayım kesin bir tedavisi yok ama ailem için kendim için moralimi bozmamaya çalışıyorum . 6 gündür tek bir odada olmak daha kötü emin olun . Ailenizi arayın biraz kafanızı dağıtın. Ders çalışın film izleyin zaman geçer emin olun ben bu satırları yazarken bile yoruluyorum maalesef
Sizde sıkıntı buyuk diyorum. 16 kafaya darbe, gozun patlatilmis vay be. Siberalemden avukat tinderden doktor size katiliyorum ama gulmekten katılıyorumölmek isterdim fakat annem benim için yaşıyor kiyamiyorum
çok acılar çektim son iliskimde
ısı yoktu
ailesiyle yaşadım
çok acı çektim
gözüm patlattı sevdiğim adam
16 kere kafama darbe aldım
bu virus yüzünden oyle sıkıldımki
boşluktan onu özlüyorum
ne yapacağım isim yok
siberalemden yakışıklı bir avukat buldum
tinderdende doktor var
ama gorusemiyorum o yüzden eskiye dönmeye çalışıyorum
ama o deliler gibi aşıkken
terkettim diye , şimdi kızlarla online oluşunu izliyorum
keşke olsem diyorum
tek mutluluğum buradaki hanımlara destek olmak
umudum hayalim tükendi tirnaklarimi kopartmaktan bitti
ah ah sende benim gibi işi kötü birini seçme güzelim
Buradakilere ne yardimi yahu sana kim yardim etsinölmek isterdim fakat annem benim için yaşıyor kiyamiyorum
çok acılar çektim son iliskimde
ısı yoktu
ailesiyle yaşadım
çok acı çektim
gözüm patlattı sevdiğim adam
16 kere kafama darbe aldım
bu virus yüzünden oyle sıkıldımki
boşluktan onu özlüyorum
ne yapacağım isim yok
siberalemden yakışıklı bir avukat buldum
tinderdende doktor var
ama gorusemiyorum o yüzden eskiye dönmeye çalışıyorum
ama o deliler gibi aşıkken
terkettim diye , şimdi kızlarla online oluşunu izliyorum
keşke olsem diyorum
tek mutluluğum buradaki hanımlara destek olmak
umudum hayalim tükendi tirnaklarimi kopartmaktan bitti
ah ah sende benim gibi işi kötü birini seçme güzelim
Size deliler gibi aşık olan adam nasıl oluyorsa kafanızı 16 kere patlatmış. Siz de arkasından yasını tutuyorsunuz.tek mutluluğum buradaki hanımlara destek olmak
Aslında şu an atanamamış olmayı avantaja çevirebilirsin tusa hazırlanarak, atanmış olsan o yoğunluktan ders çalışacak halin kalmaz kimbilir kaç yıl sonraya kalırdı uzmanlık, böyle boş bir zaman bir daha karşına çıkmaz sonra başını taşlara vurma acil nöbetlerinde keşke o zaman çalışsaydım da uzmanlığı yapıyor olsaydım şimdi diye. Ya kafam dolu odaklanamıyorum ders nasıl çalışayım deme zihnini meşgul etmen gerekiyor ve tıp oldukça eğlenceli dersleri olan bir alan, ilgini çeken sevdiğin derslerden başla yeterki başla devamı gelecektirzaten sorunum suan atanamıyor olmam
ne aile hekimi ki aile hekimi olarak atanmak da kalmadı artık onun da uzmanlığını çıkarttılar ne de acil hekimi olarak atanabiliyorum
kendime yeni bir hayat kuracaktım ama şuan her şey başıma yıkıldı
Siz her konuma çok güzel çok olumlu yorumlar yapıyorsunuz her yorumunuz beni motive ediyor çok teşekkür ederimAslında şu an atanamamış olmayı avantaja çevirebilirsin tusa hazırlanarak, atanmış olsan o yoğunluktan ders çalışacak halin kalmaz kimbilir kaç yıl sonraya kalırdı uzmanlık, böyle boş bir zaman bir daha karşına çıkmaz sonra başını taşlara vurma acil nöbetlerinde keşke o zaman çalışsaydım da uzmanlığı yapıyor olsaydım şimdi diye. Ya kafam dolu odaklanamıyorum ders nasıl çalışayım deme zihnini meşgul etmen gerekiyor ve tıp oldukça eğlenceli dersleri olan bir alan, ilgini çeken sevdiğin derslerden başla yeterki başla devamı gelecektir
Virüsten dolayı mızaten sorunum suan atanamıyor olmam
EvetVirüsten dolayı mı
Sizin için degistiricem şimdiSizin profil resminiz midemi bulandiriyor kaşınıyorum
Yok Sorun değil zaten delikli şeylere karşı alerjim var birkaç kezgordum hergordugumde Aynı hissi veriyorSizin için degistiricem şimdi
DegistirdimmmYok Sorun değil zaten delikli şeylere karşı alerjim var birkaç kezgordum hergordugumde Aynı hissi veriyor
Gercekten insan kendine bu ismi niye alirDegistirdimmm
Değişiyorsa eger ismi de değiştireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?