- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
Mesleki işlerlayıkıyla yapıldı sayılır. Daha da iyi olabilirdi sankim, şöyle bir düşündüm de.
Haftasonu duygu patlaması yaşadım, söylediklerime ben bile inanamadım.
Bu hafta içinde hep benim kontrolüm dışında olan gelişmeler oldu ama ben hep stabildim, çok sakindim.
Kendime ARTT tekniği uyguluyorum, çok entrans görüntülere rastlıyorum. Faydası olacak inşallah. Ummadığım, bilmediğim, unuttuğumu sadığım yanlışlarımı gün yüzüne çıkartıp bedenimden bu duyguları çıkartıyorum sevgili Yaradanım, senin sayende, senin izninle.
Şüvan hissettiğim değerlendirmem: (ARTT değerlendirmemi yapmıyorum, çünkü bir çok şeyi nötrledim.
)
Uzun bir süredir ben bende değilim, benim bende olduğum zamanı hatırlamıyyorum, sanki bana emanet bir yaşamı yürüyor gibiyim.
Rol yapmıyorum ama bazen sanki bana biçilmiş bir rolu oynuyor gibiyim.
Gelecekle ilgili bir çok kişi gibi hırsımı, azmimi kaybettim. Yani bir bilinmezliğe sürekleniyor gibiyim.
Anı pek yaşayamıyorum. Ya geçmişe kayıyordum yada o anı kurtarmaya bakıyordum. Kurtaramadığımda uykuda çare arıyordum.
Tabi ibadetlerimde de çare aramak istiyordum ama hep bir engel, ne namaz sonrası dua yapmaya fırsatım oluyor ne bir şey istemeye heyacanım.
Bir erteleme huyu almış gidiyor ailece.
Sadece en küçük üyemizin erteleme sorunu yok, O ise bizi çok da silkeleyemiyor. Henüz boyu kadar gücü.
Düşündüm de boyunu milyon aşıyor be gücü, maşallah berakAllah. Beni çok iyi idame ediyor kerata. 
Büyüğü kadar da enerjik değiliz ebeyn olarak. Onunda enerjisini doğru yönlendiremiyoruz. Henüz sevgi depolarını fullemeyi bırak yarılayamadığımı anladım.
Bu kendime kızmalarımı bırakıp güzel eylemlere dönüştürmeliyim.
Alışacağım kuzum sana da, bir çok durumunu hareketini normal karşılamayı seçiyorum. Seviyorum kuzum seni çok.
Biricik, çok sevgili, devasa Yaradanım, seni çok sevdiğimi söylemiş miydim daha önce?
Bu ruhundan üflenmiş, aydınlanmaya çalışan kulun; kalıtsal kalıplarından, tüm başarısızlıklarından, gereksiz utangaçlıklarından, geçmiş ve gelecek hayal kırıklarından kurtulup olumlu, heyacanlı, başarılarla dolu, aydınlanmaya, bilgi birikimine kavuşmaya çalışmayı seçiyor. Senden başka kim anlayabilir beni? Senden başka kim bana yardımcı olabilir? Desteğinle az zamanla çok başarıyı seçiyorum. Seviyorum seni demiş miydim?
Seviyorum seni ya Habib.
Şüvan hissettiğim değerlendirmem: (ARTT değerlendirmemi yapmıyorum, çünkü bir çok şeyi nötrledim.
Uzun bir süredir ben bende değilim, benim bende olduğum zamanı hatırlamıyyorum, sanki bana emanet bir yaşamı yürüyor gibiyim.
Tabi ibadetlerimde de çare aramak istiyordum ama hep bir engel, ne namaz sonrası dua yapmaya fırsatım oluyor ne bir şey istemeye heyacanım.
Sadece en küçük üyemizin erteleme sorunu yok, O ise bizi çok da silkeleyemiyor. Henüz boyu kadar gücü. Büyüğü kadar da enerjik değiliz ebeyn olarak. Onunda enerjisini doğru yönlendiremiyoruz. Henüz sevgi depolarını fullemeyi bırak yarılayamadığımı anladım.
Bu kendime kızmalarımı bırakıp güzel eylemlere dönüştürmeliyim.Biricik, çok sevgili, devasa Yaradanım, seni çok sevdiğimi söylemiş miydim daha önce?
Son düzenleme:



Bunu da duyunca, perde değişimden sonra annemi görerek sakinleşmek için anneme gittim, teli evde unutmuşum, annemde evde değil. Ben de kocamdan feyz alıp kendisi çeşitli durumları fırsata çevirir de, kuaföre uğrayıp, saçımın yıprana kısımlarımdan kurtuldum, şimdi kısacık saçlarım var. İkinci fırsat olayı için de yemek işini ona yıkmak istedim. Bu hafta fırın ve kasap kapalı olunca yine iş bana düştü. Sinirimi sakinleştire sakinleştire ki kuaför ve saç olayı beni kesmemiş anlaşılan ,yemeği evde beraber hazırladık. Öyle her yemeği kayınbabam beğenmez. Üstüne babasını görümcem arayıp çaya davet ettirdi. Böyle politik davranmalarına hem hayranım hemde beni saf yerine koymalarına kızgınım hem de çok.
çünkü çok ağlıyormuş.
Bellli ki bunlar değişmeyecek. Ama her seferinde benim dediğime gelmeyip, pişman olmasalar, sorunmluluklarını emrivakilerini bana yüklemeseler, vallahide eleştirmem. Yoruldum yaaaaaa. Yeter daaaa..
Yapmayanı en ağır şekilde cezalandıracağım. 
)
her yiğidin harcı değil yani.
Ya da herşeyi bildiğin için sonucunu da biliyorsun tabi, beni mi denemek istemiyorsun?
"ben bakıyor muyum? niye böyle "dedin diye.