Online terapi alabilirsin ?Hiçbir şey düzelmiyor
Hatta daha da kötüye gidiyor
Uzun ilişkimden ayrıldım neyse en azından elimde bir işim var yakında atanacağım kendime yeni bir düzen kurarım demiştim ama sorunlar çıktı atanamıyorum
Tus çalışmadığım için tusa girip uzman da olamayacağım
En az 6 ay daha tek başıma evde oturup kafayı yememeye çalışmakla geçireğim
Arkadaşım yok konuşabileceğim kimse yok hüngür hünfür ağlarken bana destek çıkacak kimse yok
Kusura bakma da senin gibilere bir tane patlatıp kendine gel diye silkelemek istiyorum. Tus falan dediğine göre doktor olmuşsun. Bu ülkede asla ihtiyacı bitmeyecek en prestijli meslek. Genceciksin. Tus kazanamazsan Bile aile hekimliğine geçip çok rahat sürdürebilirsin hayatını. 6 ay önce ya da sonra ne fark eder. Burda problem görmek istiyorsan 2 3 çocukla işsiz güçsüz sürekli psikolojik ve fiziksel şiddet görüp kendisine sahip çıkacak bir ailesi olmadığı için o evliliklere katlanmak zorunda bırakılan ne kadınlar var. Onlar Bile çözüm yolu arıyorlar. Silkelen kendine gelHiçbir şey düzelmiyor
Uzun ilişkimden ayrıldım neyse en azından elimde bir işim var yakında atanacağım kendime yeni bir düzen kurarım demiştim ama sorunlar çıktı atanamıyorum
Arkadaşım yok konuşabileceğim kimse yok hüngür hünfür ağlarken bana destek çıkacak kimse yok
Dzuelmiyor dersen tabiki düzelmez.bunun için çabala.birde herşey ilişki değil bazen olamaması daha iyi gelebilir .iyi düşün iyi olsunHiçbir şey düzelmiyor
kullanıcı adı ve konu uyumsuzluğu resmenHiçbir şey düzelmiyor
Acil şifalar diliyorumHalinize şükretseniz ? Bakın evde oturup tek başıma canım sıkılıyor diyorsunuz ben ne yapayım dört duvar arasında covid 19 un geçmesini bekliyorum. Hastayım kesin bir tedavisi yok ama ailem için kendim için moralimi bozmamaya çalışıyorum . 6 gündür tek bir odada olmak daha kötü emin olun . Ailenizi arayın biraz kafanızı dağıtın. Ders çalışın film izleyin zaman geçer emin olun ben bu satırları yazarken bile yoruluyorum maalesef
zaten sorunum suan atanamıyor olmamKusura bakma da senin gibilere bir tane patlatıp kendine gel diye silkelemek istiyorum. Tus falan dediğine göre doktor olmuşsun. Bu ülkede asla ihtiyacı bitmeyecek en prestijli meslek. Genceciksin. Tus kazanamazsan Bile aile hekimliğine geçip çok rahat sürdürebilirsin hayatını. 6 ay önce ya da sonra ne fark eder. Burda problem görmek istiyorsan 2 3 çocukla işsiz güçsüz sürekli psikolojik ve fiziksel şiddet görüp kendisine sahip çıkacak bir ailesi olmadığı için o evliliklere katlanmak zorunda bırakılan ne kadınlar var. Onlar Bile çözüm yolu arıyorlar. Silkelen kendine gel
aynı durumdayızBende sevdiğimi terketti hiç bilmediğim bir şehre taşındık annemle , simdi beni o unutuyor o kayseri de ben mersindeyim , gidemiyorum , annemle onca masraf oldu , KPSS çalışmam lazım odaklanamiyorum 6ayim var eğer calisamazsam 2 sene kaybedecem
şimdi hiç arkadaşım yok sevdiğimi kendi elimlede kaybettim
perisanim
aynı durumdayiz
teşekkür ederimSizi çok iyi anlıyorum, aynı şeyleri yaşamıyoruz ama ne hissettiğinizi biliyorum ve hissediyorum inanın. Öncelikle evde yalnız kalmamak için imkanınız varsa ailenizin evine gitseniz veya bir akrabanızın, insanların sadece etrafınızda olması bile bir nebze sizi sakinleştirebilir. Bu süreyi geçirmek için kendinize hedefler koymanız dikkatinizi başka yöne çekecek ve sizi rahatlatıcaktır. Mesela bu süreyi Tus için adımlar atmakta kullanacağım diyebilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz bir dil, kendinize katmak istediğiniz yeni bir şey, bir ilgi alanınız varsa onları geliştirmekte kullanabilirsiniz. Ve izlerken, okurken, dinlerken keyfinizi yerine getiren diziler, filmler, şarkılar, kitaplar, podcast’ler varsa onlarla vaktinizi geçirmeye çalışın. Ben mesela How I Met Your Mother’ı tekrar tekrar izlerim, bi 30 kere bitirmişimdir herhaldeBu stresli günlerimde hala da izliyorum. Eğer canınız sıkılırsa ve biriyle konuşmak isterseniz de ben buradayım çekinmeden yazabilirsiniz ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?